Προς το περιεχόμενο

Street Fighter 4{XBOX360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το λίγο που το έπαιξα δεν τρελάθηκα(σχεδόν απογοητεύτηκα αλλα θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα).

Ο τούφας είχε ποστάρει ένα chart με τον ken.. Ε κάπως έτσι ένιωθα όταν έπαιζα... Πολύ random/button smashing κατάσταση.

Κρίμα και το περίμενα πως και πώς.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο το λίγο που το έπαιξα δεν τρελάθηκα(σχεδόν απογοητεύτηκα αλλα θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα).

Ο τούφας είχε ποστάρει ένα chart με τον ken.. Ε κάπως έτσι ένιωθα όταν έπαιζα... Πολύ random/button smashing κατάσταση.

Κρίμα και το περίμενα πως και πώς.

Με μια λεξη: Οχι:P

Ισως να το νιωθεις random επειδη δεν εχεις κατσει να το μαθεις/ασχοληθεις.Βρες 2-3 το πολυ χαρακτηρες που γουσταρεις και κατσε μαθε τους(αν θες και συ βεβαια,δεν ειναι αναγκαστικο:P)και μετα θα δεις οτι απεχει πολυ απ'το random.Γενικα ολα τα αξιοπρεπη fighting απεχουν πολυ απτο να χαρακτηριστουν random αλλα ειναι φυσικο καποιος που θα ασχοληθει 2 ωρες τη βδομαδα να νιωσει ετσι.Οσο για το button smashing ουτε αυτο ισχυει.Αν παιξεις με καποιον που ξερει εστω τα βασικα και συ πατας κουμπια σαν παλαβος,θα σε τελειωσει προτου καν το καταλαβεις.

Δημοσ.

Η λεξη random δεν υπαρχει σε κανενα παιχνιδι του ειδους.

Το αν θα παιζεις randomly (βλ. button mashing) ειναι δικη σου επιλογη.

Οσοι κανουν shoryuken (βλ. Ken flowchart) καθε φορα που σηκωνονται ειναι οι καλυτεροι "πελατες" για εναν παικτη που σκεφτεται και λιγο.

To παιχνιδι ειναι τελειως rock-paper-scissors σε λογικη και το mind game ειναι πραγματικα τεραστιο (πχ να πλησιαζεις τον αλλον και τη μια να βαρας, την αλλη να κανεις λαβη, την επομενη να μην κανεις τιποτα κτλ).

Παρεπιπτοντως παιζει να ενδιαφερεται κανεις για custom arcade sticks για 360;

Ειναι ακριβη ιστορια αλλα ειναι ευκαιρια να γλυτωσετε απο το αθλιο pad της κονσολας και να παιξετε αξιοπρεπως.

Αν ναι πειτε μου να δωσω περισσοτερες πληροφοριες, παντως μην αναμενετε καποια λυση για λιγοτερα απο 100 ευρω.

Μιλαμε παντως για δουλειες τετοιου επιπεδου:

dc1-1.jpg

Δημοσ.
Το προφυλακτικό δίπλα είναι για ευνόητους λόγους;

Eίπα και γω δε θα το σχολιάσει κανείς? Αλλά από το πρώτο comment...alexzzz δεν κρατιέσαι.:P

Δημοσ.
Eίπα και γω δε θα το σχολιάσει κανείς? Αλλά από το πρώτο comment...alexzzz δεν κρατιέσαι.:P

Και μένα μου είχε κάνει εντύπωση που δεν το είχε σχολιάσει κανείς μέχρι εκείνη την ώρα... :-D

Δημοσ.

Αν σας πω οτι δεν το ειχα προσεξει καν θα με πιστεψετε; :P

Anyway, προσωπικα δεν εμπλεκομαι με modding κτλ, απλα ξερω 1-2 ατομα που κανουν αυτη τη δουλεια και με ξελασπωσαν αρκετες φορες με τα custom sticks τους για διαφορες κονσολες.

Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να κανω τα οποια κονε.

Δημοσ.
Αν σας πω οτι δεν το ειχα προσεξει καν θα με πιστεψετε; :P

δεν είναι δική σου η φωτό ή δεν έχεις ιδέα πως βρέθηκε αυτό εκεί; :P

Δημοσ.

Αν ισχυε το 2ο θα ανησυχουσα :).

Δεν ειναι δικη μου η photo μιας και οπως ειπα δε σχετιζομαι αμεσα με το ολο stick modding θεμα.

I' m just spreading the word σε περιπτωση που καποιος αλλος ενδιαφερεται.

Εγω τουλαχιστον χαιρομαι που ξεφυγα απ τον εφιαλτη που λεγεται Χ360 d-pad (κατεφυγα σε αυτη τη λυση οταν βγηκε το Virtua Fighter 5 και πλεον παιζω με stick σχεδον ολα τα arcade games).

Δημοσ.

Δεν ειναι δικο μου. το custom δικο μου παντως πηγε περιπου 130-140, αλλα εχω κι αλλα αρκετα απο δω κι απο εκει.

Αν θες κατι A-quality να υπολογιζεις γυρω στα 150 ευρω, που ισως να ακουγονται πολλα αλλα καποιος θα κατσει να σου φτιαξει case με plexiglass κτλ, θα σου βαλει πλακετα απο καποιο χειριστηριο 360/ps3 που εχει κι αυτο ενα σημαντικο κοστος και κουμπια/μοχλους ιδιους με αυτους στα japanese arcade cabinets. Βαλε και τα "εργατικα" και καπως ετσι η τιμη δεν ειναι και τοσο παραλογη.. Τετοιες τιμες επικρατουν παντου (ριξτε μια ματια στο http://www.shoryuken.com να παρετε μια ιδεα).

Οποιος ενδιαφερεται ακομα ας μου το πει να του κανω τα οποια κονε με τα παιδια που δεχονται orders για custom sticks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...