KotZer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το office 2008 είναι πιο άργο απο το προηγούμενο για powerpc. Πάντως σαν interface είναι λίγο άθλιο, καμία σχέση με το αντίστοιχο του office 2004. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα συμβατότητας , θα ψήφιζα και εγώ pages... Αλλά για το numbers ούτε λόγος. Οπότε ακόμα δεν έχουμε ολοκληρωμένη καλή λύση για λογισμικό γραφείου .. Εβγαλε κανείς άκρη για ορθογραφικό έλεγχο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το office 2008 είναι πιο άργο απο το προηγούμενο για powerpc. Πάντως σαν interface είναι λίγο άθλιο, καμία σχέση με το αντίστοιχο του office 2004. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα συμβατότητας , θα ψήφιζα και εγώ pages... Αλλά για το numbers ούτε λόγος. Οπότε ακόμα δεν έχουμε ολοκληρωμένη καλή λύση για λογισμικό γραφείου .. Εβγαλε κανείς άκρη για ορθογραφικό έλεγχο ? εγώ ακόμα να βρω προβλήματα συμβατότητας με το pages όλα μια χαρά! το numbers δεν το δούλεψα αλλα μια χαρά φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 το σιγουρο ειναι πως ειναι πολυ γρηγορο.... βεβαια εχω συνηθισει pages και numbers....θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Κανένα σχόλιο για τον ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο;;;; Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό... Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Κανένα σχόλιο για τον ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο;;;;Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό... Ευχαριστώ, Προς το παρόν δεν υπάρχει ελληνικός ορθογράφος για το 2008. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iermar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ακόμα δεν υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει βγει εδώ και καιρό από την Neurolingo στην τιμή των 60?. Ορίστε και το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Τίποτα δωρεάν δεν υπάρχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.