Προς το περιεχόμενο

Αν μπαίνω στρατό 6 Νοεμβρίου μπορώ να μπω 8 Νοεμβρίου με κάποιον τρόπο;

chris_psycho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μα εγώ ο ίδιο της είχα κόψει γιατί είχα 1 μάθημα για Σεπτέμβρη, που να φανταστώ ότι η ορκωμοσία θα πάει φέτος τόσο αργά! :( :(

Δημοσ.

O αδερφός μου που είχε την ίδια ιστορία (ορκιζόταν λίγες μέρες αφού παρουσιάστηκε) δεν μπόρεσε με τίποτα να βγει. Αναγκάστηκε να ορκιστεί στην επόμενη ορκωμοσία.

Δημοσ.

γιατί δεν ΄τηλεφωνείς στο κέντρο που παρουσιάζεσε???τα πάντα μπορούν να γίνουν....αν είσαι ηθοποιός , τραγουδιστής , αθλητής κλπ κλπ κλπ...

Δημοσ.
γιατί δεν ΄τηλεφωνείς στο κέντρο που παρουσιάζεσε???τα πάντα μπορούν να γίνουν....αν είσαι ηθοποιός , τραγουδιστής , αθλητής κλπ κλπ κλπ...

χαχαχαχαχ καλο!

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι στρατό ξηράς παρουσιάζονται 8 του μηνός

αλλά μάλλον εσένα σου έχει ήδη έρθει το χαρτί...

Δημοσ.

αν παρουσιαστείς είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις άδεια αν δεν ορκιστείς εκτός κι αν έχεις πολύ γερό "δόντι"

συνήθως τα κέντρα εκπαίδευσης δέχονται νεοσύλλεκτους για 2-3 μέρες μπορείς να ζητήσεις να πας αντί για τις 6 στις 8 του μήνα αν ακόμα δέχεται το κέντρο νεοσύλλεκτους (αν και το θεωρώ λίγο απίθανο να το δεχτούν)

Δημοσ.

Λοιπόν...οι ημερες καταταξης ειναι συγκεκριμενες παντα. Παντα ειναι 3! Αν 6 του μηνα ειναι η πρωτη μερα καταταξης μπορεις ανετα να πας στις 8! Αν οχι την πατησες. Μπορεις βεβαια να πας εκπροθεσμα μια δυο μερες μετα αλλα πιθανοτατα θα υποστεις τισ κυρωσεις. Ρωτα και μαθε τις ημερομηνιες καταταξης του σωματος που παρουσιαζεσαι (απο Ρουφ αν εισαι στρ.ΠΖ)

Δημοσ.

Είμαι στρατό ξηράς, δεν μου έχει έρθει χαρτί! Θα πάρω βέβαια τηλ, αλλά ενας φίλος που έμαθα παρουσιάζεται αυτός 6 του μηνός! Μακάρι να παρουσιάζομαι 8,απ'όσο ξέρω δέχονται νεοσύλλεκτους μέχρι τις 9 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

ειναι μαλακες, εμενα απο τον ευαγγελισμο με στειλανε με χαρτια να μην μπω στρατο επειδη ειχε μπει το νυχι στα μεγαλα δαχτυλα και των 2 ποδιων, και με γραψανε στα @@ τους.

Εκανα μεσα την επεμβαση, με ειχανε 1 βδομαδα στο αναρωτηριο, ενω ο γιατρος του 401 μου ειχε δωσει αναρωτικη αδεια, και δεν με αφησανε να παω στο φρουραρχιο να την σφραγισω....

Δημοσ.

πάρε ενα χαρτί απο γιατρό οτι ήσουν άρρωστος εκείνες τις μέρες και πήγαινε στις 9 ή στις 10 να παρουσιαστείς. Δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...