zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 κοτοπουλο ε??? χμμμ...και έλεγα πως θα εμπλουτ΄σιω την σεξουαλική μου ζωή :lol: Επίσης ξέρω και ένα άλλο με ένα γουδοτύρι , μια γκαζόζα , μισο κυλό χαλβα και πολύ αλεύρι.... Το κόλπο το δίνω πριβε λολ
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 @zazik στο εργονομικό παρτ κρύβεται το μυστικό
horsepower Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 όλα καλά όλα ανθηρά αλλά γιατί 5 αστέρια αυτό το thread?? (να είχε link για τα videακια να έλεγα..(πλάκα κάνω))
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δεν υπήρχαν ίχνη σπέρματος πάντως, οπότε θα μπορούσε να έχει γίνει με οτιδήποτε μικρότερης διαμέτρου. Όχι πως πιθανότατα είσαι και το καμάρι του μέσου όρου αν τη βρίσκεις με πρόωρα, αλλά λέμε.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 πάντως το θέμα μου θυμίζει μια τενία με τον Νίκολας Κέιτζ με τον τίτλο " 8 mm "
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 νιώθω άσχημα να γελάω μ' αυτό το θέμα οπότε απέχω.-
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 νιώθω άσχημα να γελάω μ' αυτό το θέμα οπότε απέχω.- συμφωνώ δεν βρίσκω τίποτα το αστείο. Όπως επίσης δεν μου αρέσουν και τα αστεία με σαπούνια και εβραίους. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να κάνουμε πλάκα με τέτοια θέματα, και μέχρι ποιο σημείο. Αυτό που ξέρω είναι ότι η απόσταση πλάκας - σοβαρού για μερικούς ανθρώπους, σε μερικές περιπτώσεις, είναι πολύ μικρή.. p.s. γιατί τρία αστεράκια τι δε σας άρεσε;
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 αφου εκαναν καλα σαπουνια. ψεμματα ειναι? πιστεύω ότι κάνεις πλάκα. Αν και δε βρίσκω τίποτα το αστείο στο θάνατο έξι εκατομμυρίων ανθρώπων..
1980 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 πιστεύω ότι κάνεις πλάκα. Αν και δε βρίσκω τίποτα το αστείο στο θάνατο έξι εκατομμυρίων ανθρώπων.. δεν ειπα οτι ειναι αστειο ειπα οτι ειναι μια πραγματικοτητα αυτο για τα σαπουνια.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 δεν ειπα οτι ειναι αστειο ειπα οτι ειναι μια πραγματικοτητα αυτο για τα σαπουνια. Είπα δε μου αρέσουν τα αστεία και είπες "αφου εκαναν καλα σαπουνια. ψεμματα ειναι?" μάλλον λοιπόν δεν έκανες πλάκα αλλά έχεις σοβαρό πρόβλημα με ή με την έκφραση ή με την κατανόηση
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι όλα τα ευχάριστα αστεία. :lol: πόσο χειρότερο μπορούσε να γίνει..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.