XenoVagrant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 sanwa κουμπια κλπ? Nαι full Sanwa (buttons/stick/balltop) που ειναι και η κορυφαια επιλογη, οπως και η Seimitsu που ακολουθει απο κοντα. Nα ξερεις παντως πως ολα αυτα ειναι επιλογη του καθενος που κανει ενα custom order. Ο ενας μπορει να θελει ασπρα sanwa κουμπια, ο αλλος διαφανα seimitsu... ο ενας να θελει για artwork τον Ryu και ο αλλος την Chun-Li ... ολα βολευονται αναλογα με τα γουστα του καθενος και αυτο ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα των custom sticks.
XenoVagrant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πες μου τι περιπου θες να ξερεις και στην τελικη απλα σου δινω MSN address μεσω ΡΜ αν θες να τα βολεψετε στα γρηγορα. Κατα τ' αλλα ελπιζω να σε πετυχω στο live να παιξουμε και λιγο SF4 με την 1η ευκαιρια.
Toufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 αυριο θα βαλω παλι το xbox στην οθονη γιατι εβαλα την 2η στον τοιχο να κερδισω χωρο στο γραφειο. εγω θελω ενα stick με καλα κουμπια και μοχλο. χρωμα δεν με νοιαζει, προτιμω το μαυρο να πω την αληθεια. artwork αδιαφορο
The_Sheep Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 βγηκε το patch για online tournament!! αντε να μαζευτουμε για κανα ψιλο
papeipa Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα αυτο δεν ειναι παιχνιδι ξυλου,100 χρονια ιδιο παραμενει!!! Δοκιμαστε το demo του UFC να δειτε τι παει να πει πονος και ξυλο βελτιωση ρεαλισμος κτλπ.
dr_thodt Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα αυτο δεν ειναι παιχνιδι ξυλου,100 χρονια ιδιο παραμενει!!!Δοκιμαστε το demo του UFC να δειτε τι παει να πει πονος και ξυλο βελτιωση ρεαλισμος κτλπ. :lol:
Bourdoulas Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τι σχέση έχει φίλε μου το Street Fighter με το UFC; Καμία σχέση το ένα με το άλλο εκτός από την γενικολογία "μπουνιές έχει το ένα, μπουνιές έχει και το άλλο!".
bafiaris13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μαγκες κατα τυχη επεσα στο thread.. γενικως ασχολουμαι αρκετα με street fighter και fighting games αλλα εκτος απ αυτο φτιαχνω και δικα μου arcade sticks.. Μπορειτε να δειτε ολες τις δουλειες μου εδω.. http://www.greekdojo.gr/vbulletin/showthread.php?t=5&page=7 κι εδω.. http://www.greekdojo.gr/vbulletin/showthread.php?t=200&page=13 Αμα ενδιαφερεται κανεις στειλτε μου ενα pm στο site να συνενοηθουμε..
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα αυτο δεν ειναι παιχνιδι ξυλου,100 χρονια ιδιο παραμενει!!!Δοκιμαστε το demo του UFC να δειτε τι παει να πει πονος και ξυλο βελτιωση ρεαλισμος κτλπ. Ελεος πια.
Chaos3X Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Επιβεβαίωθηκε το Super Street Fighter IV Arcade! http://www.gameover....cade.15433.html Τέσσερις νέοι χαρακτήρες! Oni Akuma Evil Ryu Yun Yang Κλασικά θα κληθούμε να ξαναπληρώσουμε ολόκληρο το παιχνίδι για ένα απλό και μικρό DLC...
Bourdoulas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ε εντάξει κλασσική Capcom. Εδώ και 20 χρόνια τα ίδια κάνει. Αφού βλέπει ότι πουλάει γιατί όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.