Προς το περιεχόμενο

Street Fighter 4{XBOX360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sanwa κουμπια κλπ?

Nαι full Sanwa (buttons/stick/balltop) που ειναι και η κορυφαια επιλογη, οπως και η Seimitsu που ακολουθει απο κοντα.

Nα ξερεις παντως πως ολα αυτα ειναι επιλογη του καθενος που κανει ενα custom order. Ο ενας μπορει να θελει ασπρα sanwa κουμπια, ο αλλος διαφανα seimitsu... ο ενας να θελει για artwork τον Ryu και ο αλλος την Chun-Li ... ολα βολευονται αναλογα με τα γουστα του καθενος και αυτο ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα των custom sticks.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πες μου τι περιπου θες να ξερεις και στην τελικη απλα σου δινω MSN address μεσω ΡΜ αν θες να τα βολεψετε στα γρηγορα.

Κατα τ' αλλα ελπιζω να σε πετυχω στο live να παιξουμε και λιγο SF4 με την 1η ευκαιρια.

Δημοσ.

αυριο θα βαλω παλι το xbox στην οθονη γιατι εβαλα την 2η στον τοιχο να κερδισω χωρο στο γραφειο.

εγω θελω ενα stick με καλα κουμπια και μοχλο. χρωμα δεν με νοιαζει, προτιμω το μαυρο να πω την αληθεια. artwork αδιαφορο :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα αυτο δεν ειναι παιχνιδι ξυλου,100 χρονια ιδιο παραμενει!!!

Δοκιμαστε το demo του UFC να δειτε τι παει να πει πονος και ξυλο βελτιωση ρεαλισμος κτλπ.

Δημοσ.
Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα αυτο δεν ειναι παιχνιδι ξυλου,100 χρονια ιδιο παραμενει!!!

Δοκιμαστε το demo του UFC να δειτε τι παει να πει πονος και ξυλο βελτιωση ρεαλισμος κτλπ.

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τι σχέση έχει φίλε μου το Street Fighter με το UFC; Καμία σχέση το ένα με το άλλο εκτός από την γενικολογία "μπουνιές έχει το ένα, μπουνιές έχει και το άλλο!".

Δημοσ.

Μαγκες κατα τυχη επεσα στο thread..

γενικως ασχολουμαι αρκετα με street fighter και fighting games αλλα εκτος απ αυτο φτιαχνω και δικα μου arcade sticks..

Μπορειτε να δειτε ολες τις δουλειες μου εδω..

http://www.greekdojo.gr/vbulletin/showthread.php?t=5&page=7

κι εδω..

http://www.greekdojo.gr/vbulletin/showthread.php?t=200&page=13

Αμα ενδιαφερεται κανεις στειλτε μου ενα pm στο site να συνενοηθουμε..

Δημοσ.

Ελεος πια.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...