azio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Εγω τον ρωτησα μολις τωρα , τι εχω παραγγειλει για φαγητο.... Δεν επεσε εξω σε κανενα υλικο.... ti akrivos ton rotises kai pos to egrapses? kai ti sou eipe? exeis parageilei ayto px??
azio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Καλα παιδια , ειναι πολυ καλη η εξηγηση γι αυτο δεν κανει τιποτα σε εσας.... Ηδου και η απαντηση : http://www.wikihow.com/Use-Peter-Answers Καποιος θα γιαουρτωθει συντομα( αυτος που μου το εκανε)!!!! :lol: katalava!!! den egrafes esy diladi e??:lol:
electroasd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 :lol: katalava!!! den egrafes esy diladi e??:lol: Οχι φυσικα!!!! Αυτο ειναι το μυστικο!!!! Αλλα παιδια ειναι πολυ ψαρωτικο!!!!
NOMIKOS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 εμενα ολο κατι παπαριες μου λεει...δεν απαντησε σε τπτ...πες μου μια ερωτηση ακριβως πως την εγραψες να την κανω κι εγω..παιρνει και ελληνικα οπως και να γραψεις? :lol:
S2Katana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Βλακειες, και εμενα ολο κατι αοριστολογιες μου λεει.
isspro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 τελικα θα πει καποιος πως λειτουργει αυτο το πραμα.... για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι...
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αυτός που κάνει πλάκα στους υπολοίπους και «προθυμοποιείται» να συμπληρώνει τα πεδία, μαθαίνει τη σωστή απάντηση στο ερώτημα και στο 2ο πεδίο που μπαίνει το ερώτημα, πρώτα πληκτρολογεί <τελεία><την απάντηση><τελεία> και μετά το ερώτημα. Οι υπόλοιποι (και ο ίδιος εννοείται) δε βλέπουν τίποτα από όσα γράφτηκαν μεταξύ των δύο τελειών στην οθόνη. Αν δε δοθεί η απάντηση με αυτό το κολπάκι, ο Πέτρος ο Μέγας το γυρίζει στην υψηλή φιλοσοφία και πετάει βουδιστικές @@ριές...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Παίδες, φοβερο! Τρόμαξα καλά μια συνάδελφό μου εδώ δίπλα! Parsifal, θεός ο Αl, ε?
Krokodilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 electroasd, δώσε μου μια λογική εξήγηση, σε παρακαλώ! Θα τρελαθώ! Φοράω όντως ρολόι μάρκας "The souls have different concepts that prevent to answer the question uniformly". Μιλάμε μία στο δισεκαττομύριο ο κιαρατάς! LOL!:lol:
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Εμενα σε καμμια απο τις δυο δεν απαντησε..
Thail Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αυτός που κάνει πλάκα στους υπολοίπους και «προθυμοποιείται» να συμπληρώνει τα πεδία, μαθαίνει τη σωστή απάντηση στο ερώτημα και στο 2ο πεδίο που μπαίνει το ερώτημα, πρώτα πληκτρολογεί <τελεία><την απάντηση><τελεία> και μετά το ερώτημα. Οι υπόλοιποι (και ο ίδιος εννοείται) δε βλέπουν τίποτα από όσα γράφτηκαν μεταξύ των δύο τελειών στην οθόνη. Αν δε δοθεί η απάντηση με αυτό το κολπάκι, ο Πέτρος ο Μέγας το γυρίζει στην υψηλή φιλοσοφία και πετάει βουδιστικές @@ριές... ....ουτε με αυτο βγαινει....τι κανω λαθος....:confused::confused:
M3tal_G3ar Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ....ουτε με αυτο βγαινει....τι κανω λαθος....:confused::confused: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2094312&postcount=2
backup Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 εμενα ολο κατι παπαριες μου λεει...δεν απαντησε σε τπτ...πες μου μια ερωτηση ακριβως πως την εγραψες να την κανω κι εγω..παιρνει και ελληνικα οπως και να γραψεις? Θα συμφωνήσω μαζί σου κι εμένα π....ς μου έβγαλε !
vasso286 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δε μου απάντησε σε καμία ερώτηση ... στο πηγάδι κατούρησα?
-WISE- Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 ολοι μας εχουμε ψαρωσει.εγω πρωτη φορα ημουν σε νετ καφε με τους κολλητους μου και ειχαν ερ8ει ολοικαι κοιταγαν!!χαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.