Members gsarig Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Members Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως η καμπάνια του Channel 4 για τον δεύτερο κύκλο του Dexter είναι πολύ καλή: (τα βρήκα από εδώ: http://adartist.yooblog.gr/2008/02/20/357/)
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Και σαν να μη μας έφτανε το LOST The video game: March 3, 2008 - Tomorrow, Showtime Networks and Marc Ecko Entertainment will announce that they have partnered up to create an all-new videogame based on the popular award-winning show, Dexter Πηγή: Darkly Gaming Dexter Uh - oh!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 είναι καιρός μου φαίνεται να ανοίξουμε Season 3 topic... είδα πριν λίγο Episode 1 της Season 3...
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 είναι καιρός μου φαίνεται να ανοίξουμε Season 3 topic... είδα πριν λίγο Episode 1 της Season 3... βγηκε????:whistle::whistle:επιτελους να στανιαρουμε,μια σταθερη αξια!!!!
Members gsarig Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τι λες τώρα! εγώ το περίμενα τέλος του μήνα! Πάλι τα γνωστά preairs ε; Έφυγα... :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ναι βγήκε...leaked ασφαλώς το επόμενο επεισόδιο θα είναι τον Οκτώβριο βέβαια
Members gsarig Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις το τελείωσα (δεν άργησα και πολύ ε;)... ενδιαφέρουσα τροπή δείχνει να παίρνει - ελπίζω ο Dexter να μην το πάρει πολύ βαριά που σκότωσε έναν αθώο - θα ήθελα να τον δω να γίνεται πιο ανήθικος. Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι σχέση έχει ο δολοφόνος της κοπέλας στο τέλος με τον φόνο που έκανε ο Dexter, γιατί μάλλον με κάποιον τρόπο συνδέονται. Γενικά, το καλό με τη σειρά είναι ότι εξελίσσεται και δεν επαναλαμβάνει τα ίδια μοτίβα σε κάθε σαιζόν - τουλάχιστον από αυτό το πρώτο επεισόδιο αυτό φάνηκε και για τη φετινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.