Προς το περιεχόμενο

μνημη για psp και οχι μονο...

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επεσε στα χερια μου ενα psp μιας φιλης και ανελαβα να της...ρυθμισω το filmware να της αγορασω καλωδιο usb καθως και memoty stick.

επειδη μολις αρχισα να διαβαζω γενικα για το psp και ποοοσα πραγματα πρεπει να κανω για να το φερω στα νερα μου, ηθελα να ρωτησω, οσον αφορα το stick, μονο η χωρητικοτητα παιζει ρολο στην ουσια ?

στο πλαισιο οπου και θα παω να αγορασω βλεπω μνημες μαρκας transcend.

θα εχω προβλημα με αυτες ? τι διαφορα εχει η memory duo απο την duo pro ?

ποια απο τις δυο πρεπει να επιλεξω ?

τελος, αν και ασχετο ηθελα να ρωτησω:

το psp εχει παχος οσο το κινητο μου (sony ericsson k800) μαζι με το καπακι της φωτογραφικης μηχανης.

ποιο psp εχω ? το slim η το κανονικο ?

και ενα τελευταιο. Αν συνδεθω με usb καλωδιο στον υπολογιστη, τι θα βλεπω στον υπολογιστη ? τα αρχεια της μνημης, ή τα αρχεια απο το δισκακι που εχει μεσα το psp ?

περιμενω απαντησεις για να τρεξω αμεσα σε αγορα εξαρτηματων και...ρυθμισεις.

Υ.Γ. το filmware ειναι το 2.0

Δημοσ.

Θα παρεις μνημη memory stick duo sony,ειναι η μονες που παιρνει το psp και ειναι αξιοπιστες εχει βγαλει και η sandisk και η transcend κατι μνημες αλλα θα εχεις προβλημα μαλλον,μονο η χωριτηκοτητα παιζει ρολο( πανω απο 2GB να παρεις κατα την γνωμη μου να χωραει τα παιχνιδια) τωρα μερικες που λενε High speed(HG) απο οτι ξερω δεν της υποστηριζει το psp και απλα λιγο πιο γρηγορες,απο τιμες τωρα στο ebay τις εχουν πολυ πιο φθηνες και με τα ταχυδρομικα απο το να τις παρεις απο εδω( 2GB στο ebay 21 euro με ταχυδρομικα μαζι,εδω 37 euro,4GB ebay με ταχυδρομικα μαζι 35 euro,εδω 70 euro το psp παιρνει μονο memory pro Duo η memory Duo ειναι πιο παλια και πιο μεγαλη για αλλες διαφορες παλιες ισως συσκευες αλλα οχι για το psp, απο το firmware και απο την περιγραφη μαλλον το fat psp εχεις,στο slim to καπακι ανοιγει χειροκινητα στο fat πατας ενα κουμπι απο πανω και το καπακι πεταγεται, τελος αμα το συνδεσεις στο pc θα το αναγνωρισει σαν usb συσκευη και θα βλεπεις τα αρχεια τις μνημης.

P.S. Ενα site(με τον Gherudos σαν κυριο μετοχο που ειναι και μελος εδω στην insomnia ;) ) που θα σε βοηθησει πολυ στις διαφορες ρυθμισεις για το psp σου και σε αλλα πολλα http://www.pspgr.uni.cc/

Δημοσ.

εμενα πάντως όλες οι μνήμες μου παίζουν κανονηκότατα χωρίς κανένα πρόβλημα... όπως επίσης μια χαρά υποστηρίζει και τις HS...

Δημοσ.

Μπορει να την διαβασει founes αλλα δεν αξιοποιει την παραπανω ταχυτητα που βγαζει η HG(High Speed) ετσι ειχα διαβασει,τωρα με το update του psp δεν ξερω αν αυτο αλλαξε,και οι transcend,sandisk, παιζουν αλλα τις διαβαζει το psp πιο αργα απο τις sony μπορει η διαφορα να ειναι αμελητεα βεβαια.

Δημοσ.

makria apo tis sony apo ebay ktl giati einai oles moufes,eidika otan diapistoseis simantiki diafora stin timi tous se sxesi me alla katastimata.

pare mia plaisio,e-shop,germano i poudipote allou nomizeis esy kai 8a eisai kalimenos.

endiktika sou leo oti i sandisk kai transcend sta 2 gb doulevoun apsoga.

fantazomai kai oi 4ares 8a einai to idio aksiopistes.

Δημοσ.

Εγω παντως που πηρα φιλε μου αυθεντικη και μια χαρα ηταν,παντα ρολο παιζει το feedback στο ebay και το ποσες πωλησεις εχει κανει και αν ειναι Power Seller εγω ειχα παρει μια καρτα 2GB που ειχε εδω 190 ευρω το ebay ειχε 120 ευρω πριν 1 χρονο και κατι,τωρα εχουν πεσει η τιμες παντως δεν τους συμφερει τους Power seller και αυτους που εχουν επιχειρηση στο ebay να σου στειλουν μουφα γιατι παιρνουν αρνητικο feedback πραγμα πολυ κακο για αυτους και μπορεις να τους αναφερεις κιολας σου δινουν επισης δυνατοτητα να το στειλεις πισω,αλλα αυτο δεν μπορουμε να το συζητησουμε σε αυτο το topic εχει ανοικτει αλλο topic για αυτο, τελος παντων μπορεις να παρεις και sandisk αν θες για σιγουρα και φθηνα, εγω εχω παραγειλει και μια sony 4GB με 35 ευρω απο ebay για ενα ξαδερφο θα σας ενημερωσω αν θελετε αφου βεβαιωθω και εγω για την αυθεντικοτητα της.

Δημοσ.

Το καλώδιο είναι άχρηστο.Καλύτερα να βγάζεις την κάρτα να την βάζεις στον card reader του pc προκειμένου να μεταφέρεις τα αρχεία που θέλεις.

Δημοσ.

Τελικα ο ktsolkas ειχε δικιο και πρεπει να του το αναγνωρισω και να το σημειωσω κιολας οτι η καρτα ειναι fake αφου το εψαξα και φορτωνει πιο αργα και στα Setting μεσα λεει σε μια επιλογη magic Gate unknown ειναι πιο μαλακιά απο τiς αυθεντικες σπαει πιο ευκολα και μια οπη που εχει δεν ειναι μωβ σε εντoνο φως αυτα τα λιγα για να ξεκαθαρισω λιγο, Παντως το play.com εχει την 4GB me 46 euro με εξοδα αποστολης πληρωμενα δεν νομιζω να ειναι και αυτη μουφα.

Δημοσ.
Παντως το play.com εχει την 4GB me 46 euro με εξοδα αποστολης πληρωμενα δεν νομιζω να ειναι και αυτη μουφα.

Μούφα δεν είναι αλλά δεν στέλνει στην Ελλάδα.

Δοκίμασα να παραγγείλω και μου έγραψε ότι στέλνει αποκλειστικά UK.

Αν δεν με πιστεύεις δοκίμασέ το κι εσύ.

Το ίδιο και το amazon.com και amazon.co.uk που την έχουν στην ίδια τιμή και φθηνότερα. Κι αυτοί δεν στέλνουν στην Ελλάδα ...

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε εχεις δικιο το ειχα ξεχασει δεν στελνει ηλεκτρονικα το play.com στην Ελλάδα τον π*υλο τοτε εμεις εδω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...