alt10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 καλησπερα θελω να συνδεσω ενα fritz box wlan με ενα netgear αλλα ενσυρματα δλδ να επεκτεινω το fritz box να συμπεριφερεται οπως το fritz box ... πως γινεται ? υπαρχει καποιος οδηγος? ευχαριστω
alt10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 κανεις? δεν ξερω που να βαλω το λαν τα εχω δοκιμασει ολα ... θελει καποια ρυθμιση?
nske Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δεν κατάλαβα τι εννοείς, μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά; Τι έχεις αυτή τη στιγμή, τι δουλειά κάνει και τι θέλεις να κάνεις;
alt10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 εχω ενα ρουτερ το fritz box wlan 7140 και θελω να το συνδεσω με ενα router netgear ασυρματο αλλα εγω θελω να τα συνδεσω ενσυρματα αφου ασυρματα δεν τα καταφερα ... δλδ να επεκτεινω τις θυρες του fritz box καταλαβατε?
alt10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 αν με βοηθουσατε να το στησω και ασυρματα θα το εκτιμουσα πολυ ευχαριστω ... υποψη και τα δυο ρουτερ εχουν επιλογη repeater εκανα καποιοες αποπηρες αλλα ματαια μπορειτε να με βοηθησετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.