Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για ΟΝ Telecoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομη κ αυτοι π μπαινουν ινετ δεν εχουν ιδεα τι σημαινει 2,3play adsl2+ οποτε τι να λεμε...γι αυτο φορτωνουν κ οι ελαχιστες γραμμες cs π εχουν ολες αυτες...αν θελει καποιος ποιοτητα κ να μην ασχολειτε με τα προβληματα ας παραμεινει οτε.π πλεον οι ενεργοποιησεις γινονται το πολυ σε βδομαδα.βεβαια οι τιμες ειναι οι 2πλασιες...

η ον θελει 65euro για ενεργοποιηση της γραμμης οταν ηδη εχεις αριθμο τηλ.,και αν δεν εχεις 95.και το χειροτερο αν θες να διακοψεις πριν το χρονο πρεπει να πληρωσεις ολα τα παγια που μενουν μεχρι το χρονο,ενω η forthnet me 70ευρουδακια την κανεις.

to tv box ειναι απο τα καλυτερα π κυκλοφορουν για hd player αλλα ολες οι ιδιοτητες που εχει τις εχουν απενεργοποιημενες,φανταστειτε οτι θα μπορουσατε αν ειχαν ενεργοποιημενο usb να βλεπατε σε τv full hd ταινιες!!

οταν ανοιγετε τις τν υπολογιστε -4μβ

υπολογιστε οτι αμα εχετε κ μεγαλη αποσταση απο dslam πανω απο 5-10μβ δεν θα δειτε.

το καλο της ον ειναι οτι μονο αυτη κ η hol exei 1μβ uploading

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι κάτοχος Forthnet 2Play και σκέφτομαι να μεταπηδήσω στην ΟΝ στο πλήρες πακέτο.

Θα ήθελα γνώμες κατόχων, κυρίως για το αν υπάρχουν προβλήματα, εξυπηρέτηση κλπ.

Ιδιαίτερα για το αν υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων και γενικά για την αξιοπιστία της γραμμής.

Συμφωνω με τον poulinos ριξε μια ματια,διοτι πολλα εχουν γραφτει και αρνητικα και θετικα.

Δημοσ.
h ON TELECOMS DEINEI:

astika/iperastika: aperiorista

internet:16mbps

TV:elinika kai diethnei kanalia se psifiaki piotita,tainies,programata ton 3on telefteon imeron kai NOVA (proeretika)

eskoplismos:dorean

pagia/teli:65euro efapaks

diarkeia:etisio

propliromi:-

ipolipo: 32euro x 12 mines

timi/mina:35 e

DHLADH 35 TO MHNA MONO (to panw to 32 einai to idio e ; )

nai nai orthografiko lathos

Δημοσ.
ακομη κ αυτοι π μπαινουν ινετ δεν εχουν ιδεα τι σημαινει 2,3play adsl2+ οποτε τι να λεμε...γι αυτο φορτωνουν κ οι ελαχιστες γραμμες cs π εχουν ολες αυτες...αν θελει καποιος ποιοτητα κ να μην ασχολειτε με τα προβληματα ας παραμεινει οτε.π πλεον οι ενεργοποιησεις γινονται το πολυ σε βδομαδα.βεβαια οι τιμες ειναι οι 2πλασιες...

η ον θελει 65euro για ενεργοποιηση της γραμμης οταν ηδη εχεις αριθμο τηλ.,και αν δεν εχεις 95.και το χειροτερο αν θες να διακοψεις πριν το χρονο πρεπει να πληρωσεις ολα τα παγια που μενουν μεχρι το χρονο,ενω η forthnet me 70ευρουδακια την κανεις.

to tv box ειναι απο τα καλυτερα π κυκλοφορουν για hd player αλλα ολες οι ιδιοτητες που εχει τις εχουν απενεργοποιημενες,φανταστειτε οτι θα μπορουσατε αν ειχαν ενεργοποιημενο usb να βλεπατε σε τv full hd ταινιες!!

οταν ανοιγετε τις τν υπολογιστε -4μβ

υπολογιστε οτι αμα εχετε κ μεγαλη αποσταση απο dslam πανω απο 5-10μβ δεν θα δειτε.

το καλο της ον ειναι οτι μονο αυτη κ η hol exei 1μβ uploading

kathara enimerotika arage den xeklidonei auto to pragma i ama to pareis xeklidoto esi?etsi rotao den blepo kan tv

Δημοσ.

Απλά να αναφέρω ότι ένας φίλος είναι 20+ μέρες χωρίς ίντερνετ (είχε ον).

Για να μην πολυλογούμε, κατόπιν δεκάδων τηλεφωνημάτων, ατελείωτων ωρών αναμονής σε γραμμές με χρέωση και εκατό διαφορετικών απαντήσεων όποτε αποφάσιζαν να σηκώσουν το τηλέφωνο, αποφάσισε να την κόψει.

Δεν θέλω να πω ότι η ΟΝ είναι χειρότερη από τους άλλους. Απλά από δική μου εμπειρία και από εμπειρίες φίλων και γνωστών, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι άμα κάτσει η στραβή, είναι όλοι εξ' ίσου ανίκανοι να λύσουν το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

pragmati.ama ginei stravi to provlima nai men tha lithei alla to basiko ine poso eukola tha lithei.analogos bebea pou ine to provli,ma.iparxei provlima logo blakias tou pelati iparxei provlima logo ote sto kalodio logo kartas sto dslam logo provlimatos kafao logo paraxenis kalodiosis pelati ktl ktl.kai otan ine ston ote ine to diskolo dioti einai telios sta @@ tous

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου η ΟΝ θα παει για φουντο.Αν συνεχισει ετσι.Ειμαι χρηστης απο τον Απριλιο.Τον πρωτο καιρο πηγαινε μια χαρα..Εδω και εναμιση μηνα σχεδον σερνεται απιστευτα.Προσπαθω καθε βραδυ να βρω ενα τεχνικο να δω τι στο καλο φταιει.Δεν ειναι δυνατον να παιρνω τηλεφωνο 12 το βραδυ και να περιμενω μιση ωρα στο τηλεφωνο και τελικα να το κλεινω αφου δεν το σηκωνει κανενας.

Το αλλο που ακουσα ειναι οτι μετα τις 4 το απογευμα δεν υπαρχει τεχνικος στην εταιρεια να απαντησεις στις γραμμες και περιμενουν αδικα οι συνδρομητες .Δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο αλλα στην Ελλαδα ειμαστε.

Παρολο που συγχρονιζω στα 12/1 κατεβαζω ακομα και απο το ftp.ntua.gr με ταχυτητες κατω απο 50 kbyte/sec σταθερα.Τον τελευταιο μηνα απο οπου και να κατεβασω δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 150 το οποιο νουμερο αρχιζει αλλα σταδιακα μειωνεται η ταχυτητα.

Γενικα ολοι που προσφερουν τετοια πακετα κοροιδευουν τον κοσμο.Σου λενε 24 αλλα δεν σου ξεκαθαριζουν οτι ειναι μεχρι 24.Δηλαδη ο απλος κοσμος και οι αρχαριοι χρηστες δεν το καταλαβαινουν αυτο και για αυτο δημιουργειται ο πανικος.Εχω να τους πληρωσω 2 μηνες.Δεν τους πληρωνω προσωπικα αν δεν μου φτιαξουν το προβλημα.

Αλητες πραγματικοι.Ευχομαι να κλεισουν.Θα βαλω το 56kbps να κανω την δουλεια μου.

Δημοσ.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

Δημοσ.
Κατα την γνωμη μου η ΟΝ θα παει για φουντο.Αν συνεχισει ετσι.Ειμαι χρηστης απο τον Απριλιο.Τον πρωτο καιρο πηγαινε μια χαρα..Εδω και εναμιση μηνα σχεδον σερνεται απιστευτα.Προσπαθω καθε βραδυ να βρω ενα τεχνικο να δω τι στο καλο φταιει.Δεν ειναι δυνατον να παιρνω τηλεφωνο 12 το βραδυ και να περιμενω μιση ωρα στο τηλεφωνο και τελικα να το κλεινω αφου δεν το σηκωνει κανενας.

Το αλλο που ακουσα ειναι οτι μετα τις 4 το απογευμα δεν υπαρχει τεχνικος στην εταιρεια να απαντησεις στις γραμμες και περιμενουν αδικα οι συνδρομητες .Δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο αλλα στην Ελλαδα ειμαστε.

Παρολο που συγχρονιζω στα 12/1 κατεβαζω ακομα και απο το ftp.ntua.gr με ταχυτητες κατω απο 50 kbyte/sec σταθερα.Τον τελευταιο μηνα απο οπου και να κατεβασω δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 150 το οποιο νουμερο αρχιζει αλλα σταδιακα μειωνεται η ταχυτητα.

Γενικα ολοι που προσφερουν τετοια πακετα κοροιδευουν τον κοσμο.Σου λενε 24 αλλα δεν σου ξεκαθαριζουν οτι ειναι μεχρι 24.Δηλαδη ο απλος κοσμος και οι αρχαριοι χρηστες δεν το καταλαβαινουν αυτο και για αυτο δημιουργειται ο πανικος.Εχω να τους πληρωσω 2 μηνες.Δεν τους πληρωνω προσωπικα αν δεν μου φτιαξουν το προβλημα.

Αλητες πραγματικοι.Ευχομαι να κλεισουν.Θα βαλω το 56kbps να κανω την δουλεια μου.

i forthnet px leei mexri 24 kai apo kato oti exartate ton xalko.tora i on den xero.b.dokimase test me get right kai ftp.ntua.gr alla xlomo na allaxei kati.tora gia ta tilefona xlomo na min exoun atomo alla ama ine ena atomo tote gamata.genikos ekane poles malakies auti i eteria idika me to klidoma tou pirelli ktl

Δημοσ.
i forthnet px leei mexri 24 kai apo kato oti exartate ton xalko.tora i on den xero.b.dokimase test me get right kai ftp.ntua.gr alla xlomo na allaxei kati.tora gia ta tilefona xlomo na min exoun atomo alla ama ine ena atomo tote gamata.genikos ekane poles malakies auti i eteria idika me to klidoma tou pirelli ktl

EGO PERIMENO APO 20-8.

EKSOPLISMOS IRTHE KAI PERIMENEI, GINETE NA TIN KOPSOUME?

Δημοσ.
kapoia stigmi tha ginei :P .... se kapoio kontino melon.me ta xristougena isos na ine to doro sou apo tin on.na ise on kai na min kleei i ali sto parisi epidi to parisi den einai on :P

PAIDIA den tin epeleksa ego tin ON, goneis. ego ean itan na epilekso mono OTENET kai as inai 1mb:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...