Προς το περιεχόμενο

Θέλω linux...


gemini235

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hi σε όλους!Παιδιά αποφάσισα να βάλω linux σε ένα laptop που έχω. Το πρώτο πρόβλημα είναι οτι δέν ξέρω ποιά διανομή na διαλέξω και το δεύτερό είναι οτι θέλω και ενα help file σε εκτυπώσιμη μορφή για να μήν σας ζαλίζω συνέχεια με χαζές ερωτήσεις. Τί μου προτείνετε? Έχω ήδη κατεβάσει την kubuntu και σε cd το gnome αλλα δέν βρήκα αρχείο βοηθείας εκτυπώσιμο. Α! το laptop αυτή τη στιγμή τρέχει vista αλλά σχετικά αργά. Ευχαριστώ για τυχόν replies.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ, σαν αρχάριος, και αφού δοκίμασα 4-5 διανομές (ubuntu, kubuntu, open suse, κ.α.) κατέληξα στο PCLinuxOS. Μου φάνηκε πιό φιλική και εύκολη από όλες. Αν είσαι αρχάριος, δοκίμασέ την. Είναι και live cd, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις χωρίς να το εγκαταστήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αύριο βγαίνει η νέα έκδοση του ubuntu κατέβασε αυτήν κάψε τα iso σε cd-dvd και μπούταρε από αυτά.Θα τρέξεις τις διανομές σε live cd χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εγκατάσταση.Πάντως αν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολο και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου.Κατά την εγκατάσταση υπάρχει επιλογή για να ορίσεις τον χώρο που θέλεις να έχει η διανομή στον σκληρό και μετά γίνονται τα υπόλοιπα αυτόματα.Και φυσικά δεν σου πειράζει τα windows.

Aν και δεν έχω κάτι σχετικά πρόσφατο για δες αυτά εδώ.Η διαδικασία δεν έχει αλλάξει και πολύ

http://ubuntuclips.org/collections/3

http://www.howtoforge.com/the_perfect_desktop_ubuntu6.10

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=24276&st=0&gopid=223863entry223863

http://www.psychocats.net/ubuntu/installing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...