punky Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 πάλι το γαμημ#*% το κράτος φταίει?? Τα βιντεάκια θα κυκλοφορούν οσο θα υπάρχουν αυτοί που τα βλέπουν Αυτά στα οποία είχαν παλαιότερα πρόσβαση οι πλούσιοι και μόνο γίνονται προσβάσιμα σε όλους. Είτε έχει να κάνει με την επιστημονική γνώση, είτε με την παιδική πορνογραφία. Οι τρεις παραπάνω, κάλυψαν πλήρως το θέμα. Παρόλο που βρίσκω κατάπτυστο όλο αυτό το νταλαβέρι που έχει ανθίσει τα τελευταία χρόνια λόγω κινητών με κάμερα και λόγω νετ, όπου ο κάθε καραγκιόζης μαγνητοσκοπεί εν αγνοία της τη γκόμενα και μετά τη διοχετεύει σε λιγούρια πιτσιρικάδες ή σε βαριεστημένα στελέχη επιχειρήσεων εν ώρα εργασίας, έχω να πω τα κάτωθι: - Τα φόρουμ δεν γίνονται moderated από κρατικούς λειτουργούς, αλλά από χομπίστες ιδιώτες. Οι τελευταίοι δεν εφαρμόζουν κανένα νόμο, αλλά ότι κατεβάσει η γκλάβα τους. Ούτε εκτελούν χρέη αστυνομίας για να συλλάβουν κανέναν. - Σταματήστε να επικαλείστε αυτό το γαμημένο το κράτος όταν βρέχει και όταν δεν βρέχει. Κάποια έφαγαν πολύ ξύλο για να καταφέρουν να το ξεκουμπίσουν από την καθημερινότητά μας και το να χώνει τη μύτη του παντού. Αν κάτι είναι επιλήψιμο, ας δράσουν οι πολίτες. Btw, καλά έκανες και επικοινώνησες με ΕΕΤΤ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρμόδια για κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν έχω καμία εξοικίωση με το θέμα, ούτε σταματάει ποτέ να με σοκάρει όλη αυτή η σιχαμάρα. Αλλά η σιχαμάρα μου έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αποτελούν την "αγορά" όλης αυτής της ιστορίας, και όχι με την απουσία τους κράτους.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Πλάκα μου κάνεις; Αν μπορούσα εγώ ας πούμε να κάνω κάτι παραπάνω θα το έκανα. Μπορώ είναι το θέμα;; Ο ρόλος μου δυστηχώς είναι καθαρά παθητικός: βοηθάω δηλαδή απλά με το να μην κατεβάζω το βιντεό. Ενεργά δεν μπορώ να βοηθήσω... Ναι είσαι ο σωτήρας του κόσμου....απο την στιγμή που γίνονται αυτά τα βίντεο δεν σε ενοχλεί ? το ότι έχουμε ξεπέσει έτσι? το οτι την παίζουνε κάπιοι ανώμαλοι που τα κατεβάζουνε και κάπιοι άλλοι που τα ανεβάζουνε θα πρέπει να με ενοχλεί? Χεσε μας μωρε....(γενικα όχι εσύ)
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Τι σχέση έχει η ΕΕΤΤ; Για δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν έλεγες πριν;Και επειδή μάλλον κατάλαβα ποιό είναι το site που αναφέρεις, αφ'ενός ο mod δεν θα μπορούσε να τον καταγγείλει αφού το site είναι φουλ στην παρανομία, αφ'ετέρου δε νομίζω ότι κάποια Ελληνική υπηρεσία ή αρχή θα μπορούσε κάνει πολλά πράγματα επειδή ούτε ο server ούτε οι administrators πρέπει να βρίσκονται στην Ελλάδα. Μπερδεύτικα και έγραψα ΕΕΤΤ (αφτά παθαίνεις αν έχεις forthnet και ψαχνεις να βρεις το δικιο σου στο adslgr.com ). Επι της ουσίας, εφόσον εμπλέκονται έλληνες είναι υπό την αρμοδιότητα των ελληνικών αρχών τελεία.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε αρχηγέ , πρωτού "κατέβει" ένα σάιτ , τα βιντεάκια αυτά θα τα έχουνε πάρει 3930394039 έλληνες....Οπότε τι κερδίζεις εσυ και το κράτος? Εδώ σάιτ με αματουρς Ελληνικά , λειτουργούσανε 4-5 χρόνια , και μετά τα κατεωάσανε και βάλανε φυλακή τους υπέυθυνους...οπότε πιο το νόημα? Τι ακριβώς , επι της ουσίας κερδίζεται....
com_hs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειναι το θεμα ποιος τα ανεβαζει και ποιος τα μοιραζει η τα πουλεια, το θεμα ειναι ποιος τα βλεπει και χειροτερα ποιος πληρωνει να τα δει.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε αρχηγέ , πρωτού "κατέβει" ένα σάιτ , τα βιντεάκια αυτά θα τα έχουνε πάρει 3930394039 έλληνες....Οπότε τι κερδίζεις εσυ και το κράτος? Εδώ σάιτ με αματουρς Ελληνικά , λειτουργούσανε 4-5 χρόνια , και μετά τα κατεωάσανε και βάλανε φυλακή τους υπέυθυνους...οπότε πιο το νόημα? Τι ακριβώς , επι της ουσίας κερδίζεται.... βαρέθηκα τον αντίλογο. Τι προτείνεις λοιπόν; 1.Nα μην είχα ξεκινήσει αυτό το θέμα 2.Να μην έκανα την καταγγλεία 3.Το site να παραμίνει ως έχει διαλέγεις το κακό είναι ότι με επιβεβαιώνετε ως προς την ...ανοσία που λέγαμε.
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 τιποτε από όλα αυτά αλλά και όλα μαζί....θα στο πώ αλλιώς.... Αν ανοίξεις την Χρυσή ευκαιρία στα κοινωνικά/προσωπικά , θα δεις 100αδες αγγελίες με " Αβάδιστα και αβίαστα" .... Όσα ντου και να κάνει η αστυνομία , θα πιάσει 5 πουτάνες , 2 νταβατζήδες , 3 οδηγούς και 5 τηλεφωνήτριες....και ρωτώ 1 ) Τα μεγάλα κεφάλια θα τα πιάσει? 2 ) Πόσα άτομα θα έχουνε " περάσει " τις κοπέλες αυτες? 3 )Ακόμα και αν πιάσει , δεν θα ξεφυτρώσουνε άλλα 10 τέτοια? Λερναία Ύδρα δηλαδή.... το πρόβλημα δεν είναι ουτε το κράτος , ούτε η αστυνομία , ούτε το σάιτ , ουτε αυτός που το ανέβασε / κατέβασε.... Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιάνουνε αυτόν που το δημιούργησε το βίντετο , και πανω από όλα , δεν πιάνουνε τα παιδάκια αυτά , που είτε φτιάξανε το βίντεο μην ξέρωντας τι ακριβώς κάνανε , απλά " παίζανε τν γιατρό " , είτε αναγκάστικαν από κάποιον μεγάλο... Και στις 2 περιπτώσεις χρειάζεται να μεριμνήσει η πολιτεία για αυτά τα παιδάκια ,να τα υποστηρίξει ψυχολογικά με κάποιους κοινωνικούς λειτουργούςτοποθετώντας την συμβουλευτική στην σωστή κατε΄θυνση , και στην δεύτερη να στείλει τον ενήλικα στο Auswitz , υποστηρίζοντας τα παιδάκια ψυχολογικα για την κακοποίηση. Χτύπημα στην ρίζα και όχι στο κλαδάκι :shifty: Verstanden? Edit : Η οργή σου δικαιολογημένη και καλά έκανες....αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι οργίζεσαι με έναν ανώριμο/άμυαλο που ανέβασε το βίντεο , και με όσους το κατεβάζουνε , και όχι με αυτόν που το έφτιαξε , και πολύ περισσότερο με το γεγονός , που είτε διοργανώθηκε από κάποιον ενήλικα , είτε απο τα ίδια τα πεδάκια για χαβαλε....εκεί θα σε καταλάβαινα και θα συμφωνούσα.... Απλά , κατάλαβε ότι αυτά υπήρχανε υπάρχουνε και θα υπάρχουνε ότι και να κάνουμε...το θέμα είναι πως διαφυλάσουμε τους εαυτους μας και τα παιδιά μας από όλα αυτα....Verstanden?
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Χτύπημα στην ρίζα και όχι στο κλαδάκι :shifty: Διαφωνώ. Χτύπημα και στη ρίζα και στο κλαδάκι. Εκτός αν οι πόροι είναι περιορισμένοι και πρέπει να επικεντρωθούμε κάπου, τότε αλλάζει η συζήτηση. Εφόσον όμως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα δεν καταλαβαίνω γιατί όχι? Το να μη χαλιέμαι ασχολούμενος με τους μ@λάκες ναι έχεις δίκιο, αλλά δεν νομίζω να αναφέρεσαι μόνο σ'αυτό, και εκεί είναι που αρχίζω να φοβάμαι...
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 τα παιδακια που βιαζονται να μεγαλωσουνε θα τα κανουνε αυτα οσα sites και να κλεισουνε.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 τα παιδακια που βιαζονται να μεγαλωσουνε θα τα κανουνε αυτα οσα sites και να κλεισουνε. sorry αλλά αυτό είναι νηπιακή σκέψη.. Τι να σου κάνω τώρα κοινωνιολογική ανάλυση; απλή λογική: περισσότερα site -> ευκολότερη πρόσβαση -> περισσότεροι άνθρωποι -> περισσότεροι επικνύδνοι άνθρωποι -> περισσότεροι βιασμοί τέλος. O άλλος το 'εχει και καμάρι:
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 οταν τα παιδακια μονα τους κανουνε τα βιντεακια, φταιει το σαιτ που καποιος τρομπας τα βγαλε στο νετ?
BIAP Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ναι φταιει. τα παιδακια εχουν σε τελικη αναλυση το ελαφρυντικο της νεανικης τους μαλακιας, σε περιπτωση που δεν βιαστηκαν. ο ενηλικας παπαρας που τα παρακολουθει και την παιζει, και τα μοιραζει σε αλλους ενηλικες παπαρες να την παιζουνε παρεα βλεποντας πιτσιρικια, ειναι για παρτυ καιαδα. ειναι σαν να λες, ελα μωρε, αυτος το γαμησε το πιτσιρικι, εγω ο καημενος τι κανω, λιγο το βλεπω και φτιαχνομαι και το κανω πασα και σε αλλους που δεν γαμησαμε πιτσιρικι, αλλα θελουμε να βλεπουμε αλλους τι τους κανουνε. σιχαματα
zazik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Η BIAP έχει δίκιο ( είδες συμφώνησα μαζί σου ) , είναι παράνομο έτσι και αλλιώς η κατοχή και διακίνηση παρανομου πορνογραφικου υλικου , και πόσο μάλλον με ανήλικους που εκει θεωρείται κακουργημα ( Ο PAREDWSE να μας ενημερώσει καλύτερα ) .... Αλλά , πως να το κάνουμε....περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....και με αυτά που ακούνε τα αυτάκια μας , συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες η ανωμαλία.... Όπως ξαναείπα , σίγουρα πρέπει να καταγέλλουμε την παιδικη πορνογραφεια στο νετ , αλλά δυστυχώς θα ξεφυτρώσουνε άλλα 10 κυκλώματα.... Δεν μου φταει ο έχω_ψυχολογικα_δεν_μου_σηκώνεται που αυνανίζεται με τα 12χρονα , να πάει σε ψυχίατρο να το λύσει....απο την στιγμή που δεν κακοποιεί παιδάκια ή δεν κάνει κάποιο άλλο κακό...ούτως ή άλλως , άν έχει αυτό το βίτσιο, πιστέψτε με , υλικό θα βρει σίγουρα :shifty: .... το θέμα είναι να ψάξουνε αυτούς τους πεδεραστές και τους ανώμαλους που βάζουνε τα 12χρονα να κάνουνε αυτά τα βιντεάκια...γιατι ένα 12χρονο δεν νομίζω να έχει την σεξουαλική ορμή να θέλει να κάνει σεξ....πόσο μάλλον να θέλει να το τραβήξει και βίντεο...να πω 17χρονο ναι.... τώρα , αν δω σε ένα σάιτ ότι είναι γεμάτο τέτοιους και λοιπούς καμένους ηλίθιους και χαζεμένους , απλά δεν μπαίνω....και αν θέλω να διαφυλάξω το παιδί μου , βάζω τα κατάλληλα NetNanny s για να προσέχω τι βλέπει το παιδί μου.... Δυστυχώς , δεν μπορείς να κάνεις κάτι....είναι σαν να συλαμβάνεις ένα βαποράκι και να νιώθεις ότι έκανες κάτι εναντίον των ναρκωτικών....απλα.... Τα βίντεο αυτά είναι ανεξέλεγκτα....και υπαρχουνε απο κινητα μεχρι τους υπολογιστές μερικων
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Για πόσο "παιδική" πορνογραφία μιλάμε; Γτ αν μου πετάξετε κάνα 15χρονο θα με πιάσει το αντιπουριτανικό μου.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Για πόσο "παιδική" πορνογραφία μιλάμε; Γτ αν μου πετάξετε κάνα 15χρονο θα με πιάσει το αντιπουριτανικό μου. Ti εννοείς ότι δεν έχεις πρόβλημα τα 15χρονα να παίρνουν μέρος σε πορνοταινίες; Ρε μπας και ένα κόμμα παιδόφιλων σαν την ολλανδία να είχε πέραση; λέω μπας, δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.