Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για ΟΝ Telecoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος Forthnet 2Play και σκέφτομαι να μεταπηδήσω στην ΟΝ στο πλήρες πακέτο.

Θα ήθελα γνώμες κατόχων, κυρίως για το αν υπάρχουν προβλήματα, εξυπηρέτηση κλπ.

Ιδιαίτερα για το αν υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων και γενικά για την αξιοπιστία της γραμμής.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι κάτοχος Forthnet 2Play και σκέφτομαι να μεταπηδήσω στην ΟΝ στο πλήρες πακέτο.

Θα ήθελα γνώμες κατόχων, κυρίως για το αν υπάρχουν προβλήματα, εξυπηρέτηση κλπ.

Ιδιαίτερα για το αν υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων και γενικά για την αξιοπιστία της γραμμής.

gia na min po gnomi tha breis apira themata gia autin. good luck an pas ekei ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ενας φιλος μου πηρα 16mbps με tv και τηλεφωνια, παει με περιπου 7-8mbps συνηθως.

Α και αργει πολυ να ανταποκριθει στις σελιδες, δε ξερω γιατι!

Δημοσ.
Ενας φιλος μου πηρα 16mbps με tv και τηλεφωνια, παει με περιπου 7-8mbps συνηθως.

Α και αργει πολυ να ανταποκριθει στις σελιδες, δε ξερω γιατι!

Kalispera file.

Einai eukolo mipos epidi kai ego endiafero me giato All in one tis ON na mou pis ti plironi to mina o filos sou ?

Δημοσ.

den iparxei oti auto pou lene px i forthnet dinei mexri 24 eno i on dinei 16.ola einai mexri 16 mexri 24.ta dslam sxedon olon ton isp einai apo tis megaliteres eteries siemens alcatel.o ote exei kai intracom kai distixos marak.to dslam den mporei na kanei thaumata.an o xalkos sou ine xalia kai den exei na kanei mono me tin apostasi alla kai me tin poiotita apo pou pernaei den prokite na pexeis pote sta 16.px mia ponemeni perioxi einai papagou idika osoi menoun psila pros bouno.autoi den pianoun oute 5 ite exeis vivodi ite ote ite den xero ti.giati akouo merikous pou lene ama pao se alli eteria tha pexo sta 16 anti gia 5.oxiden ginetai.i apostasi einai apostasi to adsl etsi pezei kai den allazei

Δημοσ.

Εγώ άλλαξα από Vivodi σε On και έχω να πω τα καλύτερα. Η ενεργοποίηση έγινε όντως εντός 20 εργάσιμων ημερών, η ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων είναι ίδια με του ΟΤΕ και η ταχύτητα που κατεβάζω γύρω στο 1 Mb.

Άπο την άλλη έχω διαβάσει και πολλά παράπονα αλλά είναι σίγουρο ότι εξαρτάται από την περιοχή που είσαι, από το πόσο καλές είναι οι γραμμές της περιοχής σου, από την απόσταση από τον κόμβο του παροχέα κ.α.

Γενικώς, αν έχεις τύχη διάβαινε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...