Προς το περιεχόμενο

Street Fighter 4{XBOX360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παιχνίδι. Το έπαιξα και έχω να πω ένα πράγμα:

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!!!!!

Μακράν από τα κορυφαία της χρονιάς! Επιστροφή στις ρίζες λοιπόν και στο εθιστικό gameplay του street fifgter! Ha-du-ken!

Θα το λιώσω μιλάμε!!!!!!!!!!!!!

Τα λέμε online το βράδυ μάγκες...

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλα τουλαχιστον σε πρωτη αναγνωση το arcade mode ΠΟΛΥ δυσκολο. Δηλαδη το επαιξα στο ευκολο για να ξεκλειδωσω χαρακτηρες και το τελευταιο ματς με τον αρχηγο , απλα ΔΕΝ παλευεται.Χωρις υπερβολη 1,3 ωρα προσπαθουσα να τον κερδισω και ΔΕν τα καταφερα!!!

Ο τελευταιοs αρχηγοs The_Sheep ειναι ο M. Bison? και στην φωτο καμια σχεση ο Guile με τον Βαν νταμ :P

Δημοσ.

Πολύ απλά δεν παίζεται με το χειριστήριο του xbox...αλλά κατατάλλα ωραίο.. :D Και στο easy το final stage το boss πολύ απλά δεν βγαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ!!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι ότι δε βγαίνει και στο easy.

Έπαιξα μια φορά στο normal όπου μετά από καμιά-μιάμιση ώρα κατάφερα να ολοκληρώσω το arcade mode και άλλη μια στο easy που εκεί έχασα μόνο 1-2 φορές.

Δημοσ.

Eγω το έχω τελειώσει σήμερα με 6 χαρακτήρες παίζω street fighter 15 χρόνια ο Seth είναι λίγο δύσκολος αλλά μπρστά στον Gill απο το sf3 δεν πιάνει μία.

Δημοσ.

CHARACTER UNLOCK CONDITIONS

[Can unlock with one-round matches on the lowest difficulty level]

Sakura: Clear with Ryu

Cammy: Clear with C. Viper

Dan: Clear with Sakura

Fei-Long: Clear with Abel

Gen: Clear with Chun-Li

Rose: Clear with Dictator

Gouki/Akuma: After unlocking the above six, defeat Gouki

[For one-round matches: At least one perfect, no continues]

Gouken: After finishing the game with Gouki, defeat Gouken

[For one-round matches: at least one perfect, no continues, at least a certain number of Ultra finishes]

Seth: Clear with all other characters

Regarding the number of ultra combo finishes required to face Gouki or Gouken:

Gouken only appears after at least two ultra combo finishes

πω ρε πο#$#@ μου θα φτυσουμε αιμα για να τους ξεκλειδωσουμε ολους

Δημοσ.

Eγώ παίζω με arcade stick εάν θέλείς να ανεβάσεις την διασκέδαση σε 2πλάσια επίπεδα πρέπει να το παίξεις με arcade stick, δεν είναι για controller(360) το παιχνίδι.

Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα σαν πρωτη επαφη, ποιο πολυ με ενθουσιασε το μορταλ αν και ειμαι φανατικος φαν και των 2. βεβαια πιστευω πως το online θα ειναι ολα τα λεφτα ασφαλως. γραψτε gamertag οσοι παιζεται online για να δουμε τι πιανεται

Δημοσ.

το δοκιμασα κι εγω το παιχνιδι...

πολυ καλο μου φανηκε...

αυτο που ειδα τωρα και με χαλασε ειναι οτι εδω http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/08/street-fighter-4-strategy-guide-hints-and-tips/

λεει πως ο vega ειναι ο πιο αδυναμος παικτης του παιχνιδιου...

ο vega απο 4 χρονων που ημουν ηταν παντα ο αγαπημενος μου χαρακτηρας γαμωτο...τι να κανουμε...ευτυχως το χειριστηριο του xbox την παλευει(το φανταζομουν πολυ χειροτερο)...τελος εγω σας προτεινω για μην παιξετε ονλαιν μεχρι την επισημη κυκλοφορια του...ουτε καν στο ονλαιν προφιλ σας μην το τρεξετε...

κατι αλλο...μου φαινεται οτι διαβασα οτι το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο σε 1080p,η tv μου ειναι μια samsung 720p(που τρεχει μεχρι 1080i)...

λετε να χανει αρκετα??να το βαλω σε 1080i...??

Δημοσ.

γαμωτο σε μερικες περιπτωσεις το χειριστηριο του xbox δεν την παλευει καθολου....

ας πουμε το κομπο του blanka που ειναι πισω-μπροστα-πισω-μπροστα,μου ειναι αδυνατο να το κανω με το αναλογικα που εχει(και ο σταυρος του xbox αναλογικος ειναι)...συνεχεια θα μου φυγει και 1 πανω κατω χωρις να το θελω...:mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...