Προς το περιεχόμενο

φευγω απο φορθνετ.αλλες προτασεις?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και εγώ στο κόστος που ζητάς το DLS Cube της Vivodi θα σου πρότεινα, κοίτα αν ισχύει και για θεσαλλονίκη.

Ισχυει Αθηνα και Θεσ/νικη ,αλλα να δει εαν ισχυει η προσφορα ακομη,διοτι εγραφε μεχρι 15/10 αλλα εχω ενημερωση οτι εχει παραταθει, ρωτησε το.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί στα 24Mbit-Forthnet θέλει και γραμμή από οτε ;

Αφού παίρνεις το internet από το ιδιόκτητο δίκτιο !

Εχω μπερδευτεί εντελώς.

Πως γίνεται να έχω adsl χωρίς να δώσω ούτε ένα 0.1euro στον οτε ; διαφωτήστε με plz..

Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατί στα 24Mbit-Forthnet θέλει και γραμμή από οτε ;

Αφού παίρνεις το internet από το ιδιόκτητο δίκτιο !

Εχω μπερδευτεί εντελώς.

Πως γίνεται να έχω adsl χωρίς να δώσω ούτε ένα 0.1euro στον οτε ; διαφωτήστε με plz..

DYstyxws i forthnet de mporei na sou balei grammi an den tin exeis balei apo ton OTE.

Gia a exei internet xwris na plirwnei pagio ston OTE i pio symferousa lysi einai to 2play Soho. Bazeis tilefwniki grammi apo OTE kai meta kaneis aitisi sti forthnet gia 2play Soho,opote apodesmevesai apo OTE kai plirwneis 24.90 to mina sti forthnet,to opoio perilambanei adsl ews 24Mbps kai o,ti kliseis kaneis sto til(an kaneis) tha sou erxontai sto logariasmo tis fortnet pleon.An de to xrisimopoieis to til. apla dineis 24.90 kai exeis adsl kaikanena allo pagio

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια, αυριο θα παω πλαισιο να με βοηθησουν απο κει σχετικα με τις διαδικασιες που πρεπει να γινουν , μην περασω αοριστου και τρεχω μετα....(εκει ειναι που σε δεσμευουν και δεν μπορεις να φυγεις). παμε για κατι πιο φτηνο, τι να κανουμε?

και παλι thx... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...