simos206 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Σαν παιδί έχω και εγώ ένα πρόβλημα . Έχω ένα σκληρό matrox και θήκη innovator akasa Το πρόβλημα είναι ότι το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Πέρασα drivers αλλά τίποτα Please HELP
crc2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 πιθανότατα έχει αλλοιωθεί κάποιος driver των windows , για τα USB
simos206 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 το modem όμως δουλέυει και είναι σε usb
crc2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασε κάποιο φλασάκι ή κάποια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης ή memory reader ....
veider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ο δισκος ειναι καινουργιος?Και αν ναι ειναι διαμορφωμενος?
TurboJugend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον σωστά μιλάς veider και εμένα η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι ο δίσκος θέλει διαμόρφωση. Αν όντως αυτή είναι η περίπτωση, δξί κλικ στον υπολογιστή μου, διαχείρηση, διαχείρηση δίσκων, δίαλεξε τον και φορμάρισε τον. Αν πάλι δεν είναι, βάλε ένα usb stick που γνωρίζεις ότι δουλέυει και πες τι βλέπεις.
simos206 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ο σκληρός είναι διαμορφομένος, δούλευε πριν. Δοκίμασα να βάλω usb stick και αυτό το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή ενώ και αυτό δούλευε πριν.
TurboJugend Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ξαναπέρνα τους drivers των usb συσκευών αποθήκευσης. Δεν χρησιμοποιώ windows εδώ και 2 χρόνια αλλά νομίζω ότι στο microsoft.com θα τους βρεις. Λογικά κάποιο search θα έχει για τους generic drivers. Η αλλιώς google it. Σορρυ αλλά φαντάζομαι κάποιος άλλος θα μπορέσει να σε βοηθήσει πιο συγκεκρημένα.
mihalakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 έχω το ίδιο κουτί με μαξτορ σκληρό και πολλάκις έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα η τελευταία φορά είναι τώρα. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στο κουτί αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Παλιότερα μου το έκανε συχνοτατα και άλλαξα usb καλώδιο και έστρωσε για κανένα 2μηνο. Πριν 1 ωρα ενω δουλευε κανονικα,αρχισε να μου κολλαει ο υπολογιστης,μετα πηρα το γνωστο μνμ οτι ο σκληρος ειναι corrupted & unaccessible και μετα χαθηκε. Τον βλεπει μονο στο disk management των windows και απο εκει τον βλεπει αδειο και αφορμαριστο και ζητα να του κανω initialise. Η μονη λυση μεχρι τωρα που εχω βρει ειναι το getdataback for ntfs. Σκαναρω το σκληρο με αυτο (3 ωρες) βρισκει τα αρχεια μου, τα αντιγραφω σε αλλο σκληρό(2 ωρες), φορματ (5 λεπτα) και υστερα ξανα αντιγραφω τα αρχεια μου στον μαξτορ αντιστροφα (αλλες 2 ωρες και νευρα). Κατι παιζει και συνεχεια χαλαει το partition table (νομιζω αυτο ειναι που χαλαει)
mihalakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Τωρα ειδα οτι σου βλεπει και το usb σαν αγνωστη συσκευη. Μηπως το δοκιμαζεις σε μπροστινα usb σε όχι και τοσο καλό case?(πχ innovator?). Κάποιες φορες πιστευω οτι το προβλημα σε μενα προεκυψε απο προβληματικες μπροστινες θυρες. Δοκιμασε σε αλλη θυρα usb.
simos206 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Και στις πίσω το ίδιο χάλια είναι.Ψάχνω για drivers για usb να δω τι θα γίνει
mihalakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 τι μητρικη και τι λειτουργικο εχεις;Στο device manager βλεπει κανονικα τις usb η εχει ερωτηματικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.