Προς το περιεχόμενο

φευγω απο φορθνετ.αλλες προτασεις?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους..

θελω την συμβουλη σας παιδια,

λοιπον πηρα περυσι το φοιτητικο 768 της φορθνετ 117 ευρω.λοιπον τωρα οπου να ναι τελειωνει ο χρονος μου και πηρα τηλ να κανω ανανεωση.αφου εδωσα πληροφοριες ειπα να ρωτησω για τιμη.και μου λεει 18.5 τον μηνα. :devil: του λεω λαθος κανεις εχω φοιτητικο.και λεει οχι τοσο κανει...

νευριασα λοιπον αφου στο σιτε της εγραφε 12 τον μηνα.και λεω καλα θα κοψω την συνδεση.

τωρα θα στειλω το εντυπο για να τελειωνω.

θελω να μου πειτε κατι καλο και οικονομικο λοιπον απο προσφορες διοδος.ποιο αξιζει με λιγα λογια.:-)

και μια ερωτηση.το μοντεμ που εχω κανει και για την νεα συνδεση η πρεπει να παρω αλλο??

ευχαριστω πολυ!!!:-D

Δημοσ.
γεια σε ολους..

θελω την συμβουλη σας παιδια,

λοιπον πηρα περυσι το φοιτητικο 768 της φορθνετ 117 ευρω.λοιπον τωρα οπου να ναι τελειωνει ο χρονος μου και πηρα τηλ να κανω ανανεωση.αφου εδωσα πληροφοριες ειπα να ρωτησω για τιμη.και μου λεει 18.5 τον μηνα. :devil: του λεω λαθος κανεις εχω φοιτητικο.και λεει οχι τοσο κανει...

νευριασα λοιπον αφου στο σιτε της εγραφε 12 τον μηνα.και λεω καλα θα κοψω την συνδεση.

τωρα θα στειλω το εντυπο για να τελειωνω.

θελω να μου πειτε κατι καλο και οικονομικο λοιπον απο προσφορες διοδος.ποιο αξιζει με λιγα λογια.:-)

και μια ερωτηση.το μοντεμ που εχω κανει και για την νεα συνδεση η πρεπει να παρω αλλο??

ευχαριστω πολυ!!!:-D

a.H forthnet de synergazetai pleon me to diodos gi auto sou ipan gia kanoniki timi ananewsis

b.An kaneis syndesi me alli etaireia na exeis ypopsi oti tha meineis sigoura kanena 20imero xwris net.To ligotero.

c.To modem kanei alla an kaneis aitisi se alli etaireia logika tha pareis dwro kai neo.

d.Skepsou tin epilogi anti na diakopseis ti forthnet apla na tin anabathmiseis.Eite 2play/2play soho eite apla adsl mesw idioktitou.Endeiktika oi times einai:

2play= 40euro/mina

2play soho=25euro/mina

adsl 24Mbps=21.50euro/mina

Kai stis 3 periptwseis tha pareis dwro router.

e.An thes kati apla poly ftino kai de se noiazei na meineis xwris dsl kapoio diastima epelexe kati apo to diodos

http://diodos.gsrt.gr/

Δημοσ.

sto full llu exeis grammi apo ote pou girnaei sto diktio tis forthnet.b.ipotithetai oti ama allaxeis diktio pas px apo forthnet se otenet i apo hol se forthnet dne xero ti oti ginetai theoritika akariea diladi me liges ores downtime oxi opos palia.

Δημοσ.

ποτε δεν πληρωνω τελη απενεργοποιησης απο φορθνετ?

πριν περασω στο αοριστου χρονου η αφου περασω??

στο σιτε λεει τελη απενεργοποιησης πριν το περας 12 μηνων 70 ευρω!!!!

τι κανω ρε παιδια τωρα?

help please.

Δημοσ.

τι κανω ρε παιδια τωρα?

help please.

Εαν εισαι ευχαριστημενος κατσε αν δεν εισαι σε αλλη π.χ Βιβοντι κλπ.Πια περιοχη εισαι?

Δημοσ.

ειμαι τουμπα θεσσαλονικη.

φευγω μονο και μονο επειδη παει πολυ η τιμη.δεν ειναι και λιγο 19 ευρω τον μηνα για μια απλη 768 φοιτητικη συνδεση...

οποτε μαλλον για αλτεκ η οτενετ με βλεπω...10 και 12 αντιστοιχα.

Δημοσ.
ειμαι τουμπα θεσσαλονικη.

φευγω μονο και μονο επειδη παει πολυ η τιμη.δεν ειναι και λιγο 19 ευρω τον μηνα για μια απλη 768 φοιτητικη συνδεση...

οποτε μαλλον για αλτεκ η οτενετ με βλεπω...10 και 12 αντιστοιχα.

Mια ιδεα και δες την, το cub της Vivodi με 99 ευρω το 9 μηνο νομιζω οτι ειναι προσιτη και για σενα,μετα περνας αν εισαι ευχαριστημενος στο δικτυο της,μπορει και να εχει απο τωρα δεν ειμαι ειμαι ενημερωμενος για εκει.Μπορει ναναι και ιδανικη γαι σενα.

Δημοσ.

Ελα τρελαθηκα τωρα ιρινα και εγω το ιδιο εχω και λειγει σε κανενα μηνα νομιζω εαν ειναι ετσι και εγω θα αλαξω ετσι απο σπασιμο.κριμας η χαρα για λιγο πιο φτηνο ντισλ

Δημοσ.

τι κανω ρε παιδια τωρα?

help please.

70 euro plironeis ama figeis apo to double play tis forthnet

Teli apenergopoiisi plirwneis mono efoson exeis kapoia ypiresia idioktitou diktyou me 24Mbps(2play i sketo adsl 24MBPS) kai mono an den exeis kleisei 12 mines.Gia apli syndesi adsl ews 2048Kbps den plirwneis gia ti diakopi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...