electroasd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα Εγω και καποιοι(αρκετοι) φιλοι μου , σκεφτομαστε να κανουμε μια ομαδικη αγορα απο e-bay. Το προιον μαζι με τα μεταφορικα βγαινει στα 50$. Οχι πολλα , αλλα οταν ειστε 10 ατομα , ειναι 500$.... Μου ειπε καποιος , οτι θα εχουμε προβλημα με το τελωνειο , επειδη ειναι μεγαλο το ποσο και πολλα τα τεμαχια και θα μας παρουν για εμποριο.... Εχει κανεις ιδεα , τι ακριβως ισχυει και πως μπορουμε , εν τελει να κανουμε αυτη την αγορα?
Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε να κανεις ενα search,υπαρχουν δεκαδες συζητησεις που εχουμε ηδη κανει που θα σου απαντησουν καθε απορια.
horsepower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 γιατί δεν το παίρνετε ξεχωριστά ο καθένας?πρέπει αναγκαστικά να κάνετε ομαδική παραγγελία??
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 γιατί δεν το παίρνετε ξεχωριστά ο καθένας?πρέπει αναγκαστικά να κάνετε ομαδική παραγγελία?? πωπωω... καταπληκτική ιδέα !!!! :-)
horsepower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 πωπωω... καταπληκτική ιδέα !!!! :-) κοροϊδεύεις ρε?:devil:
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 κοροϊδεύεις ρε?:devil: ιιιιιχιχιχιχιχιιιιχιχιι
electroasd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε να κανεις ενα search,υπαρχουν δεκαδες συζητησεις που εχουμε ηδη κανει που θα σου απαντησουν καθε απορια. Εψαξα ,αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο με αυτο που ζηταω. Εαν εχεις κατι υπ οψη σου , μπορεις να με καθοδηγησεις? γιατί δεν το παίρνετε ξεχωριστά ο καθένας?πρέπει αναγκαστικά να κάνετε ομαδική παραγγελία?? Γιατι θα πεσει η τιμη αγοραζοντας το προιον που θελουμε....)
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 τι προιον ειναι αν ειναι να παρουμε κ μεις... anyway ειναι απο ε.ε?τουλ 2-3 group buy me κεραιες αυτοκινητων π χω δει ~80 τεμαχια καθε φορα δεν πληρωσαν τιποτα
electroasd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 τι προιον ειναι αν ειναι να παρουμε κ μεις...anyway ειναι απο ε.ε?τουλ 2-3 group buy me κεραιες αυτοκινητων π χω δει ~80 τεμαχια καθε φορα δεν πληρωσαν τιποτα Ρε φιλε απλα , μου ειπαν οτι μηπως μας τα σταματησουν και μας μου οτι τα κανουμε εμποριο....
Trapper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εξαρτάται από που παραγγέλνεις. Αν είναι από Ε.Ε. μην φοβάσαι τίποτα. Αν είναι Αμερική - Κίνα κτλ τότε αν το δουν μεγάλο και βαρύ (το δέμα ) ή πολύ ακριβό (συνήθως -όχι πάντα- πάνω από 300 ευρώ) θα σε πιάσει το τελωνείο και θα κληθείς να πληρώσεις φόρο εκτελωνισμού.
Dr.Strangelove Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ...ή πολύ ακριβό (συνήθως -όχι πάντα- πάνω από 300 ευρώ)...Πάρα πολλά λες. Περνάνε από τελωνείο και δέματα πολύ μικρότερης αξίας. Κάποτε υπήρχε κάποιο όριο για να μην ασχολούνται οι τελωνιακοί με μικρής αξίας δέματα και καθυστερούν οι εκτελωνισμοί, αλλά μάλλον κατάλαβαν ότι χάνουν αρκετά έσοδα και τώρα τα περνάνε σχεδόν όλα.Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις σίγουρα το τελωνείο είναι η αποστολή να γίνει εντός ΕΕ. Και προσοχή με το eBay, γιατί πολλές φορές ο πωλητής λέει ότι είναι στην Ευρώπη, αλλά η αποστολή γίνεται από αλλού. Είχα παραγγείλει κάρτα μνήμης από πωλητή που δήλωνε UK και ήρθε από την Κίνα, ευτυχώς σε πολύ διακριτικό φάκελο που δεν πέρασε από τελωνείο.
electroasd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Τελικα θα αγορασoυμε 10 κοματια , αξιας 500$.... Φοβαμαι οτι θα κληθω να πληρωσω φορο.... Που να ρωτησω τι ισχυει? Καποιος μου ειπε οτι εαν μου τα στειλουν με fed ex δεν θα εχω προβλημα. Τι να κανω?
21century Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Καλα φιλε μου δεν εχετε κανενα μεσον στο τελωνειο απο γνωστους η φιλους να κανετε δουλεια σας?
paschalia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις σε διπλανά φορα πιο εξειδικευμένης θεματολογίας - τουτέστιν φορουμ ειδικευόμενα σε ψύξεις κ χρονισμούς - που κάνουν συχνά ομαδικές αγορές .
The_Judas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αν η αναγραφόμενη τιμή του προιόντος (από χώρα εκτός Ε.Ε) είναι από 45 ευρώ και πάνω πληρώνεις τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.