ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τ64 τι ακριβως κανει αυτο; Πρεπει να τους εχεις εγκαταστησει τους χαρτες στο pc; Στο pda τους περναμε;
T64 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αν και πιστεύω ότι το εξήγησα στο προηγούμενο post, πρέπει να κάνεις τα εξής: Εγκαθιστάς το Bluechart Atlantic v9.5 στον Η/Υ και πατάς send to device. Aν δεν τους βλέπει το Garmin Que (το πρόγραμμα της Garmin για το PDA), τρέχεις το all.bat στον υπολογιστή και τους ξεκλειδώνει. Μετά τους ξαναπερνάς στο PDA και τελείωσες.
ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τα εχω κανει ολα αυτα οπως τα λες, αλλα το Que μου βγαζει detailed αλλα η οθονη μου βγαζει μονο τετραγωνακια.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.Γενικως δεν μου εμφανιζει τον χαρτη.
volleyst Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 παιδια καλησπερα... εχω το mio168 και προσπαθω εδω και μερικες ωρες...να περασω μεσα το Garmin BlueChart g2 Vision Aegean Sea... εχω ηδη περασει και τα 2 software (garmin que + gps gate)... εδω αρχιζουν τα δυσκολα ενω το garmin que το ανοιξα κανονικα το gps gate δεν ξερω τι ρυθμισεις να βαλω...ουτε εχω καταλαβει τι κανει το ενα προγραμμα με το αλλο... μαλλον το garmin que ειναι το προγραμμα που θα τρεξει τους χαρτες... προσπαθησα να περασω κατ ευθειαν μεσα στην sd τον χαρτη αλλα μου βγαζει σφαλμα στο active sync:fear: τι πατατα κανω...??? please help...!!!
chronixp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να βάλεις σωστά τις ρυθμίσεις του GPS Gate. Δές εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4548&highlight=%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+gpsgate
chronixp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να βάλεις σωστά τις ρυθμίσεις του GPS Gate. Δές εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4548&highlight=%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+gpsgate
ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 παιδια καλησπερα...εχω το mio168 και προσπαθω εδω και μερικες ωρες...να περασω μεσα το Garmin BlueChart g2 Vision Aegean Sea... εχω ηδη περασει και τα 2 software (garmin que + gps gate)... εδω αρχιζουν τα δυσκολα ενω το garmin que το ανοιξα κανονικα το gps gate δεν ξερω τι ρυθμισεις να βαλω...ουτε εχω καταλαβει τι κανει το ενα προγραμμα με το αλλο... μαλλον το garmin que ειναι το προγραμμα που θα τρεξει τους χαρτες... προσπαθησα να περασω κατ ευθειαν μεσα στην sd τον χαρτη αλλα μου βγαζει σφαλμα στο active sync:fear: τι πατατα κανω...??? please help...!!! Εάν βάλεις το Mobile xt σίγουρα θα τους τρέχει.Αλλά εάν ψάχνεις τρισδιάστατες απεικονίσεις ξέχνα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.