giankyr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Τελικά δεν έχει κανένας αποθηκευμένο το video για να δούμε τα καμώματα του πεζεβένγκη του γαουρόσπορου?
kostasSTi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Η Κύπρος δεν είναι μεγάλη, όλοι γνωρίζονται με όλους. Δεν θα έρθει τα Χριστούγεννα πίσω από το Λονδίνο? Θα έρθει.... Έεετσι έτσι panther... Και που'σαι? Τράβα κι εσύ ένα βιντεάκι να τον δούμε να χαρούμε... Ο πανύβλακας...
pappous_soulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνω και ολοι πρεπει να καταδικασουμε το διποδο και πραγματικο ζωο της υποθεσης. Θα σας κανω 1 ερωτηση ομως. Αν κατα τυχη γινοσασταν μαρτυρες του γεγονοτος κατα λαθος (απο το απεναντι μπαλκονι ασ πουμε), τι θα κανατε? Σκεφτητε το καλα πριν απαντησετε. Ξερω οτι η 1η σκεψη ειναι θα τον εσπαγα στο ξυλο, ή θα καλουσα την αστυνομια. Αλλα οχι απαντησεις χωρις σκεψη. Αν κανατε κατι απο τα παραπανω, θα επρεπε να δεχτητε και την μηνυση του μετα για ξυλοδαρμο/ επιθεση κτλ... θα μπέκατε? Με το χερι στην καρδια απαντηστε μου! Πολύ απλό και ανώδυνο. Πάω το βράδυ και βάζω φωτιά στο σπίτι του.Ησυχία,όλοι κοιμούνται,κανείς δεν με βλέπει και αυτός πάει εκεί απ'όπου δεν θα ξανάρθει.
slygeo87 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Θα πας να του κάψεις το σπίτι επειδή έριξε καυτό λάδι σε ένα σκυλί? ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? Τους άλλους κοροϊδεύουμε αλλά κι εμείς έχουμε μια δόση ψυχασθένειας! Σε λίγο θα μου πείτε πως προτιμάτε να πεθάνει αυτός που το έκανε παρά το σκυλί!!!!που αυτό εννοείτε δηλαδή αλλά τέλοσπα.
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά, πρίν από κάνα χρόνο, μερικοί Κύπριοι φαντάροι γουστάραν να βάζουν φωτιά σε αδέσποτα σκυλάκια. Είχε γίνει μεγάλος ντόρος τότε. Τους έδειξαν και οι ειδήσεις, φάγαν και ποινές και γίναν ρεντίκολο παντού.
1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Θα πας να του κάψεις το σπίτι επειδή έριξε καυτό λάδι σε ένα σκυλί?ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? Τους άλλους κοροϊδεύουμε αλλά κι εμείς έχουμε μια δόση ψυχασθένειας! Σε λίγο θα μου πείτε πως προτιμάτε να πεθάνει αυτός που το έκανε παρά το σκυλί!!!!που αυτό εννοείτε δηλαδή αλλά τέλοσπα. εχει καμια διαφορα η ζωη ενος σκυλου με την ζωη ενος ανθρωπου? δολοφονος ειναι.
vasoula78 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 απλα απαραδεκτο τι ψυχολογικα κουβαλαει....
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Σε λίγο θα μου πείτε πως προτιμάτε να πεθάνει αυτός που το έκανε παρά το σκυλί!!!!που αυτό εννοείτε δηλαδή αλλά τέλοσπα. οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω αξίζουν λιγότερο από ένα σκυλί. πόσο μάλλον το ανάξιο ζωής φτύμα που το έκανε αυτό.
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ Θ. Στουπάκη 22 Xιος 2271021542 Ο ρουφιάνος της γειτονιάς σας σάς εύχεται χρόνια πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.