Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 re leme gia prwto hop katw apo 10ms se dslam ths On Telecoms...emeina otan mou to edei3e enas gnwstos...
atiniwahada Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν παίδες, Πριν 2 μήνες περίπου έκανα το τραγικό λάθος και αποφάσισα να κάνω αίτηση στην On, η οποία κανονικά έπρεπε να λέγεται OFF. Είμαι σχεδόν 50 μέρες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς Internet, κάθε φορά που προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον για να δω τι γίνεται με τη σύνδεσή μου, περιμένω τουλάχιστον μισή με μία ώρα, και σαφή απάντηση δεν παίρνω Για αυτό, από την προσωπική μου εμπειρία με την OFF, έχω να πω τα εξής: Όποιος θέλει να αρρωστήσει, Όποιος θέλει να του ανεβαίνει η πίεση κάθε μέρα, Όποιος θέλει να νοιώθει τι σημαίνει πραγματικά αγανάκτηση, θυμό, άγχος Ας δοκιμάσει την OFF Προτιμώ να πληρώνω τον ΟΤΕ, έστω και λίγο παραπάνω, αλλά να έχω την υγεία μου. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν παίδες,Πριν 2 μήνες περίπου έκανα το τραγικό λάθος και αποφάσισα να κάνω αίτηση στην On, η οποία κανονικά έπρεπε να λέγεται OFF. Είμαι σχεδόν 50 μέρες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς Internet, κάθε φορά που προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον για να δω τι γίνεται με τη σύνδεσή μου, περιμένω τουλάχιστον μισή με μία ώρα, και σαφή απάντηση δεν παίρνω Για αυτό, από την προσωπική μου εμπειρία με την OFF, έχω να πω τα εξής: Όποιος θέλει να αρρωστήσει, Όποιος θέλει να του ανεβαίνει η πίεση κάθε μέρα, Όποιος θέλει να νοιώθει τι σημαίνει πραγματικά αγανάκτηση, θυμό, άγχος Ας δοκιμάσει την OFF Προτιμώ να πληρώνω τον ΟΤΕ, έστω και λίγο παραπάνω, αλλά να έχω την υγεία μου. Ευχαριστώ se ote den tha pigena alla sigoura tha dokimaza kai se alli eteria.
zalita Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 πρωτων οι απεριοριστες κλησεις δεν ειναι τσαμπα,,, 0,09 Ε κοστιζει η καθε μια ανεξαρτητου διαρκειας..η τεχνικη εξυπηρετηση με εξεπληξε ευχαριστα οταν εστειλα @-mail σαββατο απογευμα και με πηραν τηλεφωνο κυριακη πρωι και το ελυσαν (απιστευτο) :confused: προβληματα δεν εχω καθολου εδω στο χαιδαρι δεν ξερω για αλλες περιοχες... το μονο μου παραπονο ειναι οτι εκανα 3 μηνες να συνδεθω αυτα.... οτι αλλο θελετε ρωτηστε edit : και θα σου προτεινα να παρεις το πακετο των 32 Ε αφου την tv και εγω που την εχω δεν την χρησιμοποιω,,, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.... Δεν μου δινεισ κι εμενα αυτο το e-mail μπασ και βρω ακρη γιατι εδω και 1.5 μηνα ειμαι on αλλα χωρισ εισερχομενεσ κλισεισ?
polisv Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν παίδες,Πριν 2 μήνες περίπου έκανα το τραγικό λάθος και αποφάσισα να κάνω αίτηση στην On, η οποία κανονικά έπρεπε να λέγεται OFF. Είμαι σχεδόν 50 μέρες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς Internet, κάθε φορά που προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον για να δω τι γίνεται με τη σύνδεσή μου, περιμένω τουλάχιστον μισή με μία ώρα, και σαφή απάντηση δεν παίρνω Για αυτό, από την προσωπική μου εμπειρία με την OFF, έχω να πω τα εξής: Όποιος θέλει να αρρωστήσει, Όποιος θέλει να του ανεβαίνει η πίεση κάθε μέρα, Όποιος θέλει να νοιώθει τι σημαίνει πραγματικά αγανάκτηση, θυμό, άγχος Ας δοκιμάσει την OFF Προτιμώ να πληρώνω τον ΟΤΕ, έστω και λίγο παραπάνω, αλλά να έχω την υγεία μου. Ευχαριστώ Εγώ έχω κάνει αίτηση γιά νέα γραμμή από 19/9/2007 ήρθε ο τεχνικός στις 5/11/2007 μου είπε ότι ο ΟΤΕ έφερε την γραμμή σε λάθος κουτι (30 μέτρα πιό μακριά ) και ότι σε 2 ημέρες αφότου τον ειδοποιήσουν απο την OFF είναι υποχρεωμενος να το διορθώσει και αμέσως μετά θα ξανάρθει αμέσως (μου έδωσε και το κινητό του γιά πιο γρήγορη επικοινωνία ) απο τότε τίποτα. Εχω πάρει κάποια τηλέφωνα στο cc όπου μετά από αναμονή το λιγότερο ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ η επικοινωνια και η αντιμετώπιση που υπάρχει μπορεί να συγκριθει μόνο με το ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ άσε που η καλύτερη απάντηση που παίρνω είναι το ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΘΑ....ΘΑ....ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΤΕ....ΘΑ....ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ κλπ.... Α ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΣΙΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ....ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ , ΤΗΣ ΕΕΕΤ Η ΤΗΣ Ε.Ε Η ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 efere se lathos kouti?malon tha itan anenergos brogxos gi ana ginei kati tetoio.
polisv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 efere se lathos kouti?malon tha itan anenergos brogxos gi ana ginei kati tetoio. Ακριβώς φίλε μου και η ΟΝ ακόμη ....στον OFFκόσμο της.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ακριβώς φίλε μου και η ΟΝ ακόμη ....στον OFFκόσμο της. giati se energo den ginetai auto ektos an pane na sou dosoun neo kalodio epidi to palio exei provlima.
boredmind Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 egw paidai istera apo 8mines anamonis stin vivo gia cable TV ekana aitisi gia tin on kai istera apo 1 mina twra aurio tha mou feroun ton eksoplismo!!! gioupi!!!
polisv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 egw paidai istera apo 8mines anamonis stin vivo gia cable TV ekana aitisi gia tin on kai istera apo 1 mina twra aurio tha mou feroun ton eksoplismo!!! gioupi!!! Ελπίζω φίλε μου να πάνε όλα ΄καλά. Εγώ περιμένω νέα γραμμή από τις 19/9/2007. Εάν είσαι με φορητότητα τότε θα τελειώσεις αρκετά πιό γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.