spinnet Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Γεια χαρά παιδιά. Έχω σκαλώσει σε μια ρύθμιση, αν μπορεί να βοηθήσει κανείς... Έχω το Belkin Wirelss Modem Router (F5D9630), με το πιο πρόσφατο firmware. Η σύνδεση είναι Forthnet. Το ρούτερ συνδέεται κανονικά στο internet, όμως όταν πάω στις ρυθμίσεις και ενεργοποιώ το UPnP, μετά το restart μου βγάζει not connected... Δε βλέπει πλέον το Nintendo Wii (ενω με το UPnP off το βλέπει κανονικά), αλλά μόνο το laptop και δε συνδέεται στο internet. Με λίγα λόγια UPnP: on --> πέφτει η σύνδεση... EDIT: Όλα τα παραπάνω, με το firewall του router ενεργοποιημένο. Όταν ανενεργοποιώ το firewall, τότε μπορώ να ενεργοποιήσω το UPnP και να συνδεθώ. ιδέες;
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 giati thes na energopoiiiseis to upnp?afou mporeis na kaneis kai ta port forward xirokinita.ektos an to firewall tou router den afinei na perasei to upnp kai thelei port forward.to port forward pernaei ta rules tou firewall oso xero.
spinnet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ακριβώς για να μην κάνω manual port forward για κάθε πρόγραμμα
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 den pezoun ola me upnp kai to port forward to theoro kalitero.anixe ena range kai rixe ola ta programmata ekei.alios klineis to firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.