ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μετά από την διαγραφή κάποιων cookies , internet history πάτάω http://www.insomnia.gr για να ξαναμπώ και αρχίζω να ψάχνω τα πεδία για να βάλω τα στοιχεία μου..Πουθενα τα πεδία για το login.Προς εκπληξη μου διαπίστωσα ότι είχα μπει με το όνομα άλλου χρηστη τον οποίο ουτε καν τον ξέρω..
flo1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Απο το δικο σου pc ενω δεν το ειχε χρησιμοποιησει αλλος?
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ακριβως εμφανισε το μήνυμα " Καλώς ήλθες user_ταδε! Δεν έχεις νέα προσωπικά μηνύματα" Μόλις πάτησα βεβαια στο user_ταδε με εβαλε να κανω Login αλλα ηταν λιγο περιεργο αυτο
crisadoum Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ναι μου έτυχε κι εμένα πολλές φορές αυτό προχτές..όσες φορές κι αν έμπαινα έμπαινε με το όνομα άλλου χρήστη.
Highlander Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μου το εμφάνισε σε ένα PC που είχα καιρό να κάνω login. Κάτι με τα cookies πρέπει να έπαιζε αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό, αφού στη συνέχεια ζητάει login.
The_Edge Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Αν καθαρίσετε τα cookies θα είναι όλα ΟΚ. Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή άλλαξαν κάποια ids χρηστών, λόγω του migration που έγινε. Δεν είναι τίποτα το σοβαρό αφού στη συνέχεια ζητάει login.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.