Προς το περιεχόμενο

Θα τρελλαθώ με αυτό το site!

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τον ρωτησα μολις τωρα , τι εχω παραγγειλει για φαγητο.... Δεν επεσε εξω σε κανενα υλικο....

ti akrivos ton rotises kai pos to egrapses? kai ti sou eipe? exeis parageilei ayto px??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα παιδια , ειναι πολυ καλη η εξηγηση γι αυτο δεν κανει τιποτα σε εσας....

Ηδου και η απαντηση : http://www.wikihow.com/Use-Peter-Answers

Καποιος θα γιαουρτωθει συντομα( αυτος που μου το εκανε)!!!!

:lol::lol::lol: katalava!!!

den egrafes esy diladi e??:lol::lol:

Δημοσ.
εμενα ολο κατι παπαριες μου λεει...δεν απαντησε σε τπτ...πες μου μια ερωτηση ακριβως πως την εγραψες να την κανω κι εγω..παιρνει και ελληνικα οπως και να γραψεις?

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

τελικα θα πει καποιος πως λειτουργει αυτο το πραμα.... για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι... :-)

Δημοσ.

Αυτός που κάνει πλάκα στους υπολοίπους και «προθυμοποιείται» να συμπληρώνει τα πεδία, μαθαίνει τη σωστή απάντηση στο ερώτημα και στο 2ο πεδίο που μπαίνει το ερώτημα, πρώτα πληκτρολογεί <τελεία><την απάντηση><τελεία> και μετά το ερώτημα. Οι υπόλοιποι (και ο ίδιος εννοείται) δε βλέπουν τίποτα από όσα γράφτηκαν μεταξύ των δύο τελειών στην οθόνη.

Αν δε δοθεί η απάντηση με αυτό το κολπάκι, ο Πέτρος ο Μέγας το γυρίζει στην υψηλή φιλοσοφία και πετάει βουδιστικές @@ριές...

Δημοσ.
electroasd, δώσε μου μια λογική εξήγηση, σε παρακαλώ! Θα τρελαθώ! Φοράω όντως ρολόι μάρκας "The souls have different concepts that prevent to answer the question uniformly". Μιλάμε μία στο δισεκαττομύριο ο κιαρατάς! :-D

LOL!:lol::lol:

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Αυτός που κάνει πλάκα στους υπολοίπους και «προθυμοποιείται» να συμπληρώνει τα πεδία, μαθαίνει τη σωστή απάντηση στο ερώτημα και στο 2ο πεδίο που μπαίνει το ερώτημα, πρώτα πληκτρολογεί <τελεία><την απάντηση><τελεία> και μετά το ερώτημα. Οι υπόλοιποι (και ο ίδιος εννοείται) δε βλέπουν τίποτα από όσα γράφτηκαν μεταξύ των δύο τελειών στην οθόνη.

Αν δε δοθεί η απάντηση με αυτό το κολπάκι, ο Πέτρος ο Μέγας το γυρίζει στην υψηλή φιλοσοφία και πετάει βουδιστικές @@ριές...

....ουτε με αυτο βγαινει....τι κανω λαθος....:confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.
εμενα ολο κατι παπαριες μου λεει...δεν απαντησε σε τπτ...πες μου μια ερωτηση ακριβως πως την εγραψες να την κανω κι εγω..παιρνει και ελληνικα οπως και να γραψεις?

Θα συμφωνήσω μαζί σου κι εμένα π....ς μου έβγαλε !

Δημοσ.

ολοι μας εχουμε ψαρωσει.εγω πρωτη φορα ημουν σε νετ καφε με τους κολλητους μου και ειχαν ερ8ει ολοικαι κοιταγαν!!χαχα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...