S2Katana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Nαι το καταλαβαινω, απλα λειτουργει κατα βασην ως αρνητικο, αφου εχει δυνατο cpu και gpu και αυτο τον χαντακωνει. Ξερει κανεις γιατι δεν εχουν φερει στην ελληνικη αγορα μεγαλους 7200αρηδες?
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Φανταζομαι γιατι εχουν πολυ μικρη ζητηση... (ειπαμε ο κοσμος δεν ξερει απο στροφες σκληρων δισκων φορητων) Παντως καποια στιγμη ειχε φερει το shop21. Για δες εδω: http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=hitachi+7k200 Ειναι αντιστοιχος με τον seagate momentus 7200.2 σκληρος δισκος 7200 στροφων sata2 απο την hitachi (μαλιστα ειναι και λιγο πιο γρηγορος). Γενικοτερα το μοντελο ειναι hitachi 7k200 (και οχι το παλιοτερο,λιγο πιο αργο, με μικροτερη χωρητικοτητα hitachi 7k100 ) .
21century Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Οι συγκεκριμενοι δισκοι σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστοι και ηδη τον φορανε ολα σχεδον τα φορητα της Τοσιμπα..
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Οι συγκεκριμενοι δισκοι σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστοι και ηδη τον φορανε ολα σχεδον τα φορητα της Τοσιμπα.. Οι συγκεκριμενοι δισκοι ειναι στις 7200 στροφες και τον φορανε ελαχιστα λαπτοπ. Φυσικα δεν τον φορανε τα φορητα της Τοσιμπα. Η πλειονοτητα των λαπτοπ Τοσιμπα εχει σκληρους στις 5400 στροφες και μερικα εχουν και στις 4200 στροφες.
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Εbay, αναγκαστικα. Δεν υπαρχει εδω ο hitachi 7200??? http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=hitachi+7k200
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Bασικα μονο και μονο η οικονομικη διαφορα, αξιζει την παραγγελια απο το εξωτερικο. Ευχαριστω για το λινκ.
MICHALISS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 katana kanthn na teleiwneis!!an goustareis sou stelnw to link apo kei pou ton phra egw! min pas mia fora sta mpouzoukia kai pare sklhro
S2Katana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μαζι σου Μιχαλη, απλα η αγορα του λαπτοπ συνοδευτηκε απο αναβαθμιση στο πισι και no money, no honey . Βεβαια, μεχρι τα Χριστουγεννα θα τον παρω.Αν δε σου κανει κοπο, ριξε ενα λινκ.Tnx m8.
MICHALISS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 poula to desktop,vale to sklhro kai ena 2gb akoma kai meta den tha to xreiazesai:p lol just kidding
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια, το λαπτοπ εχει 2 επιλογες στο wifi. Μια στα 2.4GHz και μια στα 5GHz. Πως μπορω να επιλεξω οριστικα μια απο τις 2?Επισης, ειναι σπαστικο οτι σε καθε reboot ανοιγει αυτοματα και το bluetooth, ενω εχω επιλεξει να μενει κλειστο.Εχετε καμια ιδεα για αυτο? Για αγνωστο λογο, μερικες φορες οταν κανω reboot και ενω ειναι ανοιχτο το Wlan, δεν βρισκει δικτυο και πρεπει να το κανω χειροκινητα...
teachertza Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Αγόρασα και εγώ αυτό το laptop.Είναι πολύ καλό.Βέβαια λέει οτι είναι φτιαγμένο απο μαγνήσιο.Εγώ πλαστικό το βλέπω...Επίσης έχει κανείς βρεί drivers για xp??Ευχαριστώ..
S2Katana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Drivers για ΧΡ δεν υπαρχουν, ακομη. Παιδια, υπαρχουν καπου οδηγιες για αλλαγη σκληρου?Μην κανω καμια ζημια... Επισης, πως μπορω να αντιγραψω το κρυφο κομματι με τους drvs του 300αρη, στον νεο μου σκληρο?
S2Katana Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Tελικα τον αλλαξα τον σκληρο. Με μια λεξη, ΧΑΩΔΗΣ η διαφορα, ανετα κοντραρει σε επιδοσεις το πισι μου, εκτος απο την VGA φυσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα