assaya Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Έχω κάνει uninistall στο Parallels για να εγκαταστήσω την επόμενη έκδοση. Αφού γίνει η εγκατάσταση μου ζητά το serial. Αφού το δώσω, μου ζητά το serial της προηγούμενης έκδοσης που είχα πρότού το uninistall. Καθώς είναι αγορασμένο από τον θείο δεν θυμάμαι κ δεν βρίσκω το παλιό serial. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω όλες τις πληροφορίες που είχε αφήσει μέσα η πρηγούμενη εγκατάσταση? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Χμ, δοκίμασες να κάνεις μια αναζήτηση για "parallels" στο Spotlight και να σβήσεις ότι βρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ναι sorry, ξέχασα να το αναφέρω. Δοκίμασα και το spotlight και το Appdelete. Αλλά τα αρχεία που έσβησα δεν ήταν αυτά που χρειάζονταν. Η κατάσταση μου θυμίζει κάτι σαν registry από τα win. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractal87 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Συμβουλεύσου το KCNscrew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Συμβουλεύσου το KCNscrew Εεεεε, σύρμαααα! Ας κάνουμε ότι δεν το είδαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Thanks a lot! Με βόηθησε πολύ και περιέργως δούλεψε. Πάνω από όλα κατάλαβα τι άλλο ρόλο παίζουν τα Info.plist files. Αυτό με ενδιέφερε περισσότερο! Πληροφορίες, γνώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.