Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση για κινδυνο φθορας σκληρου

erzetgkouv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα για τις περιπτώσεις 1-5 αναφέρει ότι είναι εκτός προδιαγραφών και είναι πιθανότερο να πάθει ζημιά ο δίσκος. Οι περιπτώσεις 6-8 είναι "within shock tolerance specs ".

Δημοσ.
Μα για τις περιπτώσεις 1-5 αναφέρει ότι είναι εκτός προδιαγραφών και είναι πιθανότερο να πάθει ζημιά ο δίσκος. Οι περιπτώσεις 6-8 είναι "within shock tolerance specs ".

Εννοούσα οτι τις περιπτώσεις 2 και 5 τις έχω δοκιμάσει και μόνος μου (είμαι λίγο γιωτάς καμιά φορα) και όπως λεει η seagate έτσι και εγώ κατάφερα να κάνω τους σκληρους να χτυπήσουν. Έχω δοκιμάσει και τις 7 και 8 και ο σκληρός έζησε. Επιβεβαιώνω στην πράξη δλδ τα λεγομενα της seagate, και προσθέτω οτι ισχύουν και για άλλες μάρκες :)

Δημοσ.

Σκληρός 2 χρόνον μου πέφτει από τα χερια από ύψος 10 Cm και βγαίνει off και 80Gb για πέταμα :) σκληρός αγορασμένος 1 μηνα μου πέφτει από ύψος μισό metro εν ώρα λειτουργίας παρέα με το icybox και anio8os τελείως συνεχίζει να γραφει οποτε δεν diatrexounme και τρελό κίνδυνο για να κουνηθούν λίγο οι σκληροί edwaloi ρίχνουν κλοτσιές και μπουνιές στα Pc αν κωλύσουν και οι dkhloi δεν καταλαβαίνουν τίποτα οποτε μην είστε υπερπροστατευτικοί τραβάτε backup σε ότι χρειάζεστε πραγματικά και άμα κάνετε μαλακια να γελάτε παρα να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τύχω όπως εγώ που έχασα 200Gb μουσική πριν μια βδομάδα :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...