Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένα τραγουδια

anna86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

xaxaxa!entaxei den katariemai kiolas.Kala o flo me esteile me tosa kommatia.mou aresei akouw diafora kai tpt den to snobarw.aplws kapoia kommatia den tairiazoun me tin diki mou mousiki.

Δημοσ.
xaxaxa!entaxei den katariemai kiolas.Kala o flo me esteile me tosa kommatia.mou aresei akouw diafora kai tpt den to snobarw.aplws kapoia kommatia den tairiazoun me tin diki mou mousiki.

auto pou les gia to 8ema snob einai polu wraio!na deis egw snobarisma pou xw faei pou akouw linkin kai genika nu metal!alla den me noiazei!i mousiki einai mousiki!

episis epeses kai su sto la8os....einai i flo kai oxi o flo!!xaxa!! :lol:

Δημοσ.
Ακου και το Black Album των Metallica. Σίγουρα θα σ' αρέσει.

Αλλά επειδή φοβάμαι ότι θα το μεταλλώσω πολύ, σταματάω εδώ.

ma kai su tin vazeis na akousei to apoluto metal cd olwn twn epoxwn?prwta apola mallon to exei akousei idi..

Δημοσ.

Το "απόλυτο" το συζητάμε, αλλά ούτως ή άλλως δε πρόσεξα ν' αναφέρθηκε το Black Album σ' αυτές τις σελίδες. Οπότε μπορεί και να μη τ' άκουσε.

Α ναι. Θα σε πάω λίγο μακριά anna86, κάπου στη Νορβηγία, τη χώρα του black metal αλλά με συμφωνικά ψήγματα αυτή τη φορά. Βρες λοιπόν κι άκουσε το Maelstrom Mephisto από τους Dimmu Borgir.

Ναι ναι, θ' αρχίσετε οι άλλοι "τί της λες ρε" κι άλλα τέτοια, αλλά αυτό το τραγούδι έχει τρομερό double bass και δε σηκώνω κουβέντα.

Δημοσ.

Girl,αγορασε το wish you where here,σβησε φως,βαλτο στο cd-player,ακουτο απο την αρχη ως το τελος χωρις διακοπες κ τα σχετικα,κι μετα απο καμποσες μερες που θα συνελθεις,cu then....offtopic,το απολυτο Heavy metal cd,ειναι το screaming for vengeance,judas priest,ειναι ο ορισμος του τι ειναι κ τι θα ειναι heavy metal!!!!

Δημοσ.

@|WISE|: Εγώ θα έλεγα το Master of Puppets ή το Painkiller ή το Heaven and Hell. Φυσικά δε λέω ότι το Black Album δεν είναι κορυφαίο, απλά εγώ θα διάλεγα ένα εκ των παραπάνω. Αν δηλαδή μου έλεγες να διαλέξω ένα εκ των τεσσάρων, μάλλον θα 'παιρνα ένα απ' τα τρία άλμπουμ που είπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...