Stefgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Επειδή μου αρέσουν τα Gadgets και γενικά είμαι τρελλαμένος με όλα αυτα παράγγειλα το TemPageR 4E (περίμενα 1 βδομάδα να το φέρουν επειδή με ενημέρωσαν πως τέλειωσε το stock) της εταιρίας Avtech. Στην Ελλάδα αντιπρόσωπος ειναι η K&G Digital Service και μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.roomalert.gr . To TemPageR 4E της εταιρίας AVTECH είναι η τεχνολογική λύση για Επίβλεψη περιβαλλοντολογικών συνθηκών σε Computer Room με άμεση ειδοποίηση και αυτοματοποίηση διαδικασιών ανάκαμψης. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επίβλεψη της θερμοκρασίας σε πολλαπλές τοποθεσίες με χρήση ενσύρματης τεχνολογίας αισθητήρων. Το TemPageR 4E επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν στοιχεία των αισθητήρων με άμεση ειδοποίηση των υπεύθυνων και αναφορές μέσω γραφικών παραστάσεων. Το TemPageR 4E ειδοποιεί μέσω email, email-to-SMS, SNMP, κινητά τηλέφωνα. Προσφέρει εύκολο web browser interface για παραμετροποίηση και ρύθμιση των αισθητήρων καθώς για αποικόνιση σε πραγματικό χρόνο (real-time) της θερμοκρασίας, υγρασίας, ρεύματος, πλημμύρας και λοιπών αισθητήρων απο οποιοδήποτε σημείο. Το Πακέτο περιλαμβάνει : - Συσκευή TemPageR 4E ( δεν πήρα το rack , τι να το κάνω) - Ενα (1) ενσωματομένο ψηφιακό αισθητήρα θερμοκρασίας - Ενα (1) εξωτερικό ψηφιακό αισθητήρα θερμοκρασίας με καλώδιο 7 μέτρων - Τρείς (3) εξωτερικές ψηφιακές πόρτες - Τροφοδοτικό (110-240V, RoHS συμβατό) - 3 μέτρα καλώδιο Ethernet - Ενσωματομένο web server (web browser interface, alerts from ID box) - Rotating mounting bracket for rack, wall or under cabinet mounting - Λογισμικό PageR 5 Object Enterprise με άδεια χρήσης (περιέχεται χωρίς έξτρα κόστος) - CD installation & resource media - Εκτυπωμένο TemPageR 4E User's Guide & Reference Manual - Εκτυπωμένο Getting Started With PageR Enterprise manual - 12 μήνες Maintenance Support & Υπηρεσία Update Αυτό ήταν το πιο φτηνό μοντέλο που ελέγχει μονο θερμοκρασία.Εγώ το έχω βάλει στο μπόιλερ (γιατί είχα αρκετά προβλήματα , νάνε καλά ο εργολάβος που το έβαλε) για να ελέγχο τη θερμοκρασία του και μου στέλνει μήνυμα στο κιν. όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή. Και μου έχει μείνει ο εξωτερικός αισθητήρας, κάτι θα σκεφτώ να τον κάνω. *Τις φωτογραφίες και κάποια κείμενα τις πήρα από το site ελπιζω να μην υπάρχει πρόβλημα μαζί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.