mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ανυσήχα όσο θές κυριε μπάτσε .... γενικά πολύ ανυσηχείς και με ανυσηχεί που ανυσηχείς τόσο πολύ....Ή είσαι πολύ ανήσυχος ή απλά μπήκες για να μας ανησυχήσεις , οπότε δεν μασάμε....κάνε traceip και έλα σπίτι να με συλλάβεις.... ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί δεν το είπα σοβαρά
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 πάω να παίξω με το ανήλικο που έχω δεμένο...Απλά περιμένω να βράσουνε τα αυγά , να του τα βάλω κάτω απο την μασχάλη....mdarkman18 προλαβένεις δεν προλαβαίνεις να έρθεις....
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ο χριστός και η παναγία ρωσική πρωτοπορία κανόνας: x/2(round up) + 7 = y όπου χ η ηλικία του ενδιαφερομένου, όπου y η mimimum ηλικία του θύματος. Ωραίος. Να θυμηθώ να πάρω και το μοιρογνωμόνιο μαζί με τις καπότες. Επίσης διόρθωση, τελικά 22 γίνομαι. Γιέη.
Helm21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ωραίος. Να θυμηθώ να πάρω και το μοιρογνωμόνιο μαζί με τις καπότες. ...με μια ενιαία, αέρινη κίνηση μέτρησε την ηλικία της κορασίδας και φόρεσε τον μυστικό σκούφο. "Θα πονέσει όσο πονάει η ζωή" της είπε ψιθυριστά ενώ άρχισε να την πνίγει
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ...με μια ενιαία, αέρινη κίνηση μέτρησε την ηλικία της κορασίδας και φόρεσε τον μυστικό σκούφο. "Θα πονέσει όσο πονάει η ζωή" της είπε ψιθυριστά ενώ άρχισε να την πνίγει Και ενώ το φεγάρι ήτανε ολόγιομο , η Ερατώ ένιωθε μια γλυκιά ανατριχίλα....φοβότανε , στα χέρια αυτου του έμπειρου άντρα....είναι άραγε ο άντρας που θέλω να δώσω ότι πολυτιμότερο έχω? - Ησύχασε κορασίς , ψιθύρισε στο αυτί της , είσαι σε καλά χέρια.... - Λουσι μου φοβάμαιιιιιιιιιι.... - τι φοβάσε κουκλα μου? - Μην κολλήσουμε καμια αρρώστεια.... - Δεν κολλάει η τρέλα μωρό μου....προσπάθησε με τα άγγιγμα του χεριου μου να νιώσεις μια ερωτική ανατριχίλα να διαπερνάει το κορμι σου.... Ακατάλληλο το υπόλοιπο....:-D
21century Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον το καλυτερο θα ηταν να μην υπηρχαν φορα με τετοια θεματα και βιντεακια. Ωστοσο οι αμυντικες ικανοτητες μια κοινωνιας καταγραφονται οταν καταγγελουμε ενα γεγονος και το Κρατος παρεμβαινει. Το ασχημο ειναι οτι πλεον ο κσσμος εχει αλλαξει σε ετετοιο βαθμο που ο ερωτισμος και το σεξ εχουν ξεφτιλιστει σε τετοιο βαθμο που πλεον δεν εχουμε καταλαβει οτι ζουμε σε μια νοσηρη κοινωνια. Εδω στην τηλεοραση εχετε δεει οτι σε καθε σειρα θα εχουν παντα και σε καθε πεεισοδιο ερωτικη σκηνη και πολλες φορες βαζουν ταινεις πριν τις 10, οταν βλεπουν τα παιδια? Αλλα θα μου πειτε ολα ειναι θεμα Παιδειας...ε, αυτο λεω εδω και τοσα χρονια...
kosmasgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Εντάξει δεν νομίζω ότι φταίει η τηλεόραση σε αυτό και ο τρόπος που προβάλλεται το σεξ κλπ κλπ. Το θέμα είναι καθαρά για ανθρώπους με αρρωστημένο μυαλό. Ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι με ενα παιδί και να το σηκώσει στο ιντερνετ. Οι υπηρεσίες του κράτους π.χ. αστυνομία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συλλάβει και να παραπέμψει αρμοδίως τους ανώμαλους αυτούς. Είναι και θέμα παιδείας και πολλά άλλα. Μπορούμε να βρούμε πολλές αιτίες για το κοινωνικό αυτό πρόβλημα και να συζητάμε για μέρες.
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δεν τίθεται θέμα "αρρωστημένου" μυαλού. Εγώ μπορεί να θεωρώ αρρωστημένο να αρέσουν σε κάποιον οι χοντρές ή οι μουστακαλήδες, δε λέει τπτ αυτό. Είναι το τι μεσολαβεί ανάμεσα στη φαντασίωση και την πραγμάτωσή της, αυτό που κατά τη γνώμη μου μπορεί να ονομαστεί "αρρωστημένο" ή "απρεπές". Μέχρι να εκφραστεί πρακτικά, κανείς δεν έχει λόγο επ' αυτού και με το τι κάνει ο καθένας στο κεφάλι του.
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ο όρος αρρωστημένο μάλλον είναι άκυρος με τον τρόπο που χρησιμοποιείται εδώ... στο σεκς δεν ειναι τίποτα διαστροφη αν και οι δυο (τρεις-τεσσερις-δεκαπέντε...) συμφωνουν. και προφανώς εφόσον ο νόμος κρίνει πως οι έφηβοι άνω των 15 είναι σε θέση να επιλέξουν τη σεξουαλική ζωή τους (που σημαίνει ότι η μήνυση δε γίνεται αυταπάγγελτα αν το "μικρό" έχει σχέση μ' έναν 20αρη, 30αρη ή γουατεβα) και δε μιλάμε για "αποπλάνηση". αντίστοιχα, η ασέλγεια σε έφηβο/η μεταξύ 13 και 15 ποινικοποιείται με απλή φυλάκιση (προσοχή λοιπόν) το αξιοπερίεργο είναι βέβαια ότι στον ποινικό κώδικα (Αρθ. 339. - Αποπλάνηση παιδιών) για ασέλγια σε παιδί κάτω των 10 χρόνων η κάθειρξη είναι 10 χρόνια τουλάχιστον... (μόνο;; ) τέλος, σχετικά με τα πορνοσάιτ... κάπου διάβαζα τελευταία για κινέζους που βίαζαν βρέφη μπροστά στη γουεμπ καμερα και μετά τα δημοσίευαν στο ιντερνετ. αυτό είναι διαστροφη.
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Χαχ, είχαν φέρει μια φορά στο Αλεξάνδρα ένα βιασμένο πρόωρο. Αδυνατώ να συλλάβω την λογική πίσω απ' αυτό.
Helm21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι έστω... εργονομικά εφικτό.
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 (εργονομικα)μιλάμε για μέσο όρο 14 εκ. υπάρχουν όμως και πολύ μικρότερα. (πρακτικα) παρε ένα κοτόπουλο απ το χασαπη και κάντο,δε χρειάζεται να βιάσεις ενα μωρο
Garnele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ...χωρίς και αυτό να είναι φυσιολογικο (μην παρεξηγηθω κιολας)
Helm21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 (πρακτικα) παρε ένα κοτόπουλο απ το χασαπη και κάντο Η απόσταση μεταξύ λέξεων και πράξεων είναι μακριά και μοναχική, από την πρόθεση στην πραγμάτωση η άβυσσος είναι τρίσβαθη, Χρυσόστομε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.