ilias_72 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 στο pc μου γεμιζει συνέχεια ο c: τον ειχα 40 giga κ μου εβγαζε το γνωστο μήνυμα: λίγος χώρος στο δίσκο c: κλπ κλπ. τον έκανα 55 giga κ μεσα σε δυο μέρες πάλι τα ίδια. Δεν εγκατέστησα σε αυτές τις δυο μέρες κανένα νέο πρόγραμμα ούτε τον φόρτωσα με αποθηκεύσεις download κλπ. Αυτά τα βάζω στο D: ή στον εξωτερικό. Τι φταίει? Τι πρέπει να κάνω? Help please! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Τα 40 ηταν πριν γεμάτα κ εκανα resize σε 55. λογικα θα επρεπε ν έχω καπου 10-12 κενα αλλα πάλι μου βγάζει: λίγος χώρος στον C:. Τσεκαρα κ τι giga έχουν οι βασικοι φάκελοι στον C: programs data : 750 mg windows : 7,83 giga αρχεία εφαρμογών : 18,2 giga χρήστες : 20.9 giga εκ των οποίων τα 17 giga είναι στο φάκελο user/AppData ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!
Shineboy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Περίεργο ακούγεται το πρόβλημα σου δοκίμασες να κανεις scandisk μήπως βρει κανα πρόβλημα; Τα 40giga είναι τα ελεύθερα; τι partitions εχεις στο δισκο;
ilias_72 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 στο pc μου γεμιζει συνέχεια ο c:τον ειχα 40 giga κ μου εβγαζε το γνωστο μήνυμα: λίγος χώρος στο δίσκο c: κλπ κλπ. τον έκανα 55 giga κ μεσα σε δυο μέρες πάλι τα ίδια. Δεν εγκατέστησα σε αυτές τις δυο μέρες κανένα νέο πρόγραμμα ούτε τον φόρτωσα με αποθηκεύσεις download κλπ. Αυτά τα βάζω στο D: ή στον εξωτερικό. Τι φταίει? Τι πρέπει να κάνω? Help please! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Τα 40 ηταν πριν γεμάτα κ εκανα resize σε 55. λογικα θα επρεπε ν έχω καπου 10-12 κενα αλλα πάλι μου βγάζει: λίγος χώρος στον C:. Τσεκαρα κ τι giga έχουν οι βασικοι φάκελοι στον C: programs data : 750 mg windows : 7,83 giga αρχεία εφαρμογών : 18,2 giga χρήστες : 20.9 giga εκ των οποίων τα 17 giga είναι στο φάκελο user/AppData ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ! σκληρός δισκος : 160 giga. partition C: 55 giga partition D: 95 giga
disqualified Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 υποθετω οτι εχεις vista και το προβλημα σου ειναι στο φακελο user app data ετσι?. Ανοιξε τον και δες σε ποιον φακελο ειναι τα πολλα giga για να δεις και ποια εφαρμογη γεμιζει το δισκο με temp αρχεια
ilias_72 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ πολυ παιδια!!! backup ενός προγράμματος ηταν
polidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ πολυ παιδια!!! backup ενός προγράμματος ηταν E!!! pes mas toulaxisto pio sou ekane tetia maggia oste na filame ta nota mas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.