touristas1985 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 εχω εναν δισκο εσωτερικο που τον βλεπει σαν raw και θελω να τον μετατρεψω σε ntfs αλλα χωρις να χαθουν τα περιεχομενα...γινεται?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ποια δεδομένα? Αν τον βλέπει ως Raw, λυπάμαι αλλά χάσατε. Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασε να τον περάσεις από κάποιο file/data recovery utility, πρίν του κάνεις format.
disqualified Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ποια δεδομένα? Αν τον βλέπει ως Raw, λυπάμαι αλλά χάσατε.Σε κάθε περίπτωση, δοκίμασε να τον περάσεις από κάποιο file/data recovery utility, πρίν του κάνεις format. κανεις λαθος ειναι μαλιστα αρκετα απλο μπορεις να ανακτησεις δεδομενα απο raw δισκο και μαλιστα χωρις data recovery utility Σε cmd δωσε εντολη chkdsk c: /f /r αντι για c το γραμμα του δισκου σου
touristas1985 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 thanks disqualified αλλα δεν εχω την ευκαιρια να το δοκιμασω! τον εκανα ntfs τελικα χανοντας ολα τα δεδομενα...αλλο κακο μην παθουμε!
disqualified Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 αν εκανες format βαλε ενα datarecovery το πιο πιθανο ειναι να τα βρεις μεσα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Mόνο αν έκανε quick format (=erase)...
dark_banishing Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Σωστά τα λένε οι από πάνω, μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου ακόμα, αν έκανες quick format και συμπληρώνω ότι πρέπει επίσης το προηγούμενο σου file system να ήταν ntfs, αν και από ότι κατάλαβα δεν ήταν και πολύ σημαντικά αυτά που έχασες.
dimitris_patrx8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Γεια χαρα εχω το ιδιο πλροβλημα και μαλιστα με πολυ σημαντικα δεδομενα στο δισκο. πως μπορω να τα ανακτησω? το συστημα βλεπει τον δισκο μου αλλα οταν παω να τον ανοιξω μου ζηταει format. εβαλα την εντολη στο cmd αλλα τιποτα !!! τι να κανω? ---------- Προσθήκη στις 14:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:04 ---------- εμφανιζει το παρακατω μυνημα access denided as you do not have sufficient privileges. You to invoke this utility running in elevated mode.
fordakias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 κανεις λαθος ειναι μαλιστα αρκετα απλο μπορεις να ανακτησεις δεδομενα απο raw δισκο και μαλιστα χωρις data recovery utility Σε cmd δωσε εντολη chkdsk c: /f /r αντι για c το γραμμα του δισκου σου Ευχαριστώ!!Για αρκετή ώρα νόμιζα πως έχασα τα αρχείο μου
hawkpilot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Mόνο αν έκανε quick format (=erase)... To full format επίσης δε σβήνει τα δεδομένα - η διαφορά σε σχέση με το quick είναι ότι κάνει verify όλον τον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.