Alejandro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Συμφορουμίτες από Αθήνα, μπορείτε να μου πείτε τρόπους για να πάω από το αεροδρόμιο στο σταθμό των ΚΤΕΛ στην οδό Κηφισού 100 καθώς και πόση ώρα περίπου είναι η διαδρομή;
21century Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Χμμμ. με τον Προαστιακο κατεβα με συνδυασμο Μετρο μεχρι το κεντρο και απο εκει και μετα στην Αγ. Κωνσταντινουν υπαρχει αστικο μεχρι τα ΚΤΕΛ κοντα στην Εκκλησια...
Alejandro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επειδή θα έχω πίεση χρόνου και σκέφτομαι να κατέβω με τραίνο από Θεσσαλονίκη, ο σταθμός είναι κοντά στα ΚΤΕΛ;
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Έξω από τις αφίξεις στο αεροδρόμιο το τέρμα, μέσα στα ΚΤΕΛ το άλλο τέρμα. Πιο κοντά δε γίνεται. Δρομολόγια ανα μισάωρο όμως περίπου.
Alejandro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Έξω από τις αφίξεις στο αεροδρόμιο το τέρμα, μέσα στα ΚΤΕΛ το άλλο τέρμα. Πιο κοντά δε γίνεται. Δρομολόγια ανα μισάωρο όμως περίπου. Ευχαριστώ αδερφέ! Μήπως ξέρεις τον αριθμό του λεωφορείου και πόση ώρα είναι η διαδρομή;
Alejandro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Πόλυ κατατοπιστικά τα links σας παιδιά. Βοηθήσατε πολύ στον προγραμματισμό μου, μιας και δεν έχω ιδέα από Αθήνα, σας ευχαριστώ πολύ!
jimmygold Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 θελω να παω απο το γκυζη στα κτελ κηφισσου με το αστικο.... τι να κανω?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.