Omada_Diktyou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 . Η Ομάδα Δικτύου της Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει φέτος το δεύτερο escape LanParty (έκδοση 2.1) και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο θέατρο της Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών το Σαββατοκύριακο 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2007. Το τριήμερο θα περιλαμβάνει άφθονο Multiplayer Gaming και File Sharing στο γρηγορότερο Πανεπιστημιακό Δίκτυο, Happenings, Διαγωνισμούς Case Modding, Overclocking και FileSharing, καθώς και Live DJs sets όλο το 24ωρο. BYOC : Φέρτε τον Δικό Σας Υπολογιστή ή ελάτε απλά να απολαύσετε την μουσική και να χαζέψετε τους άλλους να παίζουν. Είσοδος ελεύθερη. http://www.escapelanparty.gr .
Omada_Diktyou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δείτε και μερικές φωτογραφίες από το PixelShow LanParty που έγινε τον Μάη στην Φοιτητική Εστία Πάτρας : Αυτή τη φορά μην το χάσετε... .
kwslol Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Mprabo paidia !!! e3oxa ! kairos htan na 3ekinhsoun tetoiou mege8ous kinhseis kai sthn Ellada... egw pantws 8a er8w sigoura, krathste mou 8esh ;-)
greekbaby Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Υπαρχει οριο ηλικιας? Δηλαδη εγω που ειμαι 13 μπορω να ερθω ? ...επισης εγω παιζω σε mac τι κανω ? Ενοω οτι τα ποιο πολλα file sharing θα ειναι αρχεια exe εγω θελω αλλου ειδους ...
Omada_Diktyou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Κυκλοφόρησε ο Χάρτης Πρόσβασης για την Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Πάτρας. Πρόκειται για Δορυφορική φωτογραφία από το Google Earth, και έχει σημειωμένη διαδρομή και κάποια χαρακτηριστικά landmarks. Θα τον βρείτε στην ενότητα “What to bring” στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης http://www.escapelanparty.gr @kwslol : Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, οι κρατήσεις θέσεων, για σένα και την παρέα σου, γίνονται μόνο μέσω email, στο [email protected] , ώστε να είναι δυνατόν να υπάρξει «σειρά κράτησης»… @greekbaby : Από τους διοργανωτές δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για τους συμμετέχοντες, αν και σίγουρα θα ήταν απαραίτητο, αν τελικά αποφασίσεις να έρθεις, να έχεις την συναίνεση και την άδεια των κηδεμόνων σου…
Vasilius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ean apofasisete na paiksete kai Callofduty4 tha xete Ultimate LAn Party, krima pou megalwsa nwris
greekbaby Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Με φιλαρακια θα ερθω φυσικα...οχι μονος ...κ οι γονεις μου θα το ξερουν...(ποιος θα πληρωση)
Omada_Diktyou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Για όσους έχουν πάνω από 1 Terabyte share στο DC θα διατεθούν πριζάκια Gigabit (αντί για 100Mbit που θα διατεθούν σε όλους). Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος, συνεπώς θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα, γι' αυτό και όσοι θεωρείτε πως σας αναλογεί Gigabit port, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Omada_Diktyou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Για όσους τελικά δεν καταφέρουν να παρευρεθούν, θα διατίθεται Live Streaming Video & Audio feed, καθόλη τη διάρκεια του party, στις διευθύνσεις : mmsh://150.140.218.2:1234, mmsh://150.140.218.3:1234, mmsh://150.140.218.4:1234 Δείτε τα με VLC media player
Omada_Diktyou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα των Διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8/12/07 από νωρίς το απόγευμα. Θέματα : "Πως λειτουργεί το FreeBSD project" "Linux installation session: A starter's guide for linux" "Exception handling στην Java" "Remote Server GSM reset project" Λεπτομέρειες και abstracts στην ενότητα schedule sto http://www.escapelanparty.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.