ntenis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 geia sas... mipos kserei kaneis an uparxei antistoixi entoli tou tipou system("PAUSE") alla pou na ti xrisimopoioume sti c etsi oste otan kanoume run na mas vgazei full screen??i entoli as poume system("color 1f"); einai gia na vgazei se mple xroma... y.g k otidipote alles entoles kserete einai euprosdektes... thx
Directx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Σε Windows, built-in εντολή δεν (???) υπάρχει για κάτι τέτοιο, οπότε είτε θα πρέπει να ρυθμίσεις την Console ώστε να ξεκινά την εφαρμογή κατευθείαν σε πλήρη οθόνη ή θα πρέπει να καταφύγεις σε Windows API tricks -καθαρή λύση μάλλον δεν (??) υπάρχει.
ntenis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ti alles entoles uparxoun autou tou tupou???logika opos einai gia to xroma prepei na einai k gia to mege8os...alla exo faei to internet k de mporo na tis vro...
Directx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Εντολές DOS (πχ. mode κτλ) για να κάνεις full-screen την console δυστυχώς από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν (θα έπρεπε να υπάρχουν - αλλά δεν..), οπότε θα πρέπει να γράψεις σε Windows API και εκεί κάνοντας μερικά τρικ. Κάτι άλλο δεν έχω υπόψη μου σε στυλ System("command"); κτλ
alkisg Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Ολες οι εντολες system() εξαρτωνται απο το λειτουργικο συστημ α που εκτελεις τον κωδικα. Για ποιο λειτουργικο μιλας; Π.χ. σε windows υπαρχει και η εντολη mode, με την οποια μπορεις να αλλαξεις τις γραμμες της οθονης...
poscaman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 void fs() { keybd_event(VK_MENU, 0x38, 0, 0); keybd_event(VK_RETURN, 0x1c, 0, 0); keybd_event(VK_RETURN, 0X1c, KEYEVENTF_KEYUP, 0); keybd_event(VK_MENU, 0x38, KEYEVENTF_KEYUP, 0); } και καλεσε την στην αρχη της main()
alkisg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 y.g k otidipote alles entoles kserete einai euprosdektes... Οι εντολές κονσόλας που υποστηρίζουν τα Windows: http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms682073.aspx
ntenis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 και καλεσε την στην αρχη της main() dimiourgisa mia alli function k evala mesa to kodika pou mou esteiles k meta ti kalesa amesos meta to main...int main (){ fs(); alla mou vgazei auta ta la8i....:`VK_RETURN' undeclared (first use this function) KEYEVENTF_KEYUP' undeclared (first use this function) keybd_event' undeclared (first use this function) kamia idea??? thx
Directx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να κάνεις include το windows.h header file, δεν καλείς ρουτίνες ANSI-C αλλά ρουτίνα του Windows API και ουσιαστικά στέλνεις τον συνδυασμό πλήκτρων Alt+Enter στο ενεργό παράθυρο που λογικά είναι η Console που τρέχει η εφαρμογή σου (το κόλπο με το Windows API που λέγαμε)
ntenis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ok paidia....li8ike to provlima.... thxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx polu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.