Tuko Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κανένα save / cheat να ξεκλειδώσουμε τα πάντα;; Οκ οι 6 εύκολοι, αλλά ο Gouken φαίνεται ιστορία....
phadomas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχως τα controlers των ps2,ps3 και Xbox δ ειναι καταλληλα για το street fighter.το μονο που ηταν καταλληλο ηταν του Sega Saturn γτ ειχε 6 κουμπια μπροστα κ 2 κουμπια απο πανω(δλδ εκει π ειναι οι σκανδαλες στο xbox).
polakis21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το παιχνίδι τα σπάει απλά. Και έπαιξα και online και να πάει να χεστει η ms... Στο online κόλαση! Ούτε lag ούτε τίποτα! Σφαγή μιλάμε! Έχω 2 νίκες-2 ήττες μέχρι τώρα...
The_Sheep Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 και εγω γενικα δεν το "πιανω" με τις κινησεις που φορτιζουν.πρεπει να το κανεις πισω και να το κρατησεις αρκετη ωρα...απορω πως κανουν αλλοι συνεχομενα με τον Guile. εχω παιξει καμια 20αρια ματσακια ονλαιν, ολα με συνδεσεις κιτρινες 3 ή 4 μπαρες και ποτε δεν ειδα lag. οταν κυκλοφορησει και ευρωπη φανταζομαι θα βγει και το Update να μαζευονται 4 σε λομπι για μινι τουρνουα.
BucketheadGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που ειδα τωρα και με χαλασε ειναι οτι εδω http://www.eventhubs.com/guides/2008/jul/08/street-fighter-4-strategy-guide-hints-and-tips/λεει πως ο vega ειναι ο πιο αδυναμος παικτης του παιχνιδιου... Όπως άλλωστε ήταν και στα προηγούμενα. Το + του Vega είναι η ευελιξία. Αν κάνεις λίγο practice, δεν πιάνεται ούτε με σφαίρες. Και εγώ με τον Vega είχα τρέλα παλιά και αν δουλέψεις τα combo του, ο άλλος δεν καταλαβαίνει από που του έρχονται. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε κανένα save / cheat να ξεκλειδώσουμε τα πάντα;; Οκ οι 6 εύκολοι, αλλά ο Gouken φαίνεται ιστορία.... Δεν είναι δύσκολο. Για να ξεκλειδώσεις τον Akuma το τερματίζεις με όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού (όχι με όσους ξεκλειδώνεις) και μετά το τερματίζεις άλλη μία με έναν από αυτούς έχοντας 1 perfect. Μετά τον Seth σου σκάει, τον νικάς, τον ξεκλειδώνεις. Για τον Gouken, τερματίζεις το παιχνίδι με τον Αkuma και μετά το τερματίζεις άλλη μία με ένα (ή δύο, δε θυμάμαι) perfect και ένα ή δύο αγώνες πρέπει να τους τελειώσεις με ultra combo (πανεύκολο). Σου σκάει ο Gouken, you kick his ass, δικός σου. Για τον Seth, απλώς τερματίζεις το παιχνίδι και με τους υπόλοιπους που ξεκλείδωσες. Μετά είναι η κόλαση. Να το βάζεις Hard και να λιώνει το χέρι από τα combo. Πραγματικά πάντως, μου φαίνεται το καλύτερο fighting game που έχω παίξει ποτέ. Βαρύ αυτό που λέω, αλλά κανένα άλλο δεν είχε την ίδια αίσθηση... αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι το slowdown που τρώει όταν τελειώνεις το match. Αν το έκαναν επίτηδες για να θυμίζει τα παλιά, τους βγάζω το καπέλο. :-D Πολύ μικρή λεπτομέρεια, αλλά όταν το είδα μετά τον πρώτο αγώνα έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
The_Sheep Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Street Fighter IV SOLD OUT in Japan!!!!
BucketheadGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Street Fighter IV SOLD OUT in Japan!!!! Όχι και ιδιαίτερο surprise. Αν δεν το αγόραζαν τα Τζαπόνια, ποιός θα το αγόραζε;
The_Sheep Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 http://www.eurogamer.net/articles/street-fighter-iv-review 10/10!!!! αντε ρε που ειστε online να παιξω με κανα ελληνα με πρασινη συνδεση?
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχει τον dan για αυτο δεν σου αρεσε?
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 βρε ήξερα εγώ όταν έβαζα "dan street fighter" στο google τι θα δω.... το ήξερα...
polakis21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Άστο χαμός γίνεται. Αν το πιάσεις δεν θα ξεκολλάς. Μιλάμε για την απόλυτη πόρωση, αν σου αρέσουν τα fighting games!
vsabbath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 http://www.eurogamer.net/articles/street-fighter-iv-review 10/10!!!! αντε ρε που ειστε online να παιξω με κανα ελληνα με πρασινη συνδεση? δωσε gamer tag,το δικο μου ειναι nostradamus333
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 toufas το tag εγω το τελειωσα παντως στο medium με τον ken με ενα continue (και οχι στον τελευταιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.