mdarkman18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Διαβάζοντάς διάφορα στατιστικά σχετικά με την διακίνηση παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου από έγκυρες εφημερίδες ήμουν πάντα προβληματισμένος από την αύξηση των αριθμών: όλο και περισσότερες ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα σε αυτά που έπονται. Ποτέ δεν πίστευα ότι η παιδική πορνογραφία θα μπορούσε να γίνει προσβάσημη στο ευρυ κοινό. Σερφάροντας όμως τις προηγούμενες μέρες στο μεγαλύτερο ελληνικό φόρουμ, είδα ένα ποστ που ανέβασε ένας moderator: "Πριν μερικές ημέρες ένας χρήστης άνοιξε ενα θεμα με συλλογές απο 3gp (βιντεακια κινητων ερασιτεχνικα) αλλα αυτο το θεμα περιειχε και βιντεακια με ανηλικους απο σχολεια και βιντεο με ζωοφιλια.Γι'αυτο τον λογο ο χρηστης εγινε ban ενα μηνα και το θεμα διαγραφτηκε." Αυτό το βιντεάκι που αναφέρει δημοσιεύθηκε σε υποκατηγορία του forum με τίτλο "[Mobile] 3gp Videos & Mobile-Phone-XXX" και το είδαν χιλιάδες χρήστες. Σε αυτό λοιπόν το forum δημοσιεύονται καθημερινά δεκάδες βιντεο από κινητά τηλέφωντα με πρωταγωνιστές που δεν έχουν συνενέσει για την προβολή της ιδιωτικής και σεξουαλικής τους ζωής στο διαδύκτυο και πολλές φορές αυτοί οι πρωταγωνιστές είναι και ανήλικοι. Πόσο εύκολο είναι ούτως η άλλως να ξεχωρήσεις μια 15χρονη από μια 18χρονη; Το αποκορύφωμα βέβαια είναι η παιδική πορνογραφία. Όπως βλέπετε πάντως ο moderator όχι μόνο ΔΕΝ κατήγγειλε αυτόν που ανάεβασε το βίνετο στις αρχές, αλλά και δεν τον έκανε ban επ'άριοστον, που σημαίνει ότι μετά από έμανα μήνα αυτός ο "κύριος" θα έχει την δυνατότητα να ξανανεβάσει άλλα τέτοια βίντεο. Παράλληλα η συζήτηση που άνοιξε σε αυτό το topic και οι απαντήσεις από χρήστες είναι οι πλέον σοκαριστικές! Ο ένας χρήστης να παραδέχεται ότι ναι περιστασιακά παρακολουθεί παιδάκια να κακοποιούνται από ανήλικους καθαρά από περιέργια, ενώ παράλληλα να λέει ότι έχει πρόβλημα με τα 16χρονα και 17χρονα που γυρνάνε με μήνι φούστες (υποκρισία ε?). Μα κανείς όμως να μην ενοχλήτε από τα λεγομένα του. Εκεί λοιπόν έφτασε η κοινωνία; Πάθαμε μήπως ανοσία και δεν μας ενοχλεί πλέον τίποτα; Που είναι πλέον αυτό το γαμ@$%νο κράτος;;; που;;; υ.σ. απορώ ακόμη πως δεν έχουν κατεβάσει αυτό το site
zazik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια...το κράτος δεν ειναι πουθενα.... Παιδική πορνογραφία μπορώ να σου βρώ άνετα.... Γιατί το παιδεύεις....εκεί έχει πάει η δουλειά, αποδέξου το...Δυστυχώς....
Mystirios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Τα βιντεάκια θα κυκλοφορούν οσο θα υπάρχουν αυτοί που τα βλέπουν
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αυτά στα οποία είχαν παλαιότερα πρόσβαση οι πλούσιοι και μόνο γίνονται προσβάσιμα σε όλους. Είτε έχει να κάνει με την επιστημονική γνώση, είτε με την παιδική πορνογραφία. Απλά πράγματα.
BIAP Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Εσυ τοπικ σταρτερ που γνωριζεις το γνωστο μεγαλο φορουμ στο οποιο διαδραματιστηκαν τα παραπανω σκηνικα, εκανες εστω καποια ανωνυμη καταγγελια?
mdarkman18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 πάλι το γαμημ#*% το κράτος φταίει?? Πλάκα μου κάνεις; Στο να "κατεβάσει" το site, όπως έγινε παλαιότερα με το kostos.net, ναι το κράτος έχει την ευθύνη. Το κράτος έχει την ευθύνη να αναπτύξη μια υπηρεσία που να λέγεται δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το κράτος έχει την ευθύνη να προστατεύει τους πολίτες του. Αν μπορούσα εγώ ας πούμε να κάνω κάτι παραπάνω θα το έκανα. Μπορώ είναι το θέμα;; Ο ρόλος μου δυστηχώς είναι καθαρά παθητικός: βοηθάω δηλαδή απλά με το να μην κατεβάζω το βιντεό. Ενεργά δεν μπορώ να βοηθήσω...
zazik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Γενικά δεν βαριέστε κάτι τέτοια που και καλά μας σοκάρουνε και δεν τα ξέραμε απο πριν , και ξαφνικά τα ανακαλύπτουμε και μας φταίει το κράτος? Ρε μεγάλε , ένας φίλος μου είχε βρει σε γνωστό πρόγραμμα P2P τέτοια βιντεάκια....αυτά υπάρχουνε σε 13644736473437645736 υπολογιστές σε όλο τον κόσμο... Το ότι τα ανέβασε ένας σε πειραξε?Εκεί να δεις 12χρονα να πιπώνονται....τι λέμε τώρα κοροιδευόμαστε? Ps : Δεν έιμαι φαν έτσι....
mdarkman18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Εσυ τοπικ σταρτερ που γνωριζεις το γνωστο μεγαλο φορουμ στο οποιο διαδραματιστηκαν τα παραπανω σκηνικα, εκανες εστω καποια ανωνυμη καταγγελια? Έστηλα δύο e-mail στην ΕΕΤΤ. Απάντηση ΔΕΝ πήρα
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ο ρόλος μου δυστηχώς είναι καθαρά παθητικός: Έχεις τη συμπάθειά μας έτσι κι αλλιώς.
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Γενικά δεν βαριέστε κάτι τέτοια που και καλά μας σοκάρουνε και δεν τα ξέραμε απο πριν , και ξαφνικά τα ανακαλύπτουμε και μας φταίει το κράτος? πολύ εξοικειωμένος που φαίνεσαι με το θέμα...
-nick- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ασε μας μωρε με τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος προτιμω τελειως ασυδοτο ιντερνετ το κανεις θεμα επειδη εβγαλαν τα 16χρονα που πιπωνονται νταξ οι ριζες του προβληματος ειναι αλλου
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε μεγάλε , ένας φίλος του είχε βρει σε γνωστό πρόγραμμα P2P τέτοια βιντεάκια....αυτά υπάρχουνε σε 13644736473437645736 υπολογιστές σε όλο τον κόσμο... Το ότι τα ανέβασε ένας σε πειραξε?Εκεί να δεις 12χρονα να πιπώνονται....τι λέμε τώρα κοροιδευόμαστε? Ps : Δεν έιμαι φαν έτσι.... οκ..αλλά μη μου συγκρίνεις ένα site σαν το insomnia.gr με το p2p. Γενικά ΜΗΝ συκγρίνεις κάποιο site που έχει ιδιοκτήτη, βιτρίνα και 30000 μέλη με τα p2p. Πιστεύω να καταλαβαίνεις που το πηγαίνω..
mdarkman18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι δεν έγινα αντιλιπτός. Το θέμα που άνοιξα κινείται σε δύο κατευθύνσεις: 1.παιδική πορνογραφία (όχι ]nick[ δεν είναι μόνο 16χρονα είναι και 12) 2.παραβίαση και δημοσιοποίηση της ιδιωτικής ζωής ανηλικών και μη
Dr.Strangelove Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Έστηλα δύο e-mail στην ΕΕΤΤ. Απάντηση ΔΕΝ πήραΤι σχέση έχει η ΕΕΤΤ; Για δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν έλεγες πριν;Και επειδή μάλλον κατάλαβα ποιό είναι το site που αναφέρεις, αφ'ενός ο mod δεν θα μπορούσε να τον καταγγείλει αφού το site είναι φουλ στην παρανομία, αφ'ετέρου δε νομίζω ότι κάποια Ελληνική υπηρεσία ή αρχή θα μπορούσε κάνει πολλά πράγματα επειδή ούτε ο server ούτε οι administrators πρέπει να βρίσκονται στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.