Θου-Βου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ολοι οι μαχητεs του Street fighter 4 Fei Long Cammy White Dan Hibiki Gen Rose Sakura Kasugano Seth Abel Akuma Balrog Blanka Chun-Li Crimson Viper Dhalsim E. Honda El Fuerte Guile Ken M. Bison Rufus Ryu Sagat Vega Zangief Gouken
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ολοι οι μαχητεs του Street fighter 4 Fei Long Cammy White Dan Hibiki Gen Rose Sakura Kasugano Seth Abel Akuma Balrog Blanka Chun-Li Crimson Viper Dhalsim E. Honda El Fuerte Guile Ken M. Bison Rufus Ryu Sagat Vega Zangief Gouken Ryu FTW...
The_Sheep Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Κινησεις Στρατηγικη Κινησεις Στρατηγικη
Θου-Βου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Φοβερα τα Combos στα βιντεο!!! μου θυμισαν αυτα του Killer Instinct στο Snes!
The_Sheep Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 ελα φρεσκο πραγμα εχω . νεες φωτο με τα νεα κουστουμια (που δεν προκειται να αγορασω καθοτι αν το σκεφτειτε ολα μαζι κανουν παραπανω απο οτι το SFHDREMIX !! αν ειναι δυνατον!!!) πολυ το σχοινι - κορδονι και δυστυχως οχι tanga!! και οι λεπτομερειες απο επισημα χειλη: Capcom is pleased to announce the first expansion pack for Street Fighter IV. Championship Mode expansion pack will add several unique and gameplay enriching options to Street Fighter IV’s already robust feature set free of charge post launch. Street Fighter IV’s Championship Mode Expansion Pack will include: • Replay Mode – Record, upload, and download top matches to share with the Street Fighter IV community. Players can analyze top tiered fighters matches, leave voter feedback for others, and share their own triumphant victories. • New Points System - Two new points systems to measure your skill (Championship and Tournament Points) • Enhanced Tournament Matching System - Skill level matching system offers improved tournament match making for beginners and mid-level players. Competitors earn Grade Points (GP) to earn entry into more advanced tournaments. Additionally, we are announcing the DLC alternate costume expansion packs for Street Fighter IV to customize your fighters. Each DLC pack offers a alternate costume for you favorite Street Fighter IV character. The packs are grouped by themes and will be available for 320 MS points for Xbox 360 or $3.99 on PlayStation 3 post launch. • 2/17 – Brawler Pack DLC Pack will include alternate costumes for: Zangeif, E.Honda, Rufus, El Furete, and Abel. • 2/24 – Femme Fatale Pack will include alternate costumes for: Chun-Li, Cammy, Sakura, Rose, and C.Viper. • 3/3/09 – Shoruken Pack will include alternate costumes for: Ryu, Ken, Akuma, Gouken, and Dan. • 3/10/09 – Shadowloo Pack will include alternate costumes for: Seth, M.Bison, Sagat, Balrog, and Vega. • 3/17/09 – Classic Pack will include alternate costumes for: Guile, Dhalsim, Fei-Long, Blanka, and Gen.
CensoredX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εχει ακουσει κανεις αν θα φερει κανα ελληνικο καταστημα τα fightpads ή τα sticks της Mad Catz??Καλα οχι οτι υπαρχει καμια μεγαλη περιπτωση αλλα ποτε δεν ξερεις
sebastianF13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Φοβερα τα Combos στα βιντεο!!! μου θυμισαν αυτα του Killer Instinct στο Snes! Γ@μ@το!!!! LOLS
Θου-Βου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 sebastian μην το ψαχνειs..στα Killer Instinct εχει τα καλυτερα Combos που εχω δει!!{ultra 80 hits!} και αν δουλεψουν λιγο τα Combos στην σειρα street fighter τα παιχνιδια θα τα σπανε!!
gRim Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Το μόνο που σκέφτομαι και ξενερώνω είναι το χειριστήριο του xbox...μου φαίνεται αδύνατο να κάνω combo με αυτό τον σταυρό.
The_Sheep Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 02 : 56 : 22-----
darksoho33 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως το Mortal kombat μια χαρα το εχω βολευτει το χειριστηριο του 360
BucketheadGR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 34 άτομα ήδη στο online χωρίς όσους δεν έχουν κάνει login/δεν έχουν gold account. Damn... το μοναδικό παιχνίδι που έχω σκυλιάσει να γίνει leak... lol -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 05 : 11 : 55----- Street_Fighter_IV_RF_XBOX360-KFC HOLY COW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg omg omg omg omg omg! ¨Ηρθε!!!!!!!!!!!!!!! Get ready to KICK SOME ASS! :D :D
The_Sheep Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 !!!!! ετοιμαστειτε το βραδυ για μαχες!!!!! -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 10 : 35 : 14----- -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 24 : 54----- πρωτες εντυπωσεις: γραφικα: ακομα καλυτερα απο τα βιντεακια, πολυ μορφα ωραια χρωματα και τελειο ανιμασιον, και σημασια στην λεπτομερεια...αψογο πολλα πραγματα να κανει κανεις μεσα στο παιχνιδι, ξεκλειδωνεις ενα καρο πραγματα, απο εικονες και χρωματα για τους παιχτες μεχριtaunts κτλ. gameplay: ωραιο, γρηγορο και παααρα πολυ "βαθυ", ενω στην αρχη λες αντε κλωτσια μπουνια, μετα με τα focus, cancel χανεισ την μπαλα αλλα τουλαχιστον σε πρωτη αναγνωση το arcade mode ΠΟΛΥ δυσκολο. Δηλαδη το επαιξα στο ευκολο για να ξεκλειδωσω χαρακτηρες και το τελευταιο ματς με τον αρχηγο , απλα ΔΕΝ παλευεται.Χωρις υπερβολη 1,3 ωρα προσπαθουσα να τον κερδισω και ΔΕν τα καταφερα!!! ελεος στο ευκολο!!!! εχω βεβαια να πιασω street fighter καμια 15ετια αλλα, δεν ειμαι και ασχετος...ουτε θελω να φανταστω στο δυσκολο πως θα ειναι... ποιος ειναι να δοκιμασουμε το online Κομματι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.