Προς το περιεχόμενο

Bionic Commando

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ένα άκυρο συγκριτικό από το Eurogamer. Ειλικρινά, πόσο δύσκολο είναι να κάνουν force το V-Sync από το Control Panel για να μην έχουν tearing;

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-bionic-commando-tech-comparison

As it happens, even if you're running on a high-end PC, it's not all plain sailing. On a Core i7 unit clocked at 3.33GHz, backed up by the world's fastest graphics card (NVIDIA GTX 295), the game cannot sustain 1080p at 60 frames-per-second, and there is noticeable screen-tearing. The tearing is reduced significantly at 1600x900, and completely absent at 1360x768, whereupon we finally get the image consistency and frame-rate we would want. There really is no v-sync option, and you actually need to dig into your GPU's control panel in order to force it on if that's what you want. More than that, some users have reported slowdown issues on SLI PCs, and have resorted to their own GPU tweaks in order to solve the problem.

Εγώ δηλαδή πως το τρέχω σε 2048x1536 με 60fps locked; Ή μήπως ξαφνικά ο Core2Duo μου έγινε δυνατότερος από τον I7 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Αφήστε το ρε παλικάρια, δεν το κατέχετε το PC gaming μου φαίνεται!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Άλλο ένα άκυρο συγκριτικό από το Eurogamer. Ειλικρινά, πόσο δύσκολο είναι να κάνουν force το V-Sync από το Control Panel για να μην έχουν tearing;

Εγώ δηλαδή πως το τρέχω σε 2048x1536 με 60fps locked; Ή μήπως ξαφνικά ο Core2Duo μου έγινε δυνατότερος από τον I7 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Αφήστε το ρε παλικάρια, δεν το κατέχετε το PC gaming μου φαίνεται!

Και καλά το αναφέρουν σαν κακό του παιχνιδιού που δεν έχει v-sync επιλογή στα ig options.

Το παίγνιο είναι ΠΟΛΥ μπροστά! Όλα τα Bionic Commandos κατατάσσονται στους τίτλους που καταφέρνουν και μετατρέπουν την νευρικότητά μου σε game performance, και αυτό το λατρεύω. :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

bionic coando απο την capcom...

εφτασα σε ενα σημειο οπου πρέπει να πηδηξω απο ενα γκρεμο σε μια τσιμεντένια σωλήνα επάνω και με την δήναμη των ποδιων απ την πτώση να ανοιξω τρύπα σε αυτην, μου λέει λοιπον στο σχολιασμο το game να πατησω το Υ.Tο Y στο πληκτρολόγιοείναι το Ε, πάτω λοιπόν το Ε και δε γίνεται τίποτα.. θύματε κανεις συμφορουμήτης τι γίνετε με αυτο το κολπακι?

Δημοσ.
http://www.mahalo.com/bionic-commando-walkthrough

Για κοιτα μηπως βοηθαει καθολου αυτο.

Για να πας στο σημειο με το pipe που ψαχνεις πατα Ctrl+F και γραψε pipe

Ειδες αυτη την φορα δεν εκανα μεγαλο Comment :-D

οντος εισουν πολυ συντομος :mrgreen:

τα ιδια λέει το ling που εδωσες με το παιχνιδι, να πατησω δλδλ το Υ το οποιο είναι το Ε στο πληκτρολογιο.Αλλα εγω πιστευω οτι πρεπει να κάνω και κατι αλλο γιατι δεν γινετε προκοπη :cry:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δειτε εδω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fFYJ9ORoQsk&feature=SeriesPlayList&p=9145130449232DE8[/ame] στο βιντεο στο 6.40 λεπτο και μετα... αντιμετωπιζει ενα ρομποτ το οποιο το εξολοθρευει με εναέριες κλοτσιες , πως γινετε αυτο βρε παιδια και δε μπορω να το πετυχω?

Δημοσ.

κανεις δε ξέρει αυτην την κινηση?

ειναι μια κινηση οπως αυτη με που πατας πολες φορες το Ε και πέφτει απο ψηλα και ανηγει τρύπες, ειναι δλδ μια απο τις 5 συνθετες κινησεις που κανει.Απο στάση δλδ πηδάει ψηλα και δίνει μια κλοτσια με τα 2 ποδια και πετάει οτιδηποτε μακρια, πως γινετε αυτο βρε παιδια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...