zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 νάτος ο συνήθης ύποπτος....:-D εγώ προσωπικά μιλάω για 12 χρονα κλπ....όχι για 17χρονα που πηδιουνται στις τουαλέτες....ψιλοεξτριμ.... Ένας μλκς φίλος μου στην Αγγλια , έιχε κατεβάσει ( που διαολο τα είχε βρει ) βιντεάκια με 7χρονα :shifty:.... Ούτε καν το τσουτσούνι τους δεν φενότανε....και μια φορά , χτύπησε η αστυνομία το σπιτι του ( στην Αγγλια αυτα ) , και αυτός με το που είδε τον μπάτσο έπαθε συγκοπή :shifty:: ήτανε όμως για μια ληστεία που ίχε γίνει στο δίπλα σπίτι :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.... Αυτά είναι πραγματικά σοκαριστικά και αηδιαστικά , όσο ανωμαλία και να βγάλω απο μέσα μου , δεν μπορώ να τα δω...πραγματικα...τον βαραγαμε να τα σβήσει....
Dark_son20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 έλα τα 14-17 που μ@λ@κίζονται στα σχόλια. τα κλασικά 3gp που κυκλοφορούν δεν μιλάμε για παιδάκια που τα εξανάγκασε ενήλικος η κάτι τέτοιο a ναι και για αυτό...επειδή παθητικέ δεν τα κατέβασες δεν έχεις άποψη εχτώς φυσικά αν βάρεσες καμια στα κρυφά και τώρα το παίζεις οσιομάρτυρας
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 14 με 17 iz fine in my book. *αναστεναγμός*
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 γαμησετα μωρε...τι λεμε τώρα....αφου αυτά γίνονται και υπάρχει ανωμαλια στον κόσμο....το θέμα είναι τι επιλογές κάνεις....Λίγο ψαγμένος να είσαι στο νετ , βρίσκεις παπα να το κάνει σε ξενοδοχείο ΧΧΧ με τον διάκονο....Ότι θες βρίσκεις....το νετ όπως και να το κάνουμε είναι ανεξέλεγκτο....το τι επιλέγει ο καθένας να βλέπει είναι όμως επιλογη
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 mdarkman18 χαλάρωσε μαν :lol:...απλά του αρέσουνε τα πιπίνια.... Μαζί σου είμαστε....ειδικά στο θέμα της παιδικής πορνογραφίας ---->Dachau.... Αλλά αν ενοείς τα 17χρονα στα σχολεία, τότε αλλάζει το πράγμα....διοτι εκει 1 ) Δεν είναι πορνογραφία , διοτι το κάνουνε με την βούληση τους , ξέροντας οτι θα κυκλοφορήσει.... 2 ) Δεν τους βιάζει κανεις.... Οπότε δεν δέχομαι καμια δικαιολογία , παρα μόνο ότι είναι βλαμμένη η γκόμενα που κάθεται να την πέρνει ο κάθε γκόμενος με την κάμερα...ΑΦέλεια απλά....ή χαζομαγκιά.... Για τα 12χρονα και τα 7χρονα απο τις Φιλλιπίνες , είπα την γνώμη μου παραπάνω....
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Αλλά αν ενοείς τα 17χρονα στα σχολεία, τότε αλλάζει το πράγμα....διοτι εκει 1 ) Δεν είναι πορνογραφία , διοτι το κάνουνε με την βούληση τους , ξέροντας οτι θα κυκλοφορήσει.... 2 ) Δεν τους βιάζει κανεις.... Οπότε δεν δέχομαι καμια δικαιολογία , παρα μόνο ότι είναι βλαμμένη η γκόμενα που κάθεται να την πέρνει ο κάθε γκόμενος με την κάμερα...ΑΦέλεια απλά....ή χαζομαγκιά.... Ναι ρε συ όταν την τραβάς βίντεο της λες θα μήνει για μας, δεν της λες θα το ανεβάσω στο net γιατί αλλιώς δεν θα καθόταν. Αν τώρα ξες τέτοια περίπτωση αλλάζει το θέμα και δεν μπορώ να πω τίποτα - αυτές όμως είναι εξαιρέσεις..- Off topic: τι σπουδάζεις στο enlgand;
BIAP Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε Λουσι 14-ελεος. Και δεν μιλαμε για τον συνομιληκο η αντε λιγο μεγαλυτερο που χαλβαδιαζει το μικρο που εκανε βυζια.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ον τοπικ :τα ματάκια μου έχουνε δει πολλά και έχουνε ακούσει πολλά που 'εχουνε χάσει πάσα ιδέα για τον κόσμο που ζούμε....απο ομοφυλοφιλους που είναι κύριοι αλλά τον παίρνουνε στις τουαλέτες , απο κυρίες που το βράδυ κάνανε βίζιτες , και βιντεάκια με 7χρονα.... ευτυχώς βέβαια που "κυκλοφόρησα" , και τα ματάκια μου είδανε πολλά , και πίστεψέ με, με τιμάει αυτό....γιατί είδα και ξέρω να προφυλάσομαι....) .... και δεν με πειραξε τόσο η ανωμαλία , αλλά το ότι αυτός που βάζει τα πιαδιά του να γαμιούνται , μπορεί να είναι γειτονάς σου , αυτη που κάνει βίζιτες , μπορεί να είναι η περιπτερου....Αυτός που τον παίρνει μπορεί να είναι ο γείτονας που πάει στην εκκλησία με την οικογένεια του κάθε κυριακή....καθως πρεπει.... Γιαυτό και όλα αυτά που σου λέω....δυστυχώς.... Και σενα σε πειραξε που κάποιος το έβαλε στο νετ....δεν σε παραξένευσε απο ΠΟΥ ΣΤΟ Π****Ο ΤΟ ΒΡΗΚΕ???? Off topic : καμμένος πληροφορικάριος....
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Και σενα σε πειραξε που κάποιος το έβαλε στο νετ....δεν σε παραξένευσε απο ΠΟΥ ΣΤΟ Π****Ο ΤΟ ΒΡΗΚΕ???? Off topic : καμμένος πληροφορικάριος.... εννοείται ρε συ απλά σκέψου -ξαναλέω- σε ένα φορουμ όπως στο insomnia ο άλλος να ανέβαζε παιδική πορνογραφία. Δες το αν θες σαν σκ@τά μες στα σαλόνια. Όπως και να το κάνεις χτυπάει πιο έντονο. Και άντε ρε πούστη μου κάποιος το έφτιαξε το βίντεο και κάποιος το κατέβασε γιατί ρε ο ανώμαλός θα πρέπει να αναπαράγει και σε άλλους ο γ@$%&λης σε ένα τόσο δημοφιλές φορουμ; offtopic: el engineering & computer science επίσης uk
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε Λουσι 14-ελεος. Και δεν μιλαμε για τον συνομιληκο η αντε λιγο μεγαλυτερο που χαλβαδιαζει το μικρο που εκανε βυζια. Πρέπει να μιλήσεις με καμιά 14χρονη. Γενικά, το σκεπτικό μου είναι "δεν πειράζουμε κάτι που δεν είναι ήδη πειραγμένο" και κάπου στα 14 ξεκινάνε να πειράζονται. Ίσως να κάνω κακή εκτίμηση ηλικίας τώρα, αλλά μιας και το νόμιμο όριο είναι 15, μάλλον παίζουμε με τις μέρες. Είναι εντάξει τι; μίλα πιο συγκεκριμένακαι αλήθεια πόσο χρονόν είσαι; να ξέρω να ξεράσω ή όχι... Είναι εντάξει στο να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις. Με την πορνογραφία είμαι γενικά αντίθετος, ασχέτως ηλικίας. Θα είμαι 23 την Τρίτη.
BIAP Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Για την πορνογραφια δεν το συζηταμε καν. Ban σε καθε περιπτωση, και αν το αλλο ειναι τοσο βλαμμενο να εχει προτυπα stupid spoiled whore, τι μπορει να ειναι ο ενηλικας παπαρας που σπευδει να το απολαυσει με την δικη του παρεα. Στη συναψη σεξουαλικων σχεσεων, ναι, νταξ, ορμονες, περιπετεια, εφηβεια να βαραει κοκκινα, και αναμενομενες ορεξεις. Αλλο 14-16 ξερω γω να πειραζονται, και αλλο να δω καναν 20φευγα να τριγυριζει το 14χρονο.
tolis_01 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 mdarkman18: Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες να κλεισει το site. Μπορει να πεταξε καποιος μια μαλακια, αλλα παρολο που ειναι warez εχει αρκετα αυστηρους κανονες. Γιατι φταιει το site? Κι εγω μπορει να ποσταρω μια συλογη με παιδικη πορνογραφια τωρα στο ινσομνια, πρεπει να κλεισει το site?
-nick- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 14 με 17 iz fine in my book.*αναστεναγμός* Ανεβάζω λίγο το κάτω όριο κ συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.