caveneo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Σκέφτομαι να γίνω ebay-seller, αλλά θέλω να μάθω από που θα μαθαίνω τα μεταφορικά για την υπόλοιπη Ευρώπη; Πρέπει να πηγαίνω να ρωτάω στα ΕΛΤΑ; Από Αγγλία που παραγγέλνω βλέπω ότι η χρέωση είναι ίδια για την υπόλοιπη Ευρώπη εκτός από Αγγλία. Υπάρχει κάτι ανάλογο και εδώ στο Ελλαδιστάν;
Timour21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Στο Ελλαδιστάν, τα Ελτά έχουν χωρισμένο τον πλανήτη σε ζώνες. Άρα έχουμε, δέματα για το εσωτερικό δέματα για το εξωτερικό σε χώρες Ε.Ε δέματα για εξωτερικό σε τρίτες χώρες (δηλαδή όχι Ε.Ε) και για τις 3 περιπτώσεις έχουν τιμοκαταλόγους ανάλογα με τα κιλά της αποστολής. Άρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας στο πλησιέστερο ΕΛΤΑ και να ρωτήσεις...
dimokritos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 κάποτε η σελίδα του ελτά είχε τιμοκτάλογο αφού δήλωνες το βάρος του δέματος και την χώρα αποστολής, αλλά τώρα δε το βρίσκω..
caveneo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Άντε πάω να ρωτήσω στα ΕΛΤΑ. Να δω αν ξέρουν. Εγώ φοβάμαι να μην φάω και βρίσιμο επειδή τους τα πρήζω. Όλοι βολεμένοι είναι εκεί!!
iNorganic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Sto ebay polloi bgazoun k kerdos apo ta metaforika. Stin ousia dhlwnoun polu mikria aksia k to anaplhrwnoun apo ta metaforika. [sxetiko-asxeto]
al-ex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Απλα πραγματα http://www.elta.gr/pricelist1.pdf Δε ξερω τι ειδους πωλησεις θελεις να κανεις, αλλα επειδη αρκετοι εχουν την αποψη οτι το ebay ειναι μπατε σκυλοι αλεστε, σε πληροφορω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Αν λοιπον εχεις υπ οψιν σου να πουλας φιρματα πραγματα, προσεξε μη βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων, γιατι οι μεγαλες αλυσιδες και κατα συνεπεια οι εταιριες που βρισκονται πισω απ αυτες και θιγονται απο τις πωλησεις στο ebay, παρακολουθουν τα παντα
caveneo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θέλω να πουλήσω κάτι νομίσματα που έχω από ξένες χώρες (μου τα έδεινε ο θείος μου που ήταν στα καράβια) και ότι άλλο έχω σπίτι που δεν το χρησιμοποιώ πλέον (Sony Hi-MD MZ-NH700). Τέτοια πράγματα. Άντε κανα γραμματόσημο (μου δίνει τα διπλά γραμματόσημε η κοπέλα μου), δεν πιστεύω ότι είναι κάτι παράνομο σε αυτά, έτσι; 'Η κάνω λάθος; Ευχαριστώ και για το link!!
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Sto ebay polloi bgazoun k kerdos apo ta metaforika. Stin ousia dhlwnoun polu mikria aksia k to anaplhrwnoun apo ta metaforika. [sxetiko-asxeto] Ετσι ακριβως.Αγορασα προχθες κατι ακουστικα με .99$ (!) και τα μεταφορικα ηταν 10$!
caveneo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ναι αλλά πάλι δεν ήταν πιο φθηνά από ότι αν τα έπαιρνες απο εδώ;
caveneo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Αναφορηκά με το Link που έδωσες Al-ex. Υπάρχει μήπως σε άλλη μορφή; Γιατί η ανάλυση είναι πολύ χάλια
al-ex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θέλω να πουλήσω κάτι νομίσματα που έχω από ξένες χώρες (μου τα έδεινε ο θείος μου που ήταν στα καράβια) και ότι άλλο έχω σπίτι που δεν το χρησιμοποιώ πλέον (Sony Hi-MD MZ-NH700). Τέτοια πράγματα. Άντε κανα γραμματόσημο (μου δίνει τα διπλά γραμματόσημε η κοπέλα μου), δεν πιστεύω ότι είναι κάτι παράνομο σε αυτά, έτσι; 'Η κάνω λάθος; Ευχαριστώ και για το link!! Κανενα προβλημα για τετοιου ειδους πωλησεις Αναφορηκά με το Link που έδωσες Al-ex. Υπάρχει μήπως σε άλλη μορφή; Γιατί η ανάλυση είναι πολύ χάλια On line οχι, αλλα στα ταχυδρομεια εχουν εντυπα με τους τιμοκαταλογους
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ναι αλλά πάλι δεν ήταν πιο φθηνά από ότι αν τα έπαιρνες απο εδώ; Nαι βεβαιως, εδω κανουν γυρω στα 20 ευρω, απο εκει μου ηρθαν γυρω στα 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.