Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 να ρωτήσω? πότε τις πηδ@τε πρίν ή μετά το allou fun park ??? :-p
KWSN_Men Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 να ρωτήσω? πότε τις πηδ@τε πρίν ή μετά το allou fun park ??? :-p Μέσα στον παιδότοπο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέσα στον παιδότοπο. ououou Kinky.... ....μπλιάξ...
dis_member80 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 να ρωτήσω? πότε τις πηδ@τε πρίν ή μετά το allou fun park ??? :-p Δεν κατάλαβες τι λένε.Και μάλλον η ερώτησή σου θάπρεπε να είναι πότε αυτές τους πηδάνε. @mdarkman18: Κε αστυνόμε (της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν είστε,ποιό διακριτικά....
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ^ δεν λέω για την "ανάπτυξη" των ανήλικων κοριτσιών (άααλλο κεφάλαιο αυτό..) Μιλάω για τους 23-25-30ρηδες που τις ορέγονται...
Helm21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 14 με 17 iz fine in my book.*αναστεναγμός* ο χριστός και η παναγία ρωσική πρωτοπορία κανόνας: x/2(round up) + 7 = y όπου χ η ηλικία του ενδιαφερομένου, όπου y η mimimum ηλικία του θύματος.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 mdarkman18: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες να κλεισει το site. Μπορει να πεταξε καποιος μια μαλακια, αλλα παρολο που ειναι warez εχει αρκετα αυστηρους κανονες. Γιατι φταιει το site? Κι εγω μπορει να ποσταρω μια συλογη με παιδικη πορνογραφια τωρα στο ινσομνια, πρεπει να κλεισει το site? Πλάκα μου κάνεις; Μάλλον διάβασες μόνο τον τίτλο απο το θέμα που άνοιξα, εντάξει τι να σου απαντήσω τώρα; Το νόμιμο όριο ηλικίας είναι 16. Αλλά εντάξει δεν κωλλάω εκεί. Το θέμα είναι να μην είσαι 40 και αυτή -16. Εκεί υπάρχει πρόβλημα. Off topic: zazik: η υπογραφή σου (η προηγούμενη μάλλον) με ανυσηχεί!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 mdarkman18 νομίζω οτι έχεις χάσει αρκετά επεισόδια.Τα σημερινά 15χρονα δεν έχουν καμία σχέση με τα 15 χρονα πριν από 10 χρόνια. Επειδή λόγω δουλειάς τυχαίνει να είμαι σε καθημερινή επαφή με αυτές τις ηλικίες σε διαβεβαιώ οτι τα κοριτσάκια έχουν ξεφύγει εντελώς!!Την πέφτουν στην ψύχρα,χωρίς κανένα ενδοιασμό και πολλές φορές φέρνουν σε δύσκολη θέση τον αποδέκτη του πεσίματος. Όταν λοιπόν μιλάμε για παιδική πορνογραφία δεν νομίζω οτι εννοούμε το 15χρονο που θα έρθει και θα σου χουφτώσει τον κώλο βάζοντας σου στην κωλότσεπη χαρτάκι με το κινητό της.Ούτε το 16χρονο που θα σου κάνει λεπτομερή ανάλυση σεξουαλικών πράξεων,προσόντων και επιδόσεων....
KWSN_Men Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα είναι να μην είσαι 40 και αυτή -16. Εκεί υπάρχει πρόβλημα. Φυσικά αν εσύ είσαι 16 και αυτή 40, νόου πρόμπλεμ... Καυτή σαραντάρα δασκάλα...
tolis_01 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δεν καταλαβες τι ειπα. Δεν ειπα οτι ειναι σωστο να ανεβαινουν τετοια βιντεακια. Ειπα, τι φταιει το site που ανεβαινουν τετοια βιντεακια. Και εξαλλου φαινεται οτι το site προσπαθει να εξαλειψει το φαινομενο απ'την στιγμη που υπαρχει sticky θεμα γι'αυτο τον λογο:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 [...]Το νόμιμο όριο ηλικίας είναι 16. Αλλά εντάξει δεν κωλλάω εκεί. [...] Το νόμιμο όριο ηλικίας είναι 15 και μία ώρα.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 mdarkman18 νομίζω οτι έχεις χάσει αρκετά επεισόδια.Τα σημερινά 15χρονα δεν έχουν καμία σχέση με τα 15 χρονα πριν από 10 χρόνια.Επειδή λόγω δουλειάς τυχαίνει να είμαι σε καθημερινή επαφή με αυτές τις ηλικίες σε διαβεβαιώ οτι τα κοριτσάκια έχουν ξεφύγει εντελώς!!Την πέφτουν στην ψύχρα,χωρίς κανένα ενδοιασμό και πολλές φορές φέρνουν σε δύσκολη θέση τον αποδέκτη του πεσίματος. Όταν λοιπόν μιλάμε για παιδική πορνογραφία δεν νομίζω οτι εννοούμε το 15χρονο που θα έρθει και θα σου χουφτώσει τον κώλο βάζοντας σου στην κωλότσεπη χαρτάκι με το κινητό της.Ούτε το 16χρονο που θα σου κάνει λεπτομερή ανάλυση σεξουαλικών πράξεων,προσόντων και επιδόσεων.... Πόσο χρονών νομίζεις πως είμαι;; xaxa Καθηγητής είσαι; Όταν μιλάμε για παιδική πορνογραφία μιλάμε για πορνογραφία δεν μιλάμε για πεσίματα το ξεκθάρισα αν θέλετε παρακαλώ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ευχαριστώ υ.σ. και ένα δεκάχρονο μπορεί να στο κάνει αυτό που λες (έχεις παέι τσεχία?) δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις και κάτι, και πάντα μιλάμε για μεγάλες ηλικiες 30+
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δεν καταλαβες τι ειπα. Δεν ειπα οτι ειναι σωστο να ανεβαινουν τετοια βιντεακια. Ειπα, τι φταιει το site που ανεβαινουν τετοια βιντεακια. Και εξαλλου φαινεται οτι το site προσπαθει να εξαλειψει το φαινομενο απ'την στιγμη που υπαρχει sticky θεμα γι'αυτο τον λογο: Παρ'όλ'αυτά ξαναλέω για πεντακοστή φορά ότι τα με τη κατηγορία 3gp βιντεάκια κλπ. ούτε μπορείς να ξες άν η άλλη είναι ανήλικη αλλά ταυτόχρονα και να μην είναι, δεν μπορείς να εκθέτεις τη σεξουαλική ζωή των αλλονών χωρίς την άδειά τους τελεία.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Off topic: zazik: η υπογραφή σου (η προηγούμενη μάλλον) με ανυσηχεί! Ανυσήχα όσο θές κυριε μπάτσε .... γενικά πολύ ανυσηχείς και με ανυσηχεί που ανυσηχείς τόσο πολύ....Ή είσαι πολύ ανήσυχος ή απλά μπήκες για να μας ανησυχήσεις , οπότε δεν μασάμε....κάνε traceip και έλα σπίτι να με συλλάβεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.