anna86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Είμαι τρελή με την μουσική.Ακούω απο όλα τα είδη και εχω πολλά τραγούδια.Θα ήθελα από εσάς να μου πείτε κάποια καλά κομμάτια έτσι ώστε να εμπλουτίσω και άλλο την συλογή μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
AFANIS_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 η λύση είναι να μας πεις ολα τα κομμάτια που έχεις.... ωστε να μπορούμε να σου πούμε...ολα όσα δεν έχεις.... ...σοβαρά τώρα...κάνε οτι σου ειπε ο flo1...
grifos_91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 emena mou aresi to end of all hope ton nightwish...alla dn xerw ti idos mousikis sou aresi.
Wise_One Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ακου το Rainbow In the Dark του ΘΕΟΥ Dio. A Touch of Evil από Judas Priest και φυσικά το The Temple of the King των Rainbow. Απ' τη στιγμή που είπες ότι ακούς τα πάντα, δε νομίζω να σε κουράσει λίγος ηλεκτρισμός Πάντως κάτι τέτοια threads με ιντριγκάρουν πολύ. Μπορώ ν' αρχίσω ν' αραδιάζω λίστες με metal τραγούδια και συγκροτήματα αλλά δε ξέρω αν θα ωφελήσει. Anyway, άκου αν θες τα παραπάνω που σου είπα κι αν σ' αρέσουν προχωράμε.
InlandEmpire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 η λύση είναι να μας πεις ολα τα κομμάτια που έχεις....ωστε να μπορούμε να σου πούμε...ολα όσα δεν έχεις.... ...σοβαρά τώρα...κάνε οτι σου ειπε ο flo1... ΘΕΟΣ! Έγραψες φίλε μου!
alexandra1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ti tha eleges gia to::: ma to theo??? tis kellekydou??? egw trelenomai!!!!
john1987 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ακου το Rainbow In the Dark του ΘΕΟΥ Dio. A Touch of Evil από Judas Priest και φυσικά το The Temple of the King των Rainbow. Eπισης ακου Don't talk to strangers απο Dio,beyond the realms of death απο Judas Priest και Stargazer απο Rainbow....
dks_1979 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο thread! Αχταρμάς κανονικός! Ο καθένας ας γράψει όποιο τραγούδι θέλει από όποιο είδος θέλει.... Να και μια πρόχειρη λίστα: Βρέχει φωτιά στη στράτα μου - Στράτος Διονυσίου Bring your daughter to the slaughter - Iron Maiden Love Hurts - Nazareth Στροφές - Βασίλης Τερλέγκας Song 2 - Blur Τα κανονικά παιδιά - Τρύπες Baby one more time - Britney Spears Epitaph - King Crimson Λιωμένο παγωτό - Ξύλινα Σπαθιά Φθηνό Ξενοδοχείο - Δέσποινα Βανδή November Rain - Guns N' Roses Αγριολούλουδο - Στέλιος Καζαντζίδης Love Fool - Cardigans Το καλύτερο είναι να τα βάλεις να παίζουν στο random....
dks_1979 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 anna, πες μας τι είδη σε ενδιαφέρουν κυρίως για να σου πούμε συγκεκριμένα τραγούδια... Τώρα μπορεί κάποιος να σου απαντήσει από κλασσική μουσική μέχρι σκυλάδικα του κερατά...
azio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Είμαι τρελή με την μουσική.Ακούω απο όλα τα είδη και εχω πολλά τραγούδια.Θα ήθελα από εσάς να μου πείτε κάποια καλά κομμάτια έτσι ώστε να εμπλουτίσω και άλλο την συλογή μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ayta ta exeis?? Plain White T's - Hey There Delilah DIMI PHAZE - ALL THIS LOVE 3 doors down-landing in london The Calling- Whereever you will go Steve Miller Band - Serenade Red Hot Chilli Peppers - Otherside Haddaway - What Is Love Arno Elias-El Corazon
anna86 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ακούω απο όλα τα καλύτερα και τα πιό γνωστα εκτος από κλαρίνα.Έχω μια έφεση στην ροκ διότι έχω μεγαλώσει μ'αυτη αλλά εντάξει,δεν έχω πρόβλημα.Αzio νομίζω ότι εν μερη έχουμε τα ίδια γούστα.
-WISE- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 dks o sundiasmos november rain me strofes apo basilaki me trelainei!! anna86 ri3e mia matia se: the little things give you away apo linkin park
azio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Αzio νομίζω ότι εν μερη έχουμε τα ίδια γούστα. Για πες αλλα δικα σου αγαπημενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.