chris_psycho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Αν μπαίνω στρατό 6 Νοεμβρίου μπορώ να μπω 8 Νοεμβρίου με κάποιον τρόπο;
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Για ποιο λόγο? Νομίζω πως αν πρόκειται για κάτι σημαντικό γίνεται να πάρεις αναβολή μια δυο μέρες. Νot sure though.
chris_psycho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 7 Νοεμβρίου ορκίζομαι στη σχολή και δεν θέλω να το χάσω ρε παιδιά!
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ορκίζεσαι στη σχολή? Μα αν έχεις μπει σε σχολή μπορείς να πάρεις αναβολή μέχρι το πέρας των σπουδών.
chris_psycho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ναι μα εγώ ο ίδιο της είχα κόψει γιατί είχα 1 μάθημα για Σεπτέμβρη, που να φανταστώ ότι η ορκωμοσία θα πάει φέτος τόσο αργά! :(
chris_psycho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Θα πάρω σίγουρα, απλά έλεγα αν κάποιος ήξερε! Ευχαριστώ πάντως!
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 O αδερφός μου που είχε την ίδια ιστορία (ορκιζόταν λίγες μέρες αφού παρουσιάστηκε) δεν μπόρεσε με τίποτα να βγει. Αναγκάστηκε να ορκιστεί στην επόμενη ορκωμοσία.
AFANIS_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 γιατί δεν ΄τηλεφωνείς στο κέντρο που παρουσιάζεσε???τα πάντα μπορούν να γίνουν....αν είσαι ηθοποιός , τραγουδιστής , αθλητής κλπ κλπ κλπ...
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 γιατί δεν ΄τηλεφωνείς στο κέντρο που παρουσιάζεσε???τα πάντα μπορούν να γίνουν....αν είσαι ηθοποιός , τραγουδιστής , αθλητής κλπ κλπ κλπ... χαχαχαχαχ καλο!
sotirisl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 έχω την εντύπωση ότι στρατό ξηράς παρουσιάζονται 8 του μηνός αλλά μάλλον εσένα σου έχει ήδη έρθει το χαρτί...
nektarios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 αν παρουσιαστείς είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις άδεια αν δεν ορκιστείς εκτός κι αν έχεις πολύ γερό "δόντι" συνήθως τα κέντρα εκπαίδευσης δέχονται νεοσύλλεκτους για 2-3 μέρες μπορείς να ζητήσεις να πας αντί για τις 6 στις 8 του μήνα αν ακόμα δέχεται το κέντρο νεοσύλλεκτους (αν και το θεωρώ λίγο απίθανο να το δεχτούν)
vault Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν...οι ημερες καταταξης ειναι συγκεκριμενες παντα. Παντα ειναι 3! Αν 6 του μηνα ειναι η πρωτη μερα καταταξης μπορεις ανετα να πας στις 8! Αν οχι την πατησες. Μπορεις βεβαια να πας εκπροθεσμα μια δυο μερες μετα αλλα πιθανοτατα θα υποστεις τισ κυρωσεις. Ρωτα και μαθε τις ημερομηνιες καταταξης του σωματος που παρουσιαζεσαι (απο Ρουφ αν εισαι στρ.ΠΖ)
chris_psycho Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Είμαι στρατό ξηράς, δεν μου έχει έρθει χαρτί! Θα πάρω βέβαια τηλ, αλλά ενας φίλος που έμαθα παρουσιάζεται αυτός 6 του μηνός! Μακάρι να παρουσιάζομαι 8,απ'όσο ξέρω δέχονται νεοσύλλεκτους μέχρι τις 9 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 ειναι μαλακες, εμενα απο τον ευαγγελισμο με στειλανε με χαρτια να μην μπω στρατο επειδη ειχε μπει το νυχι στα μεγαλα δαχτυλα και των 2 ποδιων, και με γραψανε στα @@ τους. Εκανα μεσα την επεμβαση, με ειχανε 1 βδομαδα στο αναρωτηριο, ενω ο γιατρος του 401 μου ειχε δωσει αναρωτικη αδεια, και δεν με αφησανε να παω στο φρουραρχιο να την σφραγισω....
IOCTL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 πάρε ενα χαρτί απο γιατρό οτι ήσουν άρρωστος εκείνες τις μέρες και πήγαινε στις 9 ή στις 10 να παρουσιαστείς. Δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.