Daimon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 sti arxi tou traviksa dio-tria fisimata na do ti marka ine meta pira ligo to spitolaki kai to fisiksa (gt paraligo na pnigomoun apo ti skoni pou mou irthe sto prosopo) kai meta piga gia kati pio isxiro, apo enan thio mou pira ena mixanimataki (dio fores megalitero apo pistolaki) pou fisa PARA POLI DINATA, milame san na pira apo to ergostasio ta hardware, gializa, toso dinata pou fisikse gializan ta hardware kai ego nomizo pos i mitriki ta'ftise isos na epathe auto to statiko ilektrismo otan piga na vgalo ti karta grafikon, CPU kai RAMS na ta fisikso (gia na fantastite to anemistiraki sti karta grafikon ekane mia strofi ana ena devterolepto, poli arga dld, toso skoni pou ixe to empodize e fenete otan piga na ta vgalo na to epathe to kako alla gmt, gt otan ta dika mou hardware ta pirazo, ta vgazo, ta fisao na mi pathenoun tpt, kai malista poli sixna anigo to kouti, ti evdomada 3-4 fores, olo kai kati vrisko na kitakso na pirakso, kai edo kai 2 xronia pou to kano pote mou de parousiase provlima
djpal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να μην τα έφτυσε απο στατικό αλλά απλά να τα έφτυσε.. Δυστυχως πας για αναβαθμιση.. Η μητρική γιόκ.. 100%
djpal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Μου ήρθε άλλη μια τρελή ιδέα.. Εφόσον είναι παλιός ο υπολογιστής λογικά η κάρτα γραφικών είναι AGP. Μπορεί αυτό να χάλασε. Δοκίμασε να βάλεις μια pci κάρτα γραφικών άν μπορεις να βρείς να δείς αν ανάβει.. Βέβαια κατα την διάρκεια του POST (όταν το ανάβεις πρέπει να κάνει κάποιο μπιπ οτι είναι οκ τσέκαρε και το ηχείο του συστήματος) Άν και είμαι σίγουρος οτι φταίει η μητρική είπα να πώ και μια τελευταία λύση..
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα έλεγα για τροφοδοτικό από τα συμπτώματα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το καθάρισμα.. Παρόλα αυτά αν έχεις πρόχειρο κάποιο άλλο δοκίμασέ το μήπως έτυχε και χάλασε απλά.
agrb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα έλεγα για τροφοδοτικό από τα συμπτώματα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το καθάρισμα.. Παρόλα αυτά αν έχεις πρόχειρο κάποιο άλλο δοκίμασέ το μήπως έτυχε και χάλασε απλά. Με ένα πολύμετρο μπορεί να μετρήσει τις τάσεις (V DC) στην κεντρική φίσα βάζοντας το (-) σε ένα οποιοδήποτε μαύρο και το το (+) στα χρώματα. Αν κάποια τάση είναι εκτός θα το δει εύκολα. Τις στάνταρ τιμές θα πρέπει να τις βρει γραμμένες στο κουτί του τροφοδοτικού. Αν και κάτι μου λέει ότι μπορεί να παίζει πρόβλημα με τη CPU ή το MB. Η νεκροψία θα δείξει...
kSiS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 εγω πάλι πιστεύω οτι είναι οι ραμ. πολύ πιθανόν (το είχα παθεί κ εγώ) δεν τσέκαρες καλά τις μνήμες και τις υποδοχές τους. δοκίμασε διάφορους συνδιασμούς με κάθε διαφορετικές μνήμες.. την είχα πάθει αρκετές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.