ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Γινεται αυτό το πράγμα με κάποιο software η είναι hardware-ικο?η με καποιο firmware?? Εχω 3 flashakia των 2gb και θέλω να κάνω το ένα τουλάχιστον U3.Συγνωμή αν εχει ξανασυζητηθει..
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Όχι, δε γίνεται. Απαιτείται ένα ειδικό σχήμα partitioning που είναι τμήμα των U3 specifications...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω.Μαλλον θα τα σκάσω πάλι για να το αποκτήσω
padeloswp8 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Never Say Never... Και για του λόγου το αληθές... http://portableapps.com/ Ρίξε μια ματιά εδώ φίλε Μανώλη
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Πολύ αξιόλογη η προσπάθεια του PortableApps.com, χρησιμοποιώ τον Portable Firefox που κατέβασα από εκεί, αλλά δε μπορεί να μεταμορφώσει ως δια μαγείας το φλασάκι σε U3 compliant...
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 εγώ που έχω ένα U3 και του έχω αλλάξει τα φώτα στα Format και φιλε system σε NTFS να μπορώ ακόμα να το χρησιμοποιήσω σαν U3 ? noobαδικη ερώτηση αλλα δεν έχω ιδέα αν και τις portable εφαρμογές δεν μπορείς να τις βάλεις και στα απλά flash drives ?
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Από http://www.everythingusb.com/u3.html: 2. Can I reinstall U3 after I removed the launchpad?Yes and maybe. So far, the only company that has posted a U3 Installer has been Sandisk. After talking with their technical support, they warned that there have been instances where the installer did not successfully re-install the launcher. Sometimes, the user is left with a normal non-U3 flash drive. Other times, they are left with a ruined flash drive. Other flash drive manufacturers are planning to supply a means to re-install the launchpad, but there has been no public word, ETA, or success rate on that. So, in short, if you are questioning whether you REALLY want to delete the U3 launchpad, don't do it. - Vincent Farrand
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστω μαγκες.padeloswp8 ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερον το Link.θα το επιχειρησω..ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.