Προς το περιεχόμενο

Street Fighter 4{XBOX360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
toufas το tag

εγω το τελειωσα παντως στο medium με τον ken με ενα continue (και οχι στον τελευταιο)

ok toufas τα λέμε μέσα φίλος,άντε να μαζευόμαστε γιατί και γω δεν έχω παίξει με έναν έλληνα
  • Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια, οποιος το βρει σε οποιοδηποτε ελληνικο καταστημα (ειτε τοπικο, ειτε αλυσιδα) πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας ας ενημερωσει ΑSAP.

Δεν την παλευω αλλο με την αναμονη.

Δημοσ.

Εμένα έγινε shipped απο play asia, καθώς είναι asia region free, και στην Ασία έχει ήδη βγει. Λογικά πριν την επίσημη ευρωπαική κυκλοφορία (Παρασκευή) θα το έχω

Δημοσ.
toufas το tag

εγω το τελειωσα παντως στο medium με τον ken με ενα continue (και οχι στον τελευταιο)

Μην παιζεις λιβε. 8α σε μπαναρουνε. χαχα

Δημοσ.
μην πάτε να δωσετε 55 ευρω στους μαλάκες.

http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/5816869/Street-Fighter-IV/Product.html

To collectors ομως θα μου το στειλουν ?

Eδω σε θελω μαστορα..... γιατι οταν ειναι βαρυ το πακετακι κανουν τις κοτες τα αγγλακια και για 2-3 αντε 4 λιρες παραπανω που θα πληρωσουν παραπανω , σου λενε Sorry ...δεν μπορουμε να στο στειλουμε και παπ..ριες.

Ασε που σε τιτλο που βγαινει 1η φορα τον στελνουν μετα απο 10 μερες

Σε ευχαριστω για την υποδειξη παντως φιλαρακι

Δημοσ.

χτες καταφερα να βγαλω το arcade -medium χωρις continue, και μαλιστα με τον ΚΕΝ , οχι με κανα ρωσο και spamαρωντας το lariat.

πριν απο 5 μερες δεν μπορουσα να τον βγαλω ουτε καν στο easy.σιγουρα ειναι ενα παιχνιδι που θελει πολυ προπονηση

Δημοσ.

Αλλο super αλλο ultra.

Η super ειναι η μπλε μπαρα και την κανει κανεις οταν γεμισουν και τα 4 κομματια.

Η revenge bar ειναι αυτη που οδηγει σε ultras και ειναι διπλα στη super bar.

Αρχικα ειναι κενη, οσο τις τρως γινεται πρασινη και μετα τη μεση γινεται πορτοκαλι.

Τοτε κανεις την ultra attack και μαλλον αυτη ειναι και η επιθεση που τρως.

Το input ειναι ιδιο με τη super αλλα αντι για P ή K πατας ΡΡΡ ή ΚΚΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...