Προς το περιεχόμενο

Street Fighter 4{XBOX360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

0000139803.jpg

0000139802.jpg

0000139801.jpg

Capcom has issued a confirmation asserting that Street Fighter IV will indeed appear on the PC, PlayStation 3 and Xbox 360. However, the company did not clarify or confirm the supposed winter release window for the title as reported by Jeuxvideo.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Εγω οσο εχω ευχαριστηθει το SFII δεν εχω ευχαριστηθει κανενα αλλο της σειρας.
;)

Εκεί ήταν και η ευχαρίστηση του κέρματος όμως.. :-D

Ξανά κατοστάρικο και ξανά και ξανά μέχρι που με έδερνε ο πατέρας γιατί το τάιζα για τα καλά...

Δημοσ.

street fighter boxart revealed

Capcom-Unity has revealed the boxart for Street Fighter IV for both the US and UK versions. The US version features Chun-Li on the front while the UK version features Ryu. Check the jump for an image of each. The game will be available for both the PS3 and Xbox 360 video game consoles early next year.

US VERS

sf.png

EU VERS

sf1.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί θα τρελαθώ???

Θα βγει και PC version????? http://en.wikipedia.org/wiki/Street_Fighter_IV

Αν δεν το δώ δεν το πιστεύω με τίποτα!

Υ.Γ: Εκτός απ'το παραπάνω link το διάβασα και σε γνωστό περιοδικό του ειδικού τύπου. Μάλλον τυπογραφικό λάθος θα ήταν...

Υ.Γ2: +1 για τον Ryu! :)

Δημοσ.

Χαιρετώ τους fans του Street Fighter

Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε αλλά όλα δείχνουν οτι το καινούργιο Street Fighter θα σπάσει ταμεία.

Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να ξέρω ή να έχω ακούσει για PC port αλλα αυτές οι πηγές λένε το αντίθετο και δεν κάνουν λάθος.

gamefaqs.com ign.com

Επίσης για online games υπάρχει και το GGPO που μπορείτε να παίξετε Street Fighter lag free. Για οποιαδήποτε βοήθεια στείλτε pm.

Κάποια πολύ καλά match απο Ιαπωνία.

Gamechariot

ps: Συγνώμη στους Admin δεν ειδα το "Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται." οπότε έγραψα ξανά το post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...