polakis21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Κόλαση παιδιά το SF4! Τί μου θυμήσατε τώρα! Θα το λιώσω! Πότε βγαίνει ευρώπη?
privateer Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Capcom has issued a confirmation asserting that Street Fighter IV will indeed appear on the PC, PlayStation 3 and Xbox 360. However, the company did not clarify or confirm the supposed winter release window for the title as reported by Jeuxvideo.
antreasM77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Πιθανοτατα μιλαμε για το καλητερο Street Fighter ever....
privateer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 http://blog.livedoor.jp/game_sakura/
DarkVespaStar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω οσο εχω ευχαριστηθει το SFII δεν εχω ευχαριστηθει κανενα αλλο της σειρας. Εκεί ήταν και η ευχαρίστηση του κέρματος όμως.. Ξανά κατοστάρικο και ξανά και ξανά μέχρι που με έδερνε ο πατέρας γιατί το τάιζα για τα καλά...
darksoho33 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια αν παιζει Online θα γινει σφαγη!!!!!!
xrest Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 street fighter boxart revealed Capcom-Unity has revealed the boxart for Street Fighter IV for both the US and UK versions. The US version features Chun-Li on the front while the UK version features Ryu. Check the jump for an image of each. The game will be available for both the PS3 and Xbox 360 video game consoles early next year. US VERS EU VERS
The_Sheep Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 γιαπωνο-κινεζο-χονγκ-ονεζος develloper + kalo online = dont mix
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 καταραμένη capcom,γιατί στην ευρώπη βλέπουμε την φάτσα του ryu και όχι της chun lee :cry:
Apokleiros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω γουσταρω RYU...ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης! και επειδη ξερω τι θα πειτε Οχι δεν εχω περιεργα γουστα!
Chaos3X Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί θα τρελαθώ??? Θα βγει και PC version????? http://en.wikipedia.org/wiki/Street_Fighter_IV Αν δεν το δώ δεν το πιστεύω με τίποτα! Υ.Γ: Εκτός απ'το παραπάνω link το διάβασα και σε γνωστό περιοδικό του ειδικού τύπου. Μάλλον τυπογραφικό λάθος θα ήταν... Υ.Γ2: +1 για τον Ryu!
Zaelock Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Χαιρετώ τους fans του Street Fighter Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε αλλά όλα δείχνουν οτι το καινούργιο Street Fighter θα σπάσει ταμεία. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να ξέρω ή να έχω ακούσει για PC port αλλα αυτές οι πηγές λένε το αντίθετο και δεν κάνουν λάθος. gamefaqs.com ign.com Επίσης για online games υπάρχει και το GGPO που μπορείτε να παίξετε Street Fighter lag free. Για οποιαδήποτε βοήθεια στείλτε pm. Κάποια πολύ καλά match απο Ιαπωνία. Gamechariot ps: Συγνώμη στους Admin δεν ειδα το "Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται." οπότε έγραψα ξανά το post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.