disqualified Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 autoi pou den 3eroun spania pernoun metaxeirismena... ναι αλλα αν βρει καποιον και το δωσει καμια 500αρα δε θα τη χαλαγε καθολου συγνωμη για το double post
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 nai oute logos oti mporei na vrei...yparxoun atoma pou den 3eroun apo times kai genikotera pou mporei na to 8ewrhsoun kalh agora...an pesei kai se asxeto mporei na tou peta3ei ena P4 D 3.4ghz>C2D 3ghz
Kerk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλα αν βρει καποιον και το δωσει καμια 500αρα δε θα τη χαλαγε καθολου συγνωμη για το double post Εντάξει και αυτό δεν είναι και το πιο σωστό... τουλάχιστον για μένα και κάποιους αλλους φαντάζομαι. Το θέμα είναι να το δώσει σε μία λόγικη τιμή, ούτε να πιάσει κάποιον κορόιδο αλλά ούτε να την πιάσουν κιόλας... Πάντως θα συμφωνήσω και εγώ ότι μπορεί να το κρατήσει, αν δεν τρελαίνεται σε εφαρμογές έχει μέλλον σα μηχάνημα..(και το δικό μου 4 χρόνων είναι και με καλύπτει πολύ άνετα, ποιός ο λόγος λοιπόν?)
A7X. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. η κοπέλα θέλει να πάρει λάπτοπ γι αυτό πουλάει το desktop. οχι οτι δεν θα βάλει και λεφτά από την τσέπη της αλλά θέλει να τα μετριάσει όσο γίνεται. Όσο για αυτά που έγραψα είναι τα βασικα, φυσικά και μαζί πάνε και πληκτρολόγιο και ποντίκι και ηχεία και δεν είμαι σίγουρος πρέπει να έχει και τα αυθεντικά τα XP HOME. από ότι κατάλαβα ειναι 350 min -500 max οπότε μια χαρά.
JeffAkoS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 450-500 ειναι καλα ρε παιδια... εγω πουλισα ενα pc πριν 2 ευδομαδες seleron 2930ghz 512 ram nx6600 256 agp 80αρι hdd με board asus 250 ευρο μονο το κουτι.. ελεος!!! αυτο δεν θα πιασει ενα 500αρι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.