nick#18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 nai tespa ego rotisa an to exeis dei den tha anoiksoume thema ama den to exeis dei peigene des to oxou ama den to exeis dei kai den thes min pas
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 koitakste exo paratirisei oti h ON stin perioxi tis (boula ekei giro kapou einai) exei kalo diktio xoris problimata kai to leo gt exei balei enas theios mou ekei kai den exei apolitos kanena problima antithetos ston imito pou ebale enas alos thios mou exei tou kosmou ta problimata kai ston agio dimitrio ta idia auto pou les einai sxetiko.stin boula exoun megalitereis apostasis idika an leme gia panorama.kai kapoios alos stin voula mporei na pezei teleia.
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 to erotima mou tha to apantisi kapios ? apostati 1-2 km theoritai kalh ? nai h oxi?
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 to erotima mou tha to apantisi kapios ? apostati 1-2 km theoritai kalh ? nai h oxi? theoritika nai.praktika mporei na ise 1 km kai na pezeis kai oute 8 mbit.alla theoritika einai kali apostasi.
darkman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 na rotiso kati ego exo mia aitisi on kai douleyi kanonika to internet kai i tilefonia exthes mou stilane mia aitisi na ypograpso giati tin eixa kani meso tilefonou ayto tora ti simeni ???? oti den einai nomika katoxiromeni me to tilefono kai sou stelnoun kai graptos ???? to leo ayto giati exo kani kai mia nea aitisi gia perioxi dasos xaidariou kai skeftome ayta ta peri 4-5 xiliometra apo ton komvo giati exo eimai dasos xaidariou kai o komvos apoti lene sto aigalaio diladi milame gia 5-6 xiliometra opote an arxisoun tis paparies na tous kopso kapakota tha exo nomika provlimata me aitisi mono apo phone ????
darkman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 nai edo sto tilefono den tous vrisko tha tous vro sto mail kai tha mou apantisoun sigoura an einai katoxiromeni nomika me to tilefono i oxi (ektos ama peso se kana xazo ) :) oso gia to an tha pezi kala i sindesi mou ekei na dis apantisi pou tha mou dosoun vevea kyrie 16mbps tha pianete xalara
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 sinithos oso xero apo tellas apla apo tilefono les to ok kai meta sou stelnoun tin aitisi na ipograpseis.to tilefono mono THEORITIKA den pianetai idika gia full llu kai tetoia.tora gia to xaidari den xero ti na sou po alla gia to dasos kai palia nomizo ipirxe provlima .nomizo.as pei kaneis pou menei ekei.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει με την ΟΝ .Εδω και ενα μηνα κατεβαζω με ταχυτητες 30-40-50 (ουτε ταινια με τον κωνστανταρα να εβλεπα).Οτι ωρα και να τους παρω με εχουν στην αναμονη μεχρι που το κλεινω απο τα νευρα μου. Τωρα 01:15 την νυχτα ειμαι ηδη στην αναμονη 15 λεπτα για να συνδεθω με το τμημα εξυπηρετησης που με την σειρα τους θα με συνδεσουν με Καιρο παλι αφου θελω να μιλησω με τεχνικη υποστηριξη. Σηκωνει εξωδικο , μηνυση δεν ξερω και γω τι η ολη υποθεση.Δεν ειναι δυνατο αυτο το πραγμα που συμβαινει. Θα παω και θα κανω καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο τα γραφεια τους μεχρι να απαντησουν σε μια κληση μου.Και να φανταστειτε οτι ειμαι αναμεσα στους 1000 πρωτους που ενεργοποιηθηκαν και απολαμβανουν τα τεραστια προνομια της OF TELECOMS.Αν τους στειλω στο διαολο θα μου κανουν μηνηση αραγε?
giorgosa5 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 φιλε κανε μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ οι οποια βαση καταγγελιων τους μοιραζη προστιμα. και δες τι θα σου πουνε. μπορεις να επικοινωνησης και μεσω email.
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει με την ΟΝ .Εδω και ενα μηνα κατεβαζω με ταχυτητες 30-40-50 (ουτε ταινια με τον κωνστανταρα να εβλεπα).Οτι ωρα και να τους παρω με εχουν στην αναμονη μεχρι που το κλεινω απο τα νευρα μου.Τωρα 01:15 την νυχτα ειμαι ηδη στην αναμονη 15 λεπτα για να συνδεθω με το τμημα εξυπηρετησης που με την σειρα τους θα με συνδεσουν με Καιρο παλι αφου θελω να μιλησω με τεχνικη υποστηριξη. Σηκωνει εξωδικο , μηνυση δεν ξερω και γω τι η ολη υποθεση.Δεν ειναι δυνατο αυτο το πραγμα που συμβαινει. Θα παω και θα κανω καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο τα γραφεια τους μεχρι να απαντησουν σε μια κληση μου.Και να φανταστειτε οτι ειμαι αναμεσα στους 1000 πρωτους που ενεργοποιηθηκαν και απολαμβανουν τα τεραστια προνομια της OF TELECOMS.Αν τους στειλω στο διαολο θα μου κανουν μηνηση αραγε? ego perimemo apo tous kinito 30 lepta kai !!!!1 elladistan
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Εχω βαλει πανω αναγκαστικα το Pirelli Και μιας ειμαι προληπτικος οτι μπορει να τους πιασω στο τηλεφωνο και να εχω το Linksys Πανω.Αντε μετα να τους ξαναβρεις. οποτε ας ειμαστε σιγουροι ... Εχω παρει κανονικα την global ip Μου και μου δειχνει το Pirelli μια gateway της ΟΝ η οποια μπορει και να μην ισχυει γιατι κανω ping η tracert και δεν την βρισκει.Οταν κανω tracert οπουδηποτε πχ. Microsoft com αργει παρα πολυ στο πρωτο hop (30ms) στο δευτερο δεν εμφανιζει τιποτα και μετα εμφανιζει διευθυνσεις της On οι οποιες ειναι τελειως ασχετες
KINGLUCAS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 ego EKANA akyrosi tin ON kai telos paw me ton OTE kalitera stathera kai arga para Grigoros kai off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.