Προς το περιεχόμενο

Κάρτα SD για PDA

giorgosnp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια κάρτα SD για το PDA και κατέληξα ανάμεσα σε μια Sandisk Ultra II 2x και μια ADATA 150χ.

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες στα link του ebay:

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320168789126&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=011

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180168694017&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=008

Επειδή ακριβώς, χρειάζομαι μια γρήγορη κάρτα, ποια απο τις δυο προτείνετε; Την πιο αργή αλλά φίρμα ή την πιο γρήγορη αλλά άγνωστη μάρκα; (τουλάχιστον σε μένα)

Δημοσ.

Τωρα που το διαβασα ειμαι και εγω σε διλημα μαζι σου.

Δεν θα μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ.

Συγγνώμη που ρωταω αλλα οταν σου συμβαινει κατι πραγματικα σοβαρο στη ζωη σου, τι κανεις?

Δημοσ.

Εσένα μπορεί να σου φαίνεται μαλακία η ερώτηση μου, αλλά επειδή θέλω να τρέχω το destinator απ' την κάρτα, μου είπαν να κοιτάξω για μια γρήγορη και η ADATA μου φάνηκε πολύ ψευτικίλα ως μάρκα. Και ρώτησα εδώ, επειδή τόσος κόσμος μπαίνει οπότε δεν αποκλείεται να πέσεις στον "ψαγμένο" και να σου δώσει μια απάντηση.

Δεν αποκλείεται όμως να πέσεις και στον μπαγλαμά που 'χει απαντήσεις για όλα τα θέματα του forum...

Δημοσ.
Εσένα μπορεί να σου φαίνεται μαλακία η ερώτηση μου, αλλά επειδή θέλω να τρέχω το destinator απ' την κάρτα, μου είπαν να κοιτάξω για μια γρήγορη και η ADATA μου φάνηκε πολύ ψευτικίλα ως μάρκα. Και ρώτησα εδώ, επειδή τόσος κόσμος μπαίνει οπότε δεν αποκλείεται να πέσεις στον "ψαγμένο" και να σου δώσει μια απάντηση.

Δεν αποκλείεται όμως να πέσεις και στον μπαγλαμά που 'χει απαντήσεις για όλα τα θέματα του forum...

Πέραν του ότι γενικά αποφεύγω τις noname λύσεις, θα σου έλεγα να πάρεις τη Sandisk γιατί θεωρούνται αξιόπιστες κάρτες και επιλέγονται συχνά από χρήστες PDA. Όσο για την ταχύτητα δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ με μια mini-SD 80χ Transcend δουλεύω και δεν τίθεται τέτοιο θέμα. ;)

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω δει διαφορά ταχύτητας με απλές και high-speed κάρτες σε pda. Έχω δει μόνο σε φωτογραφικές μηχανές...

Επίσης απέφυγε το ebay για να σίγουρος ότι θα πάρεις Sandisk γιατί παίζει πολύ μαιμού. Ότι και να πάρεις πάντως δε θα κάνει διαφορά στο pda παρά μόνο στην τσέπη σου...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Για τη Sandisk προσανατολίζομαι ως αξιόπιστη μάρκα, μιας και εγώ αμφιβάλω αν θα δω διαφορά σε ταχύτητα.

Να 'στε καλά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...