gatoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 μπορείς όταν ήμουν στην στρατολογία ήταν ένα παιδί που ήταν στην ίδια κατάσταση με σένα και του είχαν πει οκ.αλλα μπορει να σου πούν να παρουσιαστείς μετά την ορκομωσία του πτυχίου αν είσαι αθήνα.
AFANIS_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 το ενδσεχόμενο της ανυποταξίας...το εχεις σκεφτεί???πλακα κάνω ...πάντως...απο ότι ξέρω...μπορείς να πάρεις αναβολή 3μηνη+...ακόμα και την ίδια μερα...στο κέντρο....
mithrid Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια μια ερωτηση επι του θεματος...ακουσα οτι απο φεβρουαριο μειωνεται η θητεια.δεν γνωριζω αν εχει ψηφιστει τιποτα ακομα και μου μπηκαν αποριες.εχει ακουσει κανενας τιποτα τετοιο?
nektarios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια μια ερωτηση επι του θεματος...ακουσα οτι απο φεβρουαριο μειωνεται η θητεια.δεν γνωριζω αν εχει ψηφιστει τιποτα ακομα και μου μπηκαν αποριες.εχει ακουσει κανενας τιποτα τετοιο? δεν έχει ακουστεί τίποτα για μείωση της θητείας φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς για αύξηση ή μείωση της θητείας είναι συνήθως ράδιο αρβύλα
ilekra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 πες το λογο στους ανοτερους μπορει να διξουν επιηκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.